Η Google δημοσίευσε το πρώτο promo για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

google promo pixel 3 3xl, Η Google δημοσίευσε το πρώτο promo για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

Η Google αναβάθμισε το online κατάστημά της και εμφανίστηκε το πρώτο promo για τα επόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL, καλώντας τους χρήστες να εγγραφούν με το email τους για να λάβουν τις ενημερώσεις στις 9 Οκτώβρη που θα γίνει η παρουσίαση των νέων Pixel.

Το Pixel 3 XL κυριάρχησε τον προηγούμενο μήνα αναφορικά με τις διαρροές συσκευών σε Ρωσία και Ουκρανία, σε βαθμό που πιθανόν να μην έχει μείνει τίποτα για τη Google για να προωθήσει τη συσκευή και να κρατήσει τους καταναλωτές ζεστούς για την παρουσίαση των Pixel smartphone.

Ίσως για αυτό το λόγο η Google αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα τόσο απλό promo για να αυξήσει το hype γύρω από τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, με τον αριθμό “3” να υποδηλώνει πως τα Pixel 3 smartphone ετοιμάζονται να παρουσιαστούν, και το λεκτικό “Get the scoop” να συμπληρώνει το promo των συσκευών.

Από τη στιγμή που οι χρήστες πραγματοποιήσουν την εγγραφή με το email τους, εμφανίζεται στην οθόνη η προτροπή “Check back for more on October 9th” και θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL από τη Google στις 9 Οκτωβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Άμα βγουν τόσο άχρηστα όσα τα Pixel 2 που βγάζανε συνέχεια προβλήματα τότε θα φτάσουν πάτο από την πρώτη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.