Η Epic Games ετοιμάζει patch για την κακή απόδοση του Fortnite στις iOS συσκευές

epic games fortnite patch ios συσκευές, Η Epic Games ετοιμάζει patch για την κακή απόδοση του Fortnite στις iOS συσκευές

Το Fortnite φαίνεται να περνάει από “χίλια κύματα” σε iPhone και iPad μιας και όλο και περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται για κακή απόδοση στις συσκευές τους, με την Epic Games να ανακοινώνει patch που θα διορθώσει τα προβλήματα αυτά.

Τα προβλήματα του Fortnite στις iOS συσκευές ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην τελευταία αναβάθμιση του video game, με πολλούς χρήστες να παραπονιούνται για σοβαρό lag και άσχημα γραφικά, με την εταιρεία ανάπτυξης του game, την Epic Games, να έχει ήδη κυκλοφορήσει patch για παρόμοια προβλήματα σε όλες τις άλλες πλατφόρμες για τις οποίες κυκλοφορεί το δημοφιλές video game.

Η Epic Games γνωρίζει για τα προβλήματα που εμφανίζονται και ανακοίνωσε πως έχει πραγματοποιήσει διορθώσεις, με το patch για τις iOS συσκευές να αναμένεται να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατόν, χωρίς όμως να δοθεί κάποιο ακριβές χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνει διαθέσιμο, με τους χρήστες να ελπίζουν να μην υπάρξει κάποια καθυστέρηση σχετικά με αυτό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Παντος στο note 9 πρεπει να τρεχει καλυτερα απο ολα τα smartphone..Κ να εχει τα καλυτερα γραφικα..

Κώστας Ζ.

@Φωτης, στο λέω δοκιμασμένα, ούτε στο Note9 μπορείς να παίξεις το παιχνίδι αυτό. Θέμα είναι αν ακουμπάει τα 60 frames κι εκεί.

Darth

@Φωτης μπα μην βάλεις και όρκο αν και δεν παίζω καθόλου games (μέχρι τα 22 23 μου κάτι γινόταν τώρα ούτε χρόνος ούτε όρεξη)
το είδα πως πάει στο note 9 για αρχή συσκευή βράζει (μέσα σε 3 + μήνες θα την πάρεις στο χέρι η έστω την μπαταρία αν παιζεις συχνα ) + οταν εχει κοσμο frames πέφτουν σε πολύ αισθητό βαθμο

ΝΙΚΟΣ

Δεν ειναι αυτά τα παιχνίδια για smartphones ρε παιδιά

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

πως τα λετε ολα αυτα? δεν ξερω, μπορει να ισχυουν αλλα μου κανει εντυπωση ενα note9 να μη μπορει να σταθει επαρκως σε ενα παιχνιδι… και σιγα τα γραφικα…. αποτι εχω δει utube το fortnite εχει απλα καλα γραφικα και μηπω σε καποια σημεια ειδα και κακα γραφικα…. τιποτα το wow….

Darth

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš απλά δεν ειναι για κινιτο κατι τέτοιο …. το ζορη που τραβάει η συσκευή είναι απίστευτο βράζει σαν πετρα κάτω απο τον ήλιο κανονικό

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

δλδ νταρθ βειντερ , το συστημα κουλινγκ που τοσο διαφημισε η samsung ανθρακας?… η ο exynos παλι ανεπαρκης στα γραφικα?? τι συμβαινει!?

εχω δει βιντεακια ξαναλεω στο tube και ειπαμε καλα για mobile μεν, αλλα δε τρελαθηκα με τα γραφικα του φορναιητ !

αρα ο exynos ειναι ακομα μαπα για κατι πραγματικα καλο!

Φωτης

Παιδια μπορει να ειμαι 40δυο αλλα εχω κ τρελα με games..Εχω κονσολα 55 tv oled κ γουσταρω σε κινητο οπως note να παιξω λιγακι..Darth@ αυτο που λεει ο tiamat@ τι διαφημίζουν την υδροψυξη τοτε κ τα games;Κ οντος το παιχνιδι εχει χαλαρη μηχανή γραφικων..Εχουμε δει κ πιο ζορικα..Μπορει με το update να παιζει καλυτερα στο iphone x η στο νεο iphone x με τον Α12..

χρηστος

Παιδια εγω επαιξα το παιχνιδι (δοκιμαστικα διοτι δεν με συγκινει) σε Note9 & δεν ειχα ουτε κολληματα, ουτε υπερθερμανση. Οδο επαιζα η συσκευη απλα εγινε ελαχιστα πιο θερμη οσο περιπου υπο πιο χαλαρες συνθηκες το δικο μ huawei p10 καποιες φορες. Παντως ηα συμφωνησω, δεν ειναι γ κινητα τετοια παιχνιδια.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μου φαίνεται παραδοξο να μη τρεχει τελεια το fortnite στο note εφόσον σε αυτό το παιχνίδι στηθηκε και πατησε ολόκληρη η παρουσίαση στο λανσάρισμα του κινητού!

θα ειχε ενδιαφέρον να ακούσουμε κάποιον που το παιζει στο s9
το να παιξεις λιγο χρηστο ενα παιχνίδι δεν σε οδηγει σε ασφαλή συμπέρασμα καθως το threshold που χωριζει το ομαλο παιξιμο απο το throttling πολλες φορες χρειάζεται καποια ωρα συνεχομενους παιξιματος για να συμβεί !

Solon

Το έχω στο Note 8 μου και παίζει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά ζεσταίνεται λίγο το κινητό αλλά σε καμιά περίπτωση σε ενοχλητικό βαθμό. Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες.
Εάν κάποιος έχει πρόβλημα τότε πιθανότατα τρέχει και κάτι άλλο παράλληλα στην συσκευή του χωρίς να το ξέρει.

Agnostos13

Πάντως τα γραφικά στο fortnite mobile είναι πολύ downgrade σε σχέση με pc/κονσόλα από ότι έχω δει..
Ως ένα βαθμό λογικό αν σκεφτείς οτι το pc και η κονσόλα που τρέχουν πλέον ίδια ανάλυση με τα smartphones έχουν 8+gb ram και 4+gb κάρτα γραφικων ddr5.
Επίσης το Wifi είναι πολλές φορές πρόβλημα στο mobile.

Darth

Κάνει δουλειά το cooling απλά η ενέργεια που ξοδευεται είναι τόσο μεγάλη (2 ώρες περίπου κρατάει μπαταρίας με 100%) που βγαίνει από παντού για να καταλάβετε μπαταρία βράζει όχι τόσο το cpu

Φωτης

Tiamat@ συμφωνω απολυτα γι αυτο που λες..Το να μην τρεχει τελεια το παιχνιδι στο note 9 το οποίο εγινε κ ειδικη παρουσίαση πανω σε αυτο κ γενικα την τεχνολογία που εχει η συσκευη..Συν κ η οθονη που ειναι τοπ αυτη την στιγμη με τα HDR κ τα συναφή!!!Τωρα που θα βγει το νεο iphone x με τον Α12 λογικα εκει θα πετάει!!!

GiorgosM.

Έχω δώσει στον πιτσιρικά μου το 2 χρόνων s7 edge. Έχοντας ενεργοποιήσει τοv game launcher φυσικά. Το κινητό τα πάει περίφημα (απρόσμενα καλά θα έλεγα) βέβαια η μπαταρία καταναλώνεται σε χρόνο μηδέν που λέμε… από 100% σε 15 φτάνει με το ζόρι τις 4 ώρες. Απόλαυση το παιχνιδάκι στην οθόνη edge…

Theo

Καταρχάς στο fortnite mobile έχει γίνει πολύ “φθηνό δουλειά” και κακό optimization. Για αυτό τον λόγο περιορίζεται στα ακριβά κινητά και ακόμα και στο note 9 έχει θέματα. Εκεί είναι που χειροκροτας την tencent και την epic games για το pubg mobile με το καλύτερο optimization που έχει γίνει ποτέ σε παιχνίδι αυτού του βεληνεκούς για κινητές συσκευές. Όλοι μου οι φίλοι το έχουν κάψει! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.