Huawei: Ετοιμάζεται για το Nexus 7P;

Η Google συνεργάστηκε για πρώτη φορά με Κινέζο κατασκευαστή για την δημιουργία Nexus smartphone και με τη βοήθεια της Huawei έφτιαξε το Nexus 6P. Το Nexus 6P χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα smartphones και φαίνεται ότι θα έχει διάδοχο.

Είναι πολύ πιθανό η Google να συνεργαστεί και πάλι με την Huawei για το επόμενο Nexus. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα, όμως υπάρχουν ενδείξεις. Η Huawei κατοχύρωσε την ονομασία Huawei 7P.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εταιρείες κατοχυρώνουν ονομασίες χωρίς τελικά να τις χρησιμοποιούν ποτέ, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση η ύπαρξη του Nexus 6P και η αποδοχή που είχε, μας κάνει να θεωρούμε ότι θα υπάρχει συνέχεια.

Προς το παρόν δεν έχουμε καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου Nexus, όμως υποθέτουμε ότι θα κυμαίνεται σε τουλάχιστον 4GB RAM, QHD οθόνη και ότι άλλο έχει μια top ναυαρχίδα. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε και μια μικρότερη έκδοση από τις 5.7 ίντσες που είναι το Nexus 6P. Αν και υπάρχει το Nexus 5X για όσους θέλουν λιγότερες ίντσες, να πούμε ότι δεν έχει τα ίδια high-end χαρακτηριστικά με 6P. Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι η LG έχει πει πως φέτος δεν θα αναλάβει την κατασκευή Nexus smartphone.

Τι θα λέγατε για ένα ακόμη Nexus από την Huawei;

huawei 7p, Huawei: Ετοιμάζεται για το Nexus 7P;

huawei 7p, Huawei: Ετοιμάζεται για το Nexus 7P;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Αν ισχύει, ελπίζω να είναι μια πετυχημένη εξέλιξη του 6p που είναι εξαιρετικό τηλέφωνο.

Solon

Θα ήθελα πολύ να δω ένα ταμπλετοτηλέφωνο στις 7΄ ίντσες με κορυφαία χαρακτηριστικά. Γενικώς βλέπω μια υποβάθμιση των specs στα 7άρια και 8άρια tablets.

Geo pap

Αμα κατεβασει τις ιντες στο 5-5,2 τοτε κατι θα γίνει, γιαυι το 6p καλο χρυσο ομορφο,αλλα με 5,7 κανεις δεν ….

Dimitris

το Huawei 7p μπορεί να το κατοχυρώσε, το nexus 7p το κατοχύρωσε η Huawei; ή άλλη εταιρία;

Demarko7

@Geo pap αλλα με 5,7 κανεις δεν…….. τι ??? Μια χαρά ειναι στις 5,7. Αν δεν σου αρεσουν οι μεγαλες οθονες, αυτο ειναι αλλο θεμα. Κατοχος 6P. Το κινητο ειναι αψογο. H camera Εξαιρετική. Το finger scanner. Απλά τέλειο. Μακαρι ολες οι εταιρειες να υιοθετησουν το finger scanner στο πισω μέρος. Είναι απιστευτα βολικο στο πισω μερος. Ειμουν κατοχος του s6 edge και το finger scanner πολλες φορες επρεπε να το πατησω 2 και 3 φορες για να ξεκλειδωσει. Με το nexus στις πραγματικα δεν θυμαμε ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν ξεκλειδωσε απο την πρωτη. Μακάρι το επομενο nexus να ειναι πάλι απο την Huawei.

Geo pap

@Demarko7
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο τηλέφωνο, λεω οτι ειναι πολυ μεγαλο.εχω το nexus 5 και περιμενω 2-3 χρονια να βγει ενα nexus μοντελο(γιατι μονο nexus) να το ανανέωσω.αλλα για εμενα δεν εχει βγει ακομη κατι αντάξιο. Το 6p ναι μεν αλλα 5,7 ιντσων..

ster

Κατι διαβασα πως η HTC θα βγαλει τα επομενα nexus . Δε γνωριζω αν θα ειναι παλι 2 οι εταιρειες.
Εχω το nexus s (2ης γενιας nexus και απλα ειναι σκυλι ,πανεμορφο και για τα χρονια του εχει καλες επιδοσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.