Η διάφανη πλάτη του Mi 8 Explorer Edition δε δείχνει τα πραγματικά μέρη της συσκευής

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi 8 Explorer Edition με 3D Face Unlock, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και διάφανη πλάτη που δείχνει τον επεξεργαστή μαζί με τα υπόλοιπα μέρη της συσκευής, κάτι που τελικά δεν ισχύει μιας και είναι απλά ένα πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα.

Ο Zack Nelson, (JerryRigEverything), κατά τη διάρκεια του τεστ αντοχής του Mi 8 Explorer Edition, στο οποίο η συσκευή διαθέτει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ήθελε να διαπιστώσει το αν αυτό που βρίσκεται κάτω από τη διάφανη πλάτη της συσκευής, είναι ο πραγματικός επεξεργαστής μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα ή είναι απλά ένα αυτοκόλλητο και κάποιο προστατευτικό κάλυμμα.

Όπως φαίνεται και από το video, αντί για τον Snapdragon 845 και τα υπόλοιπα μέρη της πλακέτας, έχουμε ένα πλαστικό κάλυμμα που απεικονίζει τα μέρη από τα οποία υποτίθεται πως αποτελείται η συσκευή σε πολύ συμμαζεμένη διάταξη. Όπως υποστήριξαν και υποψιάστηκαν πολλοί φίλοι της τεχνολογίας, η εικόνα στο πίσω μέρος της συσκευής ήταν πολύ τακτοποιημένη για να είναι το πραγματικό εσωτερικό ενός smartphone.

Με αυτόν τον τρόπο, η Xiaomi ήθελε ενδεχομένως να παρουσιάσει, για λόγους αισθητικής, τα εσωτερικά κυκλώματα της συσκευής σε μια όμορφη διάταξη έτσι ώστε να τραβήξει την προσοχή ακόμα περισσότερων καταναλωτών, οι οποίοι τελικά δε βλέπουν το εσωτερικό της συσκευής τους αλλά ένα κάλυμμα σα μικρή μακέτα.

διάφανη πλάτη mi8 explorer edition δε δείχνει πραγματικά μέρη, Η διάφανη πλάτη του Mi 8 Explorer Edition δε δείχνει τα πραγματικά μέρη της συσκευής

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Κινέζοι ρε φίλε…. κάτι σαν τους χρονογράφους στα μαϊμού ρολογια που είναι αυτοκόλλητα χαχαχαχα

GS

@Flagship killer προσπάθησες να γίνεις αστείος αλλά δεν.Τώρα πήγαινε να δεις αν φορτίζουν τα αιφονια και να θυμηθείς να τα ξυπνήσεις χαχαχαχα

Flagship killer

@GS έχεις δίκιο… σου ζητώ συγνώμη και που προσπάθησα…. Σε αυτόν το τομέα δε σε πιάνει κανένας.
Και πάλι συγνώμη ε;

Flagship killer

Επίσης αν έχω iphone σημαίνει πως θα μπορούσα να αγοράσω οποιαδήποτε μπούρδα από τη Κίνα… αν έχω μπούρδα από τη Κίνα δε σημαίνει πως θα μπορούσα να αγοράσω iPhone… Αφήστε τα συμπλέγματα…. Ο καθένας ότι μπορεί. Από εκεί και πέρα οι εταιρείες δεν είναι ομάδες ποδοσφαιρου …. συνέλθετε.
Πέραν αυτού όμως αν εσένα σου αρέσει που η “διάφανη” οθόνη της ξαομι είναι μούφα, εμένα μου περισσεύει! Περί ορέξεως….

Antikeimenikos

Ρε παιδιά ήμαρτον , σε άλλους αρέσουν τα iPhone σε άλλους τα Android …. κάθε εταιρεία έχει τα δικά της φάουλ . Το iPhone έγινε leader για τον Α η Β λόγο , οι Κινέζοι το πάνε πολύ καλά και η Samsung είναι η apple των Android….

mitsoukos89

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το κινητό το είχε δηλώσει η xiaomi ότι είναι καπάκι αυτό που βλέπουμε!!! Τώρα το θυμηθήκατε; Δεν το ανακάλυψε κανένας που άνοιξε το κινητό για να δει αν όντως είναι αυτό το κύκλωμα του…

vladimiros

Πραγματικα οι κινεζοι θα ειναι παντα κινεζοι και δεν προκειται να αλλαξουν..εννοω τροπο σκεψεις και πως σκεφτονται καποια πραγματα ειναι δυνατον να το κανει μια σοβαρη εταιρια αυτο το πραγμα?? που πλεον ειναι και στην τεταρτη θεση?

Panikas

Περσυνα ξινά σταφύλια…

And. K

@flagship_killer… Κοίτα λίγο το μηλαρακι σου τι γράφει από πίσω. Made in China… Ασχετε προβατάκι… Δεν φτάνει φτάνει που σε άνοιξε τα στραβά η xiaomi με bezel less… Κράζεις και από πάνω

giorgosgek

Ο mitsoukos ειναι σωστος, επισης παταει τα περισσοτερα κινητα και δεν κανει 1800 ευρω , να ξερουμε και τι λεμε. Οχι μονο το πανε καλα , θα κυριαρχησουν , φιρμα μονο η apple , καλη ,αλλα μεχρι εκει , εχει ενα μεγαλο ποσοστο για μια εταιρεια μονη της . Κυριαρχουν τα android δυστυχως , συγκεκριμενα τα flagship killers. Αγορα Κινας και Ινδιας κυνηγανε ολοι , τι θα παρουν…

JohnWave

Η Xiaomi το έκανε αυτό με βάση τη λογική να φαίνεται πιο όμορφο το εσωτερικό. Για μένα είναι λάθος απόφαση, γιατί αυτός που θέλει να βλέπει το εσωτερικό της συσκευής, θέλει να βλέπει το πραγματικό όπως πχ στα διάφανα κουτιά των PC. Βέβαια όπως έγραψα και στο άρθρο με το beauty mode, οι Κινέζοι έχουν διαφορετικά γούστα οπότε πιθανόν η Xiaomi να κινήθηκε βάσει αυτών.

xlidas

Πολύ σωστός ο Flagship killer!

NikosAr

Την είχα σε υπόληψη …. αλλά μια από τα ίδια με τους υπόλοιπους σχιστοματες

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

xiomi frolex

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.