Η Huawei τρολάρει τις Apple και Samsung σταθμεύοντας φορτηγά έξω από τα καταστήματά τους

φορτηγά, Η Huawei τρολάρει τις Apple και Samsung σταθμεύοντας φορτηγά έξω από τα καταστήματά τους

Η Huawei βρήκε ένα νέο τρόπο -όχι μάλλον και τόσο ευγενικό- για να διαφημίσει τη σειρά Huawei P20, σταθμεύοντας φορτηγά με posters που παρουσιάζουν τις δυνατότητες των επερχόμενων μοντέλων της. Που; Έξω από επίσημα καταστήματα της Apple και της Samsung στην Αγγλία.

Τα τεράστια posters επάνω στα φορτηγά έρχονται να διαφημίσουν τις AI λειτουργίες της κάμερας ζητώντας από τους περαστικούς (ή τους πελάτες των καταστημάτων προφανώς) να «περιμένουν» ή «να κάνουν υπομονή», με αντίστοιχα διαφημιστικά σλόγκαν. Με τα δύο γράμματα ΑΙ που αποτελούν ακρώνυμα της φράσης “artificial intelligence” στη λέξη “wait” αλλά και στη φράση “be patient” να ξεχωρίζουν επίτηδες με κόκκινη γραμματοσειρά.

φορτηγά, Η Huawei τρολάρει τις Apple και Samsung σταθμεύοντας φορτηγά έξω από τα καταστήματά τους

Το τρολάρισμα της Huawei προς τους δύο μεγάλους κατασκευαστές όμως δε σταματά εδώ. Η κινέζικη εταιρεία το πήγε ακόμη παραπέρα γράφοντας με σπρέι στα πεζοδρόμια (μάλλον μπροστά στα χαλάκια των επίσημων καταστημάτων τους), τη φράση “The Renaissance is coming” («Η Αναγέννηση έρχεται…») για να διαφημίσει τα καλλιτεχνικά πορτρέτα υψηλής ποιότητας που θα αποτυπώνουν τα νέα AI smartphones της παραπέμποντας στην κορυφαία καλλιτεχνική περίοδο; Κανείς δεν ξέρει.

Λίγες μέρες έμειναν για να ανακαλύψουμε εάν η Huawei έχει πραγματικό λόγο που έγινε… τόσο αλαζονική.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Με βάση τα χαρακτηριστικά των καμερών του Pro υπάρχει βάσιμη ελπίδα ότι θα κάνει το μπαμ η Huawei. Μακάρι για να να κινητοποιηθούν περισσότερο οι άλλες εταιρίες με πρώτη τη Samsung.

George

Βλέπω την huawei σύντομα από μια εταιρεία που δεν την ήξερε κάποτε “ούτε η μάνα της” να γίνεται no1 ηγέτης παγκοσμίος στην κινητή τηλεφωνία. Ακριβώς δηλαδή όπως έγινε με τις (μια φορά και έναν καιρό) τελείως άγνωστες Apple και Samsung, σε μια εποχή που μεσουρανούσε ο κάποτε κολοσσός με το όνομα Nokia.

Dimitrinho

Πάμε να κυριαρχησουμε έμειναν 4 μέρες ακομη υπομονη για να δούμε το νέο θαύμα μετά το mate 10 pro

Δημητρης

ο αλλος λεει παμε να κυριαρχησουμε..παιρνετε τιποτα ποσοστα; η απλα τρια πουλακια καθονταν; εγω νομιζω οτι το προ θα ειναι πανακριβο και το απλο στα κανονικα επιπεδα! ελπιζω απλα να μην ειναι κατωτερο του αναμενομενου το αποτελεσμα γιατι θα γελασει πολυς κοσμος!

godys

Και γιατι να μην τρολλαρει η μια την αλλη…δοξα το θεο πανε καλα οι δουλειες τους και πως να μην πανε αφου τα θυματα τους εκατομυρια που σκανε χιλιαρικα για παρτη τους.!!!

Nickolas

Έχει πολύ πλάκα, η Huawei μου φαίνεται έγινε η νέα Samsung, κάτι τέτοια τα έκανε η Samsung στην Apple τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ήρθε η σειρά της Huawei.
Πιστεύω πάντως οτι θα είναι πολύ καλή η νέα σειρά, μακάρι να είναι και η κάμερα τόσο καλή όσο τη διαφημίζουν.

Blats

Το κόμπλεξ να μην είσαι πρώτος…..

NikosAr

@Blats+
Ότι να ναι τα σχόλια … ναι η κάμερα θα μ@μ@ι ναι το λαιτ θα είναι ανώτερο κλπ … τι παίρνετε ρε εσείς …

Aris

Άν είσαι τόσο σίγουρος ότι το προϊόν που πρόκειται να πουλήσεις θα πάει τόσο καλά, δεν χρειάζεται να φτάσεις να κάνεις όλη αυτή την ιστορία. που περισσότερο την μειώνει σαν εταιρία παρά την τιμά και ειδικά όταν παρκάρει έξω από την apple.. αυτό για μένα δείχνει πολύ φθηνό και κακόγουστο σκηνικό.

@papaki

Άντε με το καλό να βάλει posters στους δορυφόρους και ότι άλλο υπάρχει που να πετάει στο διάστημα μήπως και έχει μεγαλύτερη προτίμηση από τους εξωγήινους.

George

Μα να παρκάρουν τα διαφημιστικά τους φορτηγά έξω από τα καταστήματα της Apple;??!! Αυτό είναι απαράδεκτο, είναι λάθος! Μειώνουν έτσι το κύρος της εταιρίας τους. Αν το παρκάρανε έξω από την Samsung τότε ο.κ, πάω πάσο. Αλλά από τα iPhone τι βρήκαν για να ζηλέψουν ή να ανταγωνιστούν;

Charlie

Πρώτη να γίνει χωρίς την αγορά της Αμερικής δύσκολο. Από εκεί έφαγε πόρτα από παντού. Κρίμα που οι Αμερικανοί δεν θα μπορούν να τις αγοράσουν γιατί είναι καλές συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.