Η Apple διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων στα iPhone στην καρδιά του Las Vegas [CES 2019]

Apple διαφημίζει ασφάλεια δεδομένων iPhone Las Vegas CES 2019, Η Apple διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων στα iPhone στην καρδιά του Las Vegas [CES 2019]

Η Apple μπορεί να απουσιάζει από την έκθεση CES 2019 αλλά εμφανίστηκε πινακίδα σε κτήριο που διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων στα iPhone, συγκρίνοντάς τα με τους ανταγωνιστές της.

Η έκθεση τεχνολογίας CES 2019 πραγματοποιείται στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019 και όπως πάντα, η Apple απουσιάζει από τέτοιου είδους εκθέσεις. Όμως, φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στο Las Vegas μιας και μέσω πινακίδας της σε ένα μεγάλο κτήριο διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών που έχουν στην κατοχή τους κάποιο iPhone, σε μια προσπάθειά της να δείξει ότι οι ανταγωνιστές της που θα εμφανιστούν στην έκθεση, δεν δίνουν μεγάλη βάση στο θέμα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους.

Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει μια παραλλαγή του σλόγκαν “What happens in Vegas, stays in Vegas” μιας και αναγράφει “What happens on your iPhone, stays on your iPhone” και είναι τοποθετημένη κοντά στο Las Vegas Convention Center, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, και σε αρκετά διάσημα ξενοδοχεία. Η κίνηση αυτή από τη μεριά της Apple αποτελεί έκπληξη για πολλούς αλλά θεωρείται πως θέλει να δείξει ότι οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν λιγότερη σημασία στα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και πως τα iPhone είναι ασφαλή σε σύγκριση με όσα προϊόντα δουν οι επισκέπτες της CES 2019.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

ναι αμεεεεε
κ τα τόσα. λικσ κατα καιρους απο ακαουντς διασημοτητων ηταν προμοτιον ε?
μιλαει για προσωπικα δεδομενα ποιος η αππλε
που φτασαμε
σαν να βγαινει η ουκιτελ κ να λεει για τα κινεζικα τηλεφωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.