Η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie ξεκινάει από σήμερα

αναβάθμιση Xiaomi Mi A2 Android 9 Pie ξεκινάει σήμερα, Η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie ξεκινάει από σήμερα
Μετά την πρώτη περίοδο που έγινε η σταδιακή διάθεση του Android Pie στο Mi A2, ήρθε η στιγμή για τη μαζική αναβάθμιση του συγκεκριμένου smartphone στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι το οποίο έγινε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της Xiaomi στο Twitter.
Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους κατόχους του Xiaomi Mi A2 μιας και μέσα από τα επίσημα “χείλη” της Xiaomi, ξεκινά από σήμερα η αναβάθμιση του Android One smartphone της εταιρείας στην έκδοση Android 9 Pie, φέρνοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά που ενσωμάτωσε η Google στις συσκευές της Xiaomi.
Η αναβάθμιση σε Android 9 Pie φέρνει στο Xiaomi Mi A2 το νέο σύστημα περιήγησης που βασίζεται σε gestures, το Adaptive Battery που “καταλαβαίνει” ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούμε περισσότερο έτσι ώστε να εξοικονομεί ενέργεια για να τη διοχετεύει στις εφαρμογές που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά. Επιπλέον, γίνονται διαθέσιμα τα “App Actions” όπου στη λίστα με τις εφαρμογές, εμφανίζονται οι ενέργειες που κάνουμε πιο συχνά, ενώ το “Adaptive Brightness” προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης μέσα από το πως ο χρήστης τη χειρίζεται αλλά και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει ορίσει ο ίδιος.


Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Το έχω από Κυριακή. Μια χαρά έως τώρα.

Επαμεινώνδας

Ραδιόφωνο προσθέτει;

Γιώργος

Είμαι κάτοχος του mi a2. Αυτή την στιγμή το κινητό μου έχει android 8.1.0. Δεν μου εμφανίζεται ακόμα η αναβάθμιση. Αυτό ποτέ προβλέπεται να γίνει για την Ελλάδα; Αυτή η αναβάθμιση είναι η αμέσως επόμενη από αυτή που φοράει το κινητό μου; Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω των ρυθμίσεων στην συσκευή μου; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.