Η Huawei τρολάρει το Face ID του iPhone X

huawei face id iphone x, Η Huawei τρολάρει το Face ID του iPhone X

Στις 16 Οκτωβρίου η Huawei ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση του νέου Huawei Mate 10, ένα bezel-less phablet που θα είναι το πρώτο με επεξεργαστή Kirin 970. Η καμπάνια προώθησης έχει ξεκινήσει μέσω teasers και η εταιρεία δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει αντιπάλους.

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 8, η Huawei Αυστραλίας ανέβασε μια εικόνα με το Mate 10 και hashtag #beyondthegalaxy, υπονοώντας ότι το δικό της κινητό θα είναι πολύ καλύτερο από τη ναυαρχίδα της Samsung.

huawei face id iphone x, Η Huawei τρολάρει το Face ID του iPhone X

Η επόμενη εταιρεία στην οποία κάνει σαφή αναφορά η Huawei, είναι η Apple. Ανέβασε ένα video στο Facebook όπου δείχνει την αποτυχία του Face ID κατά την διάρκεια της παρουσίασης του iPhone X και υπόσχεται ένα “real AI” κινητό με το Mate 10.

Να θυμίσουμε εδώ ότι στην ανακοίνωση του iPhone X, ο Craig Federighi της Apple δοκίμασε το Face ID επί σκηνής και εκατομμύρια θεατές το είδαν να αποτυγχάνει μιας και δεν τον αναγνώρισε.

Η Huawei στοχεύει στο “neural engine” μέσα στο A11 του iPhone X. Το neural engine αποτελείται από δύο επεξεργαστές ειδικά αφιερωμένους στο χειρισμό ορισμένων αλγορίθμων machine learning . Αυτοί οι αλγόριθμοι βρίσκονται πίσω από τα διάφορα μοναδικά χαρακτηριστικά του iPhone, όπως το Face ID, υποστήριξη για προηγμένες εφαρμογές AR και animoji.

Ο Kirin 970 στο επερχόμενο Mate 10 θα έχει επίσης τη δική του μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας. H Huawei είναι ξεκάθαρο πως με το παραπάνω video υπονοεί ότι η δική της τεχνολογία είναι πιο ικανή από αυτή που βρίσκουμε στο iPhone X.

Διαβάστε επίσης: iPhone X: Η αποτυχία του Face ID στην παρουσίαση δεν οφείλεται σε λάθος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Έτσι για την ιστορία, το 2013 που κυκλοφόρησε το 5s με το Touch ID πάλι κάποιοι κορόιδευαν… να μην θυμηθώ επίσης αυτούς που κορόιδευαν για την αφαίρεση του headphone jack… αλλά μπροστά στο χρήμα τι είναι μια κωλοτουμπα Ε;

Νικ

Τι να κλασει η κινεζικά ρεεεεεεε Χαχαχαχαχαχα . Έχουν πολύ πλάκα . Στις 3 Νοέμβρη που θα σπάσουν τα κοντέρ πωλήσεων έχει να πέσει πολύ μούγκα από όλους τους μπακάληδες .

ΝΙΚΟΣ

Η ζωή πάει μπροστά και κάποιοι μένουν πίσω σιγά σιγά. Πάρτε το χαμπάρι.

Dimitrinho

Η 16 Οκτωβρίου είναι κοντά θα μπουν πολλά λουκετα

TechnologySupport

Εδώ κυρίες και κύριοι είναι κλασσικό παράδειγμα comment section που έχει γεμίσει θύματα της Apple. Πάρτε το χαμπάρι 10 χρόνια τώρα, η Apple σας τρολλάρει κανονικότατα και εσείς αγοράζετε το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο για 1200 ευρώ.

Παπαροκας tiamat

ρε dinitrihnio εσυ δεν εισαι applefunboy? τι εγινε το γυρισες??

Newton

Ποσο μα ποσο παίζει να μας κοροϊδεύει αυτή η εταιρεία ;

Dimitrinho

@Παπαροκας tiamat βασικά είχα απογοητευτεί με τις μπαταρίες των iPhone συν μου αποδείχτηκε χρήσιμο το NFC και το ir Blaster για αυτό και αλλαξοπιστησα τώρα πλέον έχω huawei που είναι εξαιρετικό και με καλύπτει και ελπίζω να πάρω κάποιο mate το 9 η το 10

hayate

Εντελώς λάθος τρόπος να την πει στην Apple μιας και σε λίγο καιρό θα κοιτάει την τελευταία από μακριά, με τα κυάλια

Γιώργος Κ.

Dimitrinio καλύτερα περίμενε να δεις τι χαρακτηριστικά θα έχει τελικά το 10 γιατί το 9 (το οποίο και έχω) είναι ακόμη ακριβό και δεν ξέρω γιατί. Βέβαια έχει έναν από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές, φοβερή μπαταρία και οθόνη και εξαιρετικές κάμερες. Έχει εννοείται και ir και nfc.

Πάντως αν ξεκλειδώνει και το mate 10 όπως το τελευταίο μήλο τη βάψαμε. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει δακτυλικό αποτύπωμα ως εναλλακτική

petros

Κατάντια για τα iPhone, μέχρι και η χαβάι που πριν 2 χρόνια δεν την ήξερε η μανα της κάνει χαβαλέ,.. ασύρματη φόρτιση δεν έλεγε οτι το iPhone θα την κανει στα 5 μετρα? του χρόνου αντε και always on!!

georgerapp

Dimitrinho που θα μπουν λουκετα;δε θελω να μου πεις ΠΟΛΛΑ ενα δυο αν θες πες μου.

Chris_BMW

@TechnologySupport

Με ταρακούνησε το σχόλιο σου .. Πιάνω στα χέρια μου το 4s που έχω σπίτι σαν δεύτερη συσκευή -η οποία κυκλοφόρησε πριν 6 χρονια – και … κοιτάζοντας το και… ξανά κοιτάζοντας το έχεις δίκιο .. Με λίγη φαντασία που έβαλα αναγκαστικά ειναι το ίδιο με το I phone x !!!!
Γυαλί μπρος πίσω κ στη μέση αλουμίνιο .. (τωρα σιγά κ που έχει ατσάλι το x ποιος θα το καταλάβει .. )
Στο θέμα μας τωρα.. μου θυμίζει την διαφήμιση της Opel για το (πολυ καλο κατα τα αλλα ) Astra .. Όπου ο κάτοχος του ρωτάει τον άλλο με το πιθανότατα Mercedes αν έχει το ένα σύστημα ή το άλλο !!
Η Apple απο την άλλη δεν ασχολείται με κανέναν.. στις 3 Νοεμβρίου δυστυχώς θα χτυπάει παλαμάκια κ όλοι οι υπόλοιποι θα χορεύουν …

cybergeorge

Ρουφήχτε το αυγό σας τώρα και σε κάνα μήνα περίπου τα λέμε πάλι…..

Nio

Ε καλά ας κάνει και κάτι ή Apple να βγει μπροστά. Δεν μας πειράζει. Ούτως ή άλλως μόνο καλό κάνει ο ανταγωνισμός. Εάν δεν γινόταν χαμός με τα bezeless και τις amoled ακόμα σοβατεπί θα ήταν τα περιθώρια της πάνω κάτω…… Ο ένας αντιγραφει από τον άλλον και βγαίνουν όλο καλύτερα κινητά. Μέχρι που βαρεθήκαμε.

JD

Έτσι για την ιστορία κινητά με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπάρχουν από τo 2007 (Toshiba , HTC) , από το 2012 υπάρχουν app στο android για αναγνώριση προσώπου , γιατί κάποιοι λόγω άγνοιας νομίζουν ότι η Apple έχει εφεύρει τον τροχό.
Επίσης το να μιλάει κάποιος για Κινέζικα και να αγοράζει iphone που φτιάχνεται απο την HonHai/Foxconn είναι αν μη τι άλλο για γέλια.

Chris07

Αλήθεια τα 13 δισ. ευρώ που χρωστάει η apple στην Ευρωπαϊκή Ένωση για φοροδιαφυγή θα τα δώσει; δεν κάνουμε και εμείς το ίδιο κόλπο 2% φόρο και μετά να δείτε πως θα έρθει η ανάπτυξη σε αυτήν την χώρα.

manosz

Γελάω με αυτούς που βάζουν 36 δόσεις για να πάρουν το μήλο κ κάνουν αναπάντητη να τους πάρουν τηλ..

One

@JD Πες τα φιλε!

wave

Καμία σχέση δεν έχουν τα app των android με το face id. Τα app αποτυπώνουν φωτογραφία – εικόνα στο κινητό και την επιβεβαιώνουν ή όχι γιαυτό και μπορούν να ξεγελαστούν από μια φωτογραφία. Γιαυτό και δεν λειτουργούν στο σκοτάδι.
Το face id λειτουργεί στο σκοτάδι γιατί δεν αποτυπώνει εικόνα αλλά προβάλει χιλιάδες dots στο προσωπο αναγνωρίζοντας πτυχες κοιλοτητες και βαθος φτιάχνοντας στην ουσια ένα τρισδιαστατο καλούπι του προσώπου.
@JD για γέλια είναι ότι μας γράφεις πως επειδή τα περισσότερα προιοντα του πλανήτη εξαιτίας φθηνών εργατικών φτιάχνονται κίνα και Τουρκία είναι όλα ίδια. Δηλαδή η γραμμή της εταιρίας ως προς ποιότητα παραγωγής και υλικών και τεχνογνωσίας σε όλα τα προϊόντα είναι ίδια δεν υπάρχει διαβάθμιση? Μάλιστα έτσι βολεύει αλλά το άλλο με τον τοτό το ξέρεις.
@manoz Συγγνωμη που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά το πήρα μετρητοίς και πάντα έχω χρόνο ομιλίας. Δόσεις επίσης δεν βάζουν μόνο για να αγοράσουν iphone αλλά και άλλα κινητά. Δεν ξέρω αν το ξέρεις?
Κάτι για τις επιδόσεις του Α11 έχετε να σχολιάσετε?

Fokos

Είναι όλα καθαρά προσωπική κρίση. Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κορυφαία περυσινα κινητά, με καθαρά προσωπικά κριτήρια και κοιτάζοντας παράγοντες όπως η απροβληματιστη λειτουργία, η κάμερα, η μπαταρία, η οθονη, η ποιότητα κατασκευής και πάντα με υποκειμενική οπτική η προσωπική μου αξιολόγηση ηταν:
5.htc u11
4.s7 edge
3. iphone7
2. Xz premium
1.Mate 9
Ως τώρα και με το note5, iPhone8, mate 10 να μην τα έχουμε πιάσει στα χέρια μας, είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Αν και κατέχω 2 συσκευές από αυτές(iphone7 , S7edge) , το mate 9 μου έδωσε να καταλάβω ότι πολύ σύντομα και δικιαως, η Huawei πιθανόν να βρεθεί και στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Dapitium

Αυτό ήταν…
Delete το techblog από τα bookmarks.
Διαβάζω σχόλια από τύπους σαν τον tiamat παπαρόλα και Chris_ferrari_lamborgini_bmw_εχωπολλαλευταiphoneκαιmac και πέφτει το iq μου.
Αντίο τρολια.

Konstantinos

Παιδιά όντος η διαφήμιση αυτή δεν πετυχαίνει το σκοπό της όμως δεν έχει και άδικο πληρώνεις κάτι 1200€ και θες να είναι άψογο…βλέπω τελευταία ότι η apple δεν καινοτομεί αλλά αντιγράφει και αυτό με στεναχωρεί γιατί την αγαπώ σαν εταιρεία. Αλλά να χάνει την αξιοπιστία και να την κερδίζουν εταιρείες όπως Samsung και HUAWEI, δείχνει ότι η apple επαναπαύτηκε στο χρήμα. Και σημείωση δεν θα κάνει φέτος ρεκόρ πωλήσεων γιατί τα κομμάτια του iPhone x δεν αρκούν ούτε για το 1/4 των περσινών πωλήσεων, δεν ξέρω τώρα για το iPhone 8 τι θα κάνει. Πάντως με τόσα λεφτά έπαιρνες αλλά τηλέφωνα εξίσου αξιόπιστα πλέον…και με 700 όχι 1200 για όποιον θέλει μια ναυαρχίδα

bezilys

Που φτάσαμε…..

Chris_BMW

@Dapitium

Όχι μην το κανεις αυτό .. θα λείψουν τα εύστοχα κ πάντα επι των θεμάτων σχόλια σου ..

TechnologySupport

@Chris_BMW Προφανώς και είναι ίδιο αγόρι μου. Είναι το ίδιο κινητό απλά με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά που και πάλι παλιά είναι για το 2017. Sorry κι όλας που η Apple το 2017 αποφάσισε να βάλει 2k οθόνη ενώ η LG το έχει από το 2014. Sorry κι όλας που η Apple βάζει ότι υπάρχει στο Android εδώ και χρόνια το 2017 στο κινητό της και όλοι οι Apple fanboys κάνουν λες και ανακάλυψε την Αμερική. Εκτός ότι η Apple κάνει πράγματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια τα κάνει πιο ακριβά άκου εκεί 1200 ευρώ η έκδοση με 128gb. Με χίλια ευρώ παίρνω υπολογιστή, δεν θα καθίσω να δώσω 1000 ευρώ για κινητό ειδικά με τα χαρακτηριστικά του iphone. Ξετρελαθήκατε όλοι οι άμπαλοι με τις δύο μπροστινές κάμερες και ξεχάσατε ότι θα είναι 5 megapixel. Είστε ο λόγος που ο ανταγωνισμός δεν δουλεύει στην σήμερον ημέρα. Αντί να αγοράσετε το αντικειμενικά καλύτερο προιόν αγοράζετε αυτό που θέλει ο μπαμπάς σας ο Cook.

Chris_BMW

@TechnologySupport

Εγώ προσωπικά ΝΑΙ ξετρελαθηκα με τις δυο(!) μπροστινές κάμερες τόσο πολυ (και ας ειναι 5 megapixels!!!?) που θα σκάσω 1200€ για την 128GB (;) έκδοση !!! …..

Υ.Γ Τωρα ποιος τον ακούει τον άλλο τον dapitium ελπίζω να έχει προβεί στη διαγραφή …

Enzo

Είναι πραγματικά αστείο να βλέπεις την κινεζιά να τρολάρει την Apple! Ας κάνει τις φτηνο-αντιγραφές της και ας μην λέει πολλά.

wave

@TechnologySupport Τί μας λες! Και επειδή δεν θα δώσεις 1000 ευρώ για το Iphone θα βάλουμε τη γάτα μας να κλάσει συγνώμη να κλάψει

Andreas

Παιδιά απλά για την ιστορία στην Ελλάδα και παγκοσμίως η Huawei έχει περάσει σε αποστολές συσκευών την Apple και πλησιάζει τη Samsung. Επίσης είμαι σίγουρος ότι κάποιοι εδώ μέσα κραζετε μια εταιρεία ενώ χωρίς να έχετε ουδεμία εμπειρία με συσκευές της περα από 5 10 λεπτά στα καταστήματα…. Και δεν εννοώ κάποια συγκεκριμένη εταιρεία.

ΝΙΚΟΣ

Φθηνοαντιγραφές Enzo κάνουν άλλες Κινέζικες εταιρείες. Μην μπερδεύεσαι. Η Huawei είναι η πιο τίμια στις συσκευές, για τα χρήματα που ζητά. Πολύ προσεγμένα σε όλα τους. Αν θες μια ψευτοκινεζιά με τα όλα της , αγόρασε IPhone 6 να το βιώσεις σε όλο το μεγαλείο.

hayate

Μιλάνε και οι apple fans για αντιγραφές που τελευταία καινοτομία που έκανε κάποιο iphone ήταν όταν ακόμη η Μαρινέλα άνοιγε πέτρα! Που έχει μείνει τόσο πίσω στις εξελίξεις και τρέχει να βάλει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν άλλες συσκευές!! Τι άλλο θα ακούσουν τα ματάκια μας και θα δουν τα αυτιά μας!!!

NikosAr

Έχω βάλει 1433 δόσεις πήρα Φεράρι … απλά αν θέλετε στο :νταμπλεγιου νταμπλεγιου τέλεια κομ …. κάνετε μια μικρή δωρεά να δω πως παει ρε παιδιά , ότι έχετε ευχαρίστηση 5, 10, 100 τα δέχομαι μπενζινα δεν έχει …. κακομοίρηδες !
Εεεε manosz@ καλά τα λέω ; εγώ το κινητό μου το πήρα 36 όχι δώσεις,.. ευρώ … και κράζω …

Enzo

@ΝΙΚΟΣ
Ψευτοκινεζιά το Iphone 6? Πες αλήθεια, είσαι πάνω από 12 χρονών?

Δεν λέω ότι η Huawei βγάζει κακές συσκευές. Απλά είναι μια εταιρία που αντιγράφει την Samsung, η οποία με την σειρά της προσπαθεί επι χρόνια να αντιγράψει την Apple. Συνεπώς, ας κοιτάξει την δουλειά της η Huawei και ας μην ασχολείται με την πρωτοπόρο Apple.

hayate

Πρωτοπόρος η apple!! Που ακριβώς; Στο fingerprint scanner που το πήρε από motorola (atrix)? Στην αδιαβροχοποίηση που την πήρε από την Samsung η οποία την πήρε από τη Sony? Στα μικρά bezels και την oled οθόνη που τα πήρε από τη Samsung? Στα στέρεο ηχεία που τα πήρε από Sony? Στην ασύρματη φόρτιση που την πήρε πάλι από Samsung?. Πάρτε το χαμπάρι μερικοί, η Apple ΉΤΑΝ πρωτοπόρα. Τώρα τρέχει να προλάβει τους άλλους.

Enzo

@hayate

Απλά LOL! “αδιαβροχοποίηση που την πήρε από την Samsung η οποία την πήρε από τη Sony”????
Δηλαδή εσύ ξέρεις ότι η Apple αντέγραψε την Samsung και όχι την Sony??? Τι άλλο θα ακούσουμε! ΧΑΧΑΧΑ!
Η βασική διαφορά με όλες τις άλλες εταιρίες, ειναι ότι αυτά που βάζει η apple στις συσκευές της, δουλεύουν άψογα. Οι υπόλοιπες, βιάζονται με αποτέλεσμα να χάνουν σε αξιοπιστία. Βλέπε το touch id και τώρα το face id! Ουδεμία σχέση με τις αντιστοιχες εφαρμογές του ανταγωνισμού που είναι τόσο χάλια που εν τέλει δεν τις χρησιμοποιείς.

Και πάλι θα πω, μια χαρά συσκευές είναι οι Huawei για αυτό που είναι: μια Κινέζικη, φτηνή και αξιόλογη εναλλακτική της Samsung. Την apple δεν είναι σε θέση ούτε να την κοντράρει, πόσο μάλλον να την τρολάρει.

hayate

Ναι δεν είναι σε θέση να την κοντράρει για αυτό είδαμε που της κλέβει όλο και περισσότερο ποσοστό χρόνο με το χρόνο και το τελευταίο τρίμηνο την πέρασε και σε αποστολές ! Το face Id είναι μια εξέλιξη του face unlock και του iris scanning της Samsung. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

giorgosgek

@Enzo Αμα ειχες huawei η samsung θα καταλαβαινες οτι διαφερουν πολυ οι συσκευες , γενικα διαφερουν οι εταιρειες σαν ιδεολογια , η Huawei , ισα ισα ερχεται πιο κοντα στην apple , μονο που την εχει αφησει πισω . Ακομα και σαν design διαφερουν παρα πολυ και οι 3 εταιρειες , με την apple πλεον να αντιγραφει s8, μονο αυτο αλλαζει . Παιρνεις ποσοστα απο την apple και σε τσουζει που η huawei ειναι 3η και προσεχως δεν ξερω και εγω τι ; Σε τσουζει που της πηρε 3 χρονακια να φτασει στην κορυφη και να ξεφυγει απο την ρετσινια της κινεζιας μονο και μονο επειδη ειναι κινεζικη ; Μηπως σε τσουζει που στην apple πηρε 10 χρονια να καταφερει οτι καταφερε με φουμαρα και μαρκετινγκ ενω βρισκεται ηδη στην παρακμη της ;

Enzo

@giorgosgek

Σε αντίθεση με εσένα, που προφανώς είσαι μέτοχος της Huawei, εγώ δεν είμαι μέτοχος της Apple. Συνεπώς, τίποτα απολύτως δεν τσούζει όπως λες. Ήμουν χρόνια πιστός στην samsung (S3, Note 3, S6 edge) και έκανα αλλαγή στο 7αρι iphone μετά το φιάσκο της samsung με το Νote 7.
Πλέον δεν γυρίζω πίσω ούτε στην samsung ούτε στο android. Στο iphone, απλά όλα λειτουργούν άψογα. Γι αυτό και έχει τόσο πιστούς αγοραστές.

Όσο για τα huawei, είναι τίμια κινέζικα κινητά, με άπειρους πυρήνες, ram, κάμερες και ότι άλλο μπορεί να εντυπωσιάσει (ακολουθώντας τα βήματα της Samsung) αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ. Δεν γουστάρω τις κινεζιές.

giorgosgek

@wave δεν σχολιασες τα αποτυπωματα και εσυ η το τι μπορεις να κανεις με τον Α11 με το ios, που δεν μπορεις να κανεις με το 6s και το τι μπορεις να κανεις σε ενα φθηνο κινεζικο με 200 ευρω, με το 1/10 της δυναμης, δεν μιλαω για “Note 8”. Επισης λογικο αυτο που λες περι διαβαθμισης, αλλα τι θες να πεις , ισχυριζεσαι οτι αν δυο συσκευες ειχαν face ιd , φτιαγμενες στο ιδιο εργοστασιο , η μια της apple και η αλλη της huawei , της huawei θα αποτυχαινε λογω hardware και καποιας αστοχιας υλικου ; Ισχυριζεσαι οτι κατασκευαστικα ειναι ανωτερη απο τις υπολοιπες και πιο ποιοτικη , τοσο μαλιστα που να αξιζει 1100 , τι κραμα μεταλλου χρησιμοποιει δηλαδη , τι γυαλι βαζει τελος παντων , ποσο πιο ποιοτικη ειναι, τυφλα να εχουν αλλες εταιρειες που τα κανουν κεραμικα ; Αυξησε και το κοστος στην αντικατασταση οθονων ε ; Λογικα εγιναν πιο ποιοτικες . Eισαι μεσα στα εργοστασιο εσυ και τα βλεπεις, ακους huawei φανταζεσαι θα σπανε , θα πιανουν φωτιες , λες κινεζια , οχι η apple ομως, ΠΟΤΕ ! Λοιπον ηταν ανουσιο αυτο που ειπες για αλλη μια φορα, δεν υπηρχε λογος και ξεχαστε το… Συνέχεια »

giorgosgek

@Enzo καλα εσυ εχεις ξεφυγει , μεινε λοιπον στη δικη σου κινεζια . Εγω προσωπικα το βλεπω αναποδα ,τοτε που ηταν αισχος το android και η apple στη δοξα της , εσυ ειχες s3 , καλα να παθεις. Εγω την samsung με το s7 τη συμπαθησα που ηταν το καλυτερο κινητο , ξεκαθαρα, μπες σε οποιο site θες , ρωτα οποιον θες. Καλο το iphone 7 , αλλα δες τι παιρνεις με τα ιδια λεφτα και σου εχω και καλυτερο , ποιος ο λογος να παρει καποιος το iphone 8 και οχι το iphone 7; Eναν πες , μη μου πεις αρλουμπες για isight και retina και οτι ειναι 100 φορες πιο δυνατο απο το πρωτο iphone που γινεστε ρεζιλι καθε χρονο στην παρουσιαση. Ναι οντως ,η samsung δεν ειναι καλη λογω ενος περιστατικου , μακρια , ολα τα android πιανουν φωτια, καθολου καλη εταιρεια , ας δουμε λιγο τα τελευταια κινητα της και το iphone x της!

Enzo

Εντάξει αμα το λένε όλα τα site ότι το S7 ήταν το καλύτερο κινητό πάω πάσο. Με αποστόμωσες πραγματικά.

Ως κινητά τα iphone ειναι τα καλύτερα αλλά και τα ακριβότερα. Όποιος μπορει να πάρει, παίρνει, όποιος δεν μπορεί, συμβιβάζεται με τα κινέζικα. Τέλος

ΝΙΚΟΣ

Όχι ψευτοκινεζιά. ΚΑΡΑΚΙΝΕΖΙΑ @Enzo. SAR στο Everest, αυτονομία στον πάτο του ειρηνικού, αλουμίνιο του κώλου, κάμερα για γέλια , οθόνη για γέλια με 1 giga ram.

Ιωάννης jb

giorgosgek.. Δεν έχεις καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν το καλύτερο δεν είναι παιδάκια του δημοτικού να παίζουν με 10ευρες κάρτες και fb..
Θέλουν το πιο γρήγορο το πιο ποιοτικό την καλύτερη οθόνη (δεν μιλάω για ανάλυση) και κάμερα (δεν μιλάω για mp)…
Θέλουν το πιο σταθερό λογισμικό αυτό που δεν θα τους κολλήσει όταν τους παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής της εταιρίας και αυτό που δεν θα προσφέρει τίποτα λιγότερο από μια τετραετία ενημερώσεων λογισμικού…

Υπάρχουν και άλλου είδους χρήστης που το θέλουν για άλλους λόγους αλλά δεν είναι σωστό για κάτι τέτοιους να παραβλέπουμε τους παραπάνω…

Enzo

@ NIKOΣ

Πραγματικά πρέπει να σε προσλάβουν στο techblog ή σε κάποιο αντίστοιχο τεχνολογικό site. Έχεις πολύ δυνατό γραπτό λόγο!! Χαχαχαχα!

TechnologySupport

@wave Και επειδή εσύ έχεις 1200 ευρώ θα τα ξοδέψεις για να κάνεις ακόμα πιο πλούσια μια εταιρία που σας τρολλάρει συστηματικά εδώ και χρόνια. Είναι πραγματικά σαν να βλέπω ναρκομανής, αφού είναι σκατά και πάντα θα είναι ότι και αν που ότι και αν κάνουν δεν θα αλλάξει αυτό. Πάντα η Apple θα είναι δεύτερη και τρίτη σε όλα.

@Chris_BMW Είσαι BMWδάκιας και αυτό τα λέει όλα. Όπως και στα αμάξια έτσι και στα κινητά τα γούστα σου είναι ίδια. Θα αγοράσεις το μέτριο προιόν με την πιο ακριβή τιμή μπας και γαμήσεις. Αλλά δεν κάνουν τον άντρα ούτε τα αμάξια ούτε τα κινητά για αυτό πάντα αγάμητος θα μένεις.

Enzo

@TechnologySupport

Εσένα σε κόβω για τύπο Dacia Duster! Χαχαχαχαχα

ΝΙΚΟΣ

@Enzo Γουστάρεις ε; Τα λέω ωραία; Τα εξηγώ; Μάθε μπαλίτσα

ΝΙΚΟΣ

@technologysupport Ξέφυγες άσχημα φίλε.Άλλο η πλακίτσα που κάνει ο ένας στον άλλον και άλλο να προσβάλεις άσχημα τον @Chris_BMW.

Γιώργος Κ.

Εντάξει τα σχόλια δεν τα ελέγχει κανείς σε αυτό το site? Άφραγο αμπέλι πια; Και μερικοί πως εκφράζεστε έτσι; Λες και σας έβρισαν τη μάνα. Το χαβαλέ μας κάνουμε, ηρεμήστε λιγάκι

Κιτσιος

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρία. Όταν αγοράζω μια συσκευή προτιμώ να πληρώσω το hardware παρά το software ή το marketing της εκάστοτε εταιρίας. Η apple είναι η εταιρία που κατάφερε με τις λιγότερες πωλήσεις να φτάσει βρίσκεται στην πρώτη θέση στα κέρδη. Όταν το hardware του iphone κοστίζει 400 δολάρια αμφιβάλλω αν τα υπόλοιπα 600 είναι το λογισμικό το μάρκετινγ ή το κόστος συναρμολόγησης (που γίνεται στην Κίνα). Σαν τελικό καταναλωτή όμως με συμφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός διότι οι εταιρίες γίνονται πιο ανταγωνιστικές μικραίνουν τα περιθώρια κέρδους και αγοράζω σε οικονομικότερες τιμές. Από τα βάθη της καρδίας μου θέλω να ευχαριστήσω τα apple fanboys που αγοράζουν σε υπερβολικές τιμές κάθε χρόνο και χρησιμοποιούν μόνο το 3% των δυνατοτήτων του smartphone τους (ακόμα ψάχνω να βρω ios user που να ξέρει να χρησιμοποιεί τη σyσκευή του στο 100% και όχι μόνο για fb ή candycrash) χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα ποτέ να αγοράσω ναυαρχίδα με λιγότερο από το 1/3 των χρημάτων που ξοδεύετε <3.

NikosAr

Άντε κι έρχεται από σήμερα το iOS 11 …. Χαχαχα . Απλά κλαίω με τα σχόλια …. Το 2020 όταν πάρετε το νέο android κινητό θα πάρει την τωρινή αναβάθμιση δηλ. Την έκδοση 8 ( κακάο – σοκολάτα -Λουμίδης ?) ότι να ναι … Αααα “Oreo

Axel

Φαντάσου οι εταιρίες να δίνανε και ποσοστά στους υπερασπιστές τους τι θα γινόταν….
Και μη χειρότερα να λεμε….

TechnologySupport

@Axel Αν δίνανε λεφτά οι εταιρίες στα πουτανάκια τους τότε η Apple θα είχε φαλιρίσει εδώ και χρόνια.

TechnologySupport

@NikosAr Κλασσικός άσχετος με λεφτά του μπαμπά. Με κάθε νέα έκδοση iOS οι παλιές συσκευές μετατρέπονται σε συσκευές για πέταμα.Τα Android με κάθε έκδοση τα παλιά τρέχουν καλύτερα γιατί κάθε έκδοση είναι αντικειμενικά καλύτερη. Και οι εταιρίες έχουν την υποχρέωση και την δυνατότητα να σταματήσουν την συσκευή σου από το να κάνει update αν δεν το αντέχει. Αντίθετα η Apple όχι μόνο χαλάει τις παλιές συσκευές αφού τις κάνει update με το ζόρι αλλά και δεν σηκώνουν το update και μετά δεν μπορούν να τρέξουν δυο apps ταυτόχρονα.

TechnologySupport

@ΝΙΚΟΣ Είμαστε στο internet αν έχεις πρόβλημα κάνε με report. Και ο bmwδάκιας από εδώ ξεκάθαρα με ειρωνεύτηκε και με υπονόμευσε στα σχόλια του. Αλλά εγώ είμαι άντρας και θα τον βρίζω δεν θα πετάω υπονοούμενα σαν αδερφή.

Παπαροκας tiamat

Technologysupport μαλλον εχεις φαει πολλες χυλοπιτες εσυ αγόρι μου….

Παπαροκας tiamat

Και για να μιλησουμε και τεχνολογικά a11 > android ….

ΝΙΚΟΣ

Report δεν έχω κάνει σε κανέναν @TechnologySupport. Και εγώ άντρας είμαι ,όπως και πολλοί εδώ. Κάτσε και σκέψου πόσο αντρική συμπεριφορά είναι να βρίζεις τον οποιονδήποτε πίσω από μια οθόνη & ένα πληκτρολόγιο.

TechnologySupport

@ΝΙΚΟΣ Σίγουρα πιο αντρικό από το να πετάς εξυπνάδες και υπονοούμενα.

@Ππαπαροκας tiamat Έχεις στο όνομα σου την λέξη tiamat. Είναι αρκετός λόγος για να μην μιλάς. Owow το iphone έχει δυνατό επεξεργαστή στο 2017. Για να κάνεις τι; Να παίζεις candy crash?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.