Huawei Y series 2018: Υ5, Υ6, Υ6 Prime, Y7 Prime

Huawei Y 2018 smartphones, Huawei Y series 2018: Υ5, Υ6, Υ6 Prime, Y7 Prime

Η Huawei ανακοίνωσε την διάθεση της ανανεωμένης Y series 2018 στην ελληνική αγορά. Η σειρά Y 2018, που θα διατεθεί στα καταστήματα μέσα στον Ιούνιο, έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones, με 4 συσκευές.

• Huawei Y5 2018: Με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών FullView, θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο. Ταυτόχρονα, με μπαταρία χωρητικότητας 3020 mAh και τεχνολογία Power Saving 6.0 για έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

• Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018: Η HD+ (1440 x 720) οθόνη HUAWEI FullView 5,7 ιντσών, με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας. Ικανό να παράγει 88 dB στη μέγιστη ένταση, το Huawei Y6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία HUAWEI Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.

• Huawei Y7 Prime 2018: Με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP του Huawei Y7 Prime 2018, θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, απαθανατίστε χωρίς καμιά προσπάθεια τη ζωντανή ομορφιά και το βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και δημιουργήστε το φυσικό αυτό θόλωμα στο φόντο σαν να χρησιμοποιούσατε κάμερα DSLR. Η HD+ HUAWEI FullView οθόνη 5,99 ιντσών με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής φέρνει έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας, ενώ το “blue mirror” εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.