Η Apple ζητάει 300 δολάρια για την επισκευή του μικροφώνου στα iPhone 7

Apple ζητάει 300 δολάρια επισκευή μικροφώνου iPhone 7, Η Apple ζητάει 300 δολάρια για την επισκευή του μικροφώνου στα iPhone 7
Η Apple είχε κάνει γνωστό προς τα εξουσιοδοτημένα service της, το πρόβλημα στο μικρόφωνο του iPhone 7 και 7 Plus με iOS 11.3. Και ενώ τότε έλεγε πως αν δε φτιάχνεται μέσω βημάτων troubleshooting να γίνει δωρεάν αντικατάσταση του μικροφώνου, είναι καιρός τώρα που ζητάει από τους καταναλωτές μέχρι και πάνω από 300 δολάρια για να το αντικαταστήσει.
Περίεργα περιστάτικά συμβαίνουν στην Apple, η οποία ενώ το Μάιο είχε ανακοινώσει τη δωρεάν αντικατάσταση του μικροφώνου των iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε περίπτωση που χρειαζόταν επισκευή, τον Ιούλιο αυτή η οδηγία προς τα εξουσιοδοτημένα service διαγράφηκε. Αυτό σημαίνει πως όσοι χρήστες είχαν κάποιο iPhone 7 εντός εγγύησης, θα γινόταν η αντικατάστασή του δωρεάν, αφήνοντας όλους όσους δεν είχαν εγγύηση ή κάποιο AppleCare+ πρόγραμμα να πληρώσουν για την αντικατάστασή του.
Πρέπει να τονίσουμε πως το πρόβλημα παρέμεινε και στα iPhone 7/7 Plus με λειτουργικό σύστημα iOS 12.1.1, με τους χρήστες των συσκευών να βγαίνουν στο Twitter και να δημοσιοποιούν την αγανάκτησή τους ειδικά όταν η Apple τους ζητάει ακόμα και πάνω από 300 δολάρια για να τους κάνει την αντικατάσταση.
Η Apple συνήθως ανταποκρίνεται πολύ καλά σε θέματα service, με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα να είναι η αντικατάσταση των πληκτρολογίων των MacBook Pro αλλά και τη δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας στα iPhone. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Apple εφαρμόζει αυτήν την τακτική η οποία πλήττει απευθείας τους καταναλωτές και το μόνο που μένει είναι να ανταποκριθεί στα παράπονα των χρηστών και να επαναφέρει τη δωρεάν αντικατάσταση στο μικρόφωνο των iPhone.
Apple ζητάει 300 δολάρια επισκευή μικροφώνου iPhone 7, Η Apple ζητάει 300 δολάρια για την επισκευή του μικροφώνου στα iPhone 7
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nwntas

Τα εχω πει και θα τα ξαναπω..Για τον μεσο-απαιτητικο χρηστη ενα κινητο 300-400 ευρω ειναι υπεραρκετο να τον υπερκαλυψει για αρκετα χρονια..Οσο κανει δηλαδη το μικροφωνο του iphone 7!!
Τα συμπερασματα δικα σας για τον αν αξιζει να δινετε 1000αρικο για κινητο που οσο καλο και να ειναι,χαλαει και μαλιστα δεν στυο φτιαχνουν και απο πανω!!Απαραδεκτο αλλα θελέστα και παθεστα..Καλησπερα σας!!

Flagship killer

Χαχαχαχαχα

Nikopoup

Είναι πρόβλημα λογισμικού και χρειάζεται αλλαγή υλικού?

Mixalis

Μακριά από κάθε προϊόν της Apple.

NikosAr

Θα πω ένα κόλπο μόνο και μόνο για να βοηθηθούν αυτοί που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δηλαδή ενώ ακούει ο κάτοχος της συσκευής … δεν τον ακούνε αυτοί που συνομιλεί. Πάμε στις ρυθμίσεις —> προσβασιμότητα —> και απενεργοποιούμε την ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Κάνουμε πρώτα αυτό και εάν δεν βοηθήσει … ε τότε

Iphone tech

Ζηταει τοσα γιατι πολυ απλα δεν ειναι αυτο το προβλημα και λες αντε αλλαξε ενα μικροφωνο και τελειωσε…ολα τα 7ρια βγαζουν προβλημα στο τσιπ του ηχου..η αντιπροσωπεια ουτε καν μπορει να το φτιαξει..μονο με αλλαγη πλακετας που δεν την συμφερει…υπαρχουν μαγαζια στην ελλαδα που κανουν αλλαγη στο τσιπ με μεγαλη επιτυχια..γιαυτο προσοχη και οσο μπορειτε μην στραβωνετε τα εφταρια ουτε στο ελαχιστο..

Theo

Apple. Ποιότητα αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.