Η HMD Global ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς Nokia N;

hmd global αναβίωση σειράς nokia n n8, Η HMD Global ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς Nokia N;

Η HMD Global μετά την αναβίωση των Nokia 3310 και 8110 πιθανόν να ετοιμάζει την επαναφορά της σειράς Nokia N, μιας και πληροφορίες που συνοδεύονται από φωτογραφία του Nokia N8, υποννοούν πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μεταξύ 27 Απριλίου και 2 Μαΐου, φέρνοντας για άλλη μια φορά αναμνήσεις απο τα επιτεύγματα της Nokia στο παρελθόν.

Στον επίσημο λογαριασμό της Nokia στο Weibo στην Κίνα, υπήρξε η υπόνοια πως η HMD Global ενδεχομένως να ετοιμάζει την παρουσίαση ενός νέου Nokia N smartphone χωρίς να αναφέρεται κάποια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την ονομασία και κάποιο χαρακτηριστικό της φημολογούμενης συσκευής. Το μόνο στοιχείο που δόθηκε ήταν η φωτογραφία του Nokia N8 και τις προσδοκίες για μια νέα έκδοση της συγκεκριμένης συσκευής να γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.

Η φωτογραφία αυτή έρχεται λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Nokia X6 το οποίο εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες μαζί με τη διπλή κάμερα της συσκευής καθώς και το notch στην οθόνη. Μένει να δούμε το αν θα παρουσιάσει κάτι άλλο η HMD Global και αν θα δοθεί συνέχεια στην αναβίωση θρυλικών συσκευών, εκμεταλλευόμενη την ιστορία που έχει δημιουργήσει η Nokia όλα αυτά τα χρόνια.

hmd global αναβίωση σειράς nokia n n8, Η HMD Global ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς Nokia N;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη για το copy paste του σχολίου μου από το άρθρο για το x6 παρακάτω αλλά μόλις το έγραψα και βγήκα είδα το άρθρο για τη σειρά Ν χαχαχα Παραθέτω λοιπόν: Η ΝΟΚΙΑ όχι απλά επέστρεψε αλλά από εκεί που ο λόγος που είχε χαθεί ήταν η εμμονή της στο symbian (και το meego για τους πιο ψαγμενους) τώρα έρχεται και λέει “τι ζητάτε Android. Ok! Ποια τα παράπονα σας από το Android; Το πολύ παραμετεοποιημενο λογισμικό από τους κατασκευαστές, οκ! Εγώ θα στο δώσω σχεδόν παρθένο” από NOKIA φαν μπόι πήγα το 2009 σε HTC, μετά σε iPhone και Samsung και προσφάτως σε Huawei… Περιμένω λοιπόν από τη ΝΟΚΙΑ το ένα τσικ παραπάνω από το Σιρόκο για να γίνει και πάλι η επίσημη αγαπημένη μου… Αν ειδικά ισχύσει η αναγέννηση της σειράς “Ν” με δυνατά χαρακτηριστικά επιπέδου note 8 και p20 pro τότε πραγματικά θα τα σκάσω όσα κι αν ζητήσει… Ως γνωστόν η καψούρα η τσιπούρα και η μα..τουρα πληρώνονται χαχαχα!!! *Να τονίσω πως τα τελευταία μου ΝΟΚΙΑ ήταν ταυτόχρονα το E7 και το Χ7 το έτος 2009-2010 ποιότητα , κάμερα και χαρακτηριστικά στο θεό, λειτουργικό στον πάτο. Άρα δε μπορώ να συμβιβαστώ με μέτρια πράγματα… Συνέχεια »

Kostas

@Flagship killer καμία ΝΟΚΙΑ δεν επέστρεψε!

Flagship killer

Kostas με την ίδια λογική δεν υπάρχουν Volvo, Mercedes, seat, skoda, Audi, Nissan, Renault, Citroen, Jeep, Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Ducati και άλλες τόσες εταιρίες που ανήκουν σε μια “μαμά” που κατέχει τα σήματα τους… Αν όντως δεν υπήρχε NOKIA δεν θα είχε κανένας δικαίωμα να επανακυκλοφορεί τα 3310 ή το Ε72 γιατί τα δικαιώματα ανήκουν στη NOKIA… Marketing λέγεται και δεν έχω απαίτηση από κανέναν να γνωρίζει τι ειναι αυτό! Φιλικά!

Flagship killer

Αααααα ξέχασα δεν υπάρχει και Bentley και Rolls Royce γιατί η μία ανήκει στην VW και η άλλη στην BMW… Δηλαδή το polo και η continental όπως και η BMW 1 με την phantom είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα… 2018 helloooo

Saša

@Kostas Ετσι ακριβως, το θεμα ειναι οτι οι νοσταλγοι δε προκειται ποτε να το αποδεχτουν, αλλωστε οπως καμια ΝΟΚΙΑ δεν επεστρεψε ετσι και καμια HTC δεν εφυγε, η HTC τα ιδια καλα τηλεφωνα συνεχιζει και βγαζει ελεω ομως ανταγωνισμου απο Κινα, κρισης και φτωχου μαρκετινγκ εχασε το τρενο. Και για αυτους που θα βγουν να γραψουν κατεβατα οτι “τι ειναι αυτα που λες” κτλ κτλ να πω οτι ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ για εμας Sony, HTC και LG παλευουν για να σωσουν τα mobile τμηματα τους καθως οσο μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος τοσο περισσοτερο κερδισμενος βγαινει ο καταναλωτης, δηλαδη εμεις.

Darth

@Flagship killer όταν αγοράζεις (η έστω ενοικιάζεις) ένα brandname έχεις δικαίωμα να κυκλοφορείς με ότι ονόματα θέλεις από αυτά που ανήκαν κάποτε σε αυτό το brandname

ουσιαστικά η foxcomm εξαγόρασε το barnd και δημιούργησε μια “φιγατρικη” της στην ευρωπη για άμεση προώθηση προϊόντων (hmd global)

Flagship killer

Θα μου απαντήσει κάποιος αν όλες αυτές οι εταιρείες που ανέφερα υπάρχουν ή όχι τελικά;

Don Mitso Mou

Δεν σου απαντάει κανείς γιατί αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε με τη Nokia.

Flagship killer

Don mitso για πες μου μία διαφορά! Όχι δύο! Μόνο ΜΙΑ

Don Mitso Mou

Φίλε μου έχω πολύ δουλειά και καθόλου διάθεση να διασκεδάσω την υποψία σου πως έχεις δίκαιο. Δεν έχεις. Πήγαινε παρακάτω. Αν και υπάρχουν άλλες εταιρίες που είναι ποιο κοντά σε αυτό που συνέβη στη Nokia.

Flagship killer

Don mitso καλή δουλειά και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που επιβεβαιωσες την υποψία μου πως δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ επιχείρημα! καλό Σαββατοκύριακο και πάλι καλή δουλειά….

Chris_BMW

@Flagship killer

Θα σου απαντήσω εγώ ..

Αυτό που έγινε με τη Nokia μπορείς να το παρομοιάσεις ΜΟΝΟ υποθετικά μιλώντας πάντα με αυτό που μπορει να γίνει με τη Saab (η οποία έχει κλείσει τελείως -δεν υπάρχει πια )
Εφόσον κάποια άλλη εταιρεία κινεζική π.χ αγοράσει το Brand και φτιάχνει δικά της αυτοκίνητα υπό αυτό το Brand. Θα μπορει να χρησιμοποιεί και τις «κώδικες» ονομασίες των μοντέλων πχ 9.3 aero.

Όμως Saab δεν θα ειναι …
Ελπίζω να βοήθησα .

Υ.Γ τα παραδείγματα που ανέφερες ειναι «χρηματιστηριακά» και οικονομικής ενίσχυσης .
Έχουν μια βάση βεβαια καθότι ειδικά στην Lamborghini έχει μπει αρκετό γερμανικό στοιχείο .. όσον αφορά τα μηχανικά μέρη το πλαίσιο και οι κινητήρες ,δεν χάθηκε όμως η γενική φιλοσοφία ….

Flagship killer

Chris_BMW συμφωνώ μαζί σου γιατί ουσιαστικά λέμε σχεδόν το ίδιο πράγμα…
Δεν είναι χρηματιστηριακού χαρακτήρα ή geely-volvo ούτε οι Audi-VW
η Audi είχε κλείσει ουσιαστικά…
Η φιλοσοφία εξαρτάται από το marketing και από το τι ζητάει ο καταναλωτής…
Η φιλοσοφία της Lamborghini για παράδειγμα είναι γνωστή… Αν αύριο το κοινό ζητήσει ηλεκτρικά super cars η Lamborghini θα πει όχι για να μη προδώσει τη φιλοσοφία της; Ακριβώς έτσι τη πάτησε και η NOKIA … Είπε όχι στο Android γιατί ήταν εκτός φιλοσοφίας της… Η φιλοσοφία κάθε εταιρείας άλλαζει ανάλογα τη ζήτηση… Αν προσέξεις το αρχικό μου σχόλιο γράφω ως ακόμα δεν βλέπω τη ΝΟΚΙΑ που θα ήθελα… Αυτό σημαίνει πως ζητάω να βρει τη φιλοσοφία της σε συνδιασμό με το σήμερα…

Don Mitso Mou

Τί φιλοσοφία ρε φίλε. Η Nokia απλά στην αρχή της κούρσας πόνταρε στο λάθος άλογο.

Chris_BMW

@Flagship killer

Όχι όχι φίλε κάπου το χάνεις .
Η Audi έχει κλείσει;; Ποτε έγινε αυτο;;

Πρόσεξε τι σου είπα και παραπάνω δεν υπάρχει πλέον Nokia. Οπως δεν υπάρχει πια Saab .

Lamborghini υπάρχει όμως .Εσυ νομίζεις πως αν υποθετικά πάντα απο αυριο δεν αγοράζει κανεις lambo για κάποιο λόγο η VW θα συνεχίσει να την έχει υπό τις φτερούγες της ;;
Εννοείτε πως όχι . Θα κλείσει ΤΕΛΟΣ .

Flagship killer

Ειλικρινά δε βγάζει κανένας μας λεφτά από καμία εταιρεία ούτε είναι ομάδες για να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι καλύτερη… Δεν κουράζω και δεν κουράζομαι άλλο αν κι εγώ αρχικά απλά την άποψη μου έγραψα η οποία δε μπόρεσε να γίνει σεβαστή (όχι αποδεκτή, σεβαστή) Όταν εταιρείες σαν τη Χαβάη που κάποτε ΟΛΟΙ κοροϊδεύαμε σήμερα πάει να περάσει Apple και Sammy (σε κάποιες αγορές το έχει καταφέρει ήδη) τα κατάφερε, ε τότε επιτρέψτε μου να δίνω ένα point στη NOKIA ή foxcom η όπως αλλιώς θέλετε, πείτε τη… Στη τελική το μερίδιο της στην αγορά από όταν μπήκε στον χορό του Android είναι υπερβολικά πιο αναπτυσσόμενο από αυτό της Χαβάη, xiaomi, Samsung στις αρχές τους με Android… Όταν γνωρίσαμε το Android ο κόσμος αγόραζε HTC και SONY… Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μπει ένα καλό άλογο στη κούρσα… Και στην ακόμα πιο τελική το ότι υπάρχουν κι άλλες εταιρείες πέρα από την Apple μετά το πρώτο iPhone, επιτυχία τους είναι 😉 από τότε και μέχρι σήμερα τίποτα δεν ήταν ή έγινε ποτέ iPhone όσο κι αν ακολούθησαν τον δρόμο.. το θέμα λοιπόν πάει πολύ πιο μακριά… Η ΝΟΚΙΑ ήρθε στο Android… Το Android θα υπάρχει… Συνέχεια »

Flagship killer

Chris_bmw η Audi είχε “κλείσει” λόγω υπέρογκων χρεών στα τέλη του 70… Η VW την έκλεψε (δεν την αγόρασε) πριν το λουκέτο… Πέρα από αυτό όμως στο πώς το θέτεις συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν έχω φάει κόλλημα να αποδείξω κάτι… Απλά εξιγω πως η Audi όπου και να ανήκει , όπου κι αν είναι τα εργοστάσια της θα είναι πάντα audi και όχι VW. Αυτά συνήθως συμφέρουν τους μικρούς… Για παράδειγμα ο skodaκιας προσπαθεί να σε πείσει πως το αμάξι του ανήκει στο ίδιο group με την Audi, o αουντακιας γιατί να σε πείσει πως το δικό του ανήκει στον ίδιο όμιλο με τη skoda; Ξεφεύγει πολύ η κουβέντα… Όπως και να έχει πάω να φορτίσω το 3210 μου και να του αλλάξω πρόσοψη χαχαχαχαχα

Saša

@Flagship Οτι ειπε ο Chris και ο Don, αλλα αφου επιμενεις με τη Lambo φυσικα και δεν εχουν καμια σχεση τα εκτρωματα της VW με τα θρυλικα Miura, Countach, Diablo. Ελπιζω να σε βοηθησα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

η nokia δεν εχει καμια σχεση με την αυθεντικη. αποδειξη το νοκια 8αρι που στo dxo χτυπησε πατο με 70 κατι βαθμους… ολες τις καλες πατεντες τις εχει για παντα η microsoft… αυτο ομως δεν σημαινει πως η νεα κινεζικη nokia δεν μπορει να επενδυσει και σε αυτον τον τομεα και να φτασει τη παλια φινλανδικη !

Θ.Χ.

Μάλλον θα μείνω με την όρεξη, που ονειρεύομαι ένα νέο Ν9 με MeeGo.

ironclad

hmd global η ονομασια, φιλανδικη και όχι κινεζικη εταιρεια, τα γραφεια της απέναντι απο αυτά της παλαιας nokia μαλιστα. τωρα οσο αφορα το λειτουργικο , το Symbian/meego ηταν απειρως καλυτερο και πιο βολικο απο το σημερινο android. απλα αντι η nokia τοτε να το ξαναγραψει ώστε να υποστηριζει μεγαλύτερες αναλυσεις στις οθονες και χαζοεφαρμογες όπως το φατσοβιβλιο και τον chrome, πηγε στη αρπαχτη της ms. για τις καμερες και το λογισμικο τους ,δε το συζητάμε, pureview δεν επαναλαμβάνεται καθως η ομαδα αναπτύξης του εχει παει η μιση στην apple και η άλλη μιση στη Huawei. εάν η hmd δωσει μια συσκευή με μοντερνα specs και ανανεωμενο Symbian/meego τοτε ΝΑΙ !, αλλιως είναι μάρκετινγκ και τιποτε άλλο….

Kostas

@Flagship killer Τα SEAT τα φτιάχνει η SEAT τα SKODA η SKODA! Τα εργοστάσια άλλαξαν χέρια.!
Η κανεμιτσου global αγόρασε απλά την άδεια να χρησιμοποιεί το όνομα και το βάζει πάνω στα funai που έφτιαχνε μέχρι τώρα …δεν είναι ΝΟΚΙΑ είναι ακριβά Ulefone π.χ.
Το μόνο εξάλλου που παραπέμπει σε ΝΟΚΙΑ από τα reviews που έχω δει είναι οι τιμές, που για το 3 και το 5 θα ήταν αστείες αν δεν υπήρχε το brand μπροστά

Darth

@Kostas ας σου δωσω ενα παραδειγμα τι ειναι nokia (του συμερα)

πχ κάποτε εσυ ο Κώστας έκανες μια εταιρεία που λέγεται ΚΟΣΤΑΣ Α.Ε. η οποία έβγαζε πλυντήρια με brandname ΚΑΘΑΡΟΥΛΙΑ έχεις κάνει καλή πελατεία το ονομα σου ξέρουν όλοι κλπ αλλά λόγο κάποιον λανθασμένων κινήσεων χρεοκόπησες η έκλεισες απλά κλπ

το brandname σου όμως παραμένει στην ιδιοκτησία σου και δεν είναι και κάτι το άσχετο καθώς έχει ιστορία απο πίσω

έρχεται ο ιωαννης και λέει θελω να αγοράσω τα δικαιώματα του brandname σου και του λες βεβαία τόσα και τόσα και του τα δίνεις

πάει ο ιωαννης και ανοίγει εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ε. και βγάζει πλυντήρια με brandname ΚΑΘΑΡΟΥΛΙΑ τραβώντας με αυτόν τον τρόπο όλη την πελατεία και την φήμη που κάποτε δημιούργησες εσύ

έτσι είναι και με την nokia το brnd το εξαγόρασε η foxconn(η ενικιασε καλύτερα να πούμε) και με μια “φιγατρικη” της (hmd global) βγαζει κινιτα με το bρand nokia

κάνεις δεν είπε ότι είναι ακριβά ulefone κλπ κλπ

αλλά μην λέμε χαζά δεν είναι nokia απλα εχει το logo της η nokia δεν υπάρχει ποια

ΝΙΚΟΣ

Ένα άρθρο για την Νοκια κ κατάντησε συζήτηση για αυτοκίνητα.Ω ρε καγκουριά.

Chris_BMW

Τόση κουβέντα ,25 σχόλια ,ωραία συζήτηση και ο φίλος ο @ΝΙΚΟΣ κατάλαβε οτι μιλάμε για αυτοκίνητα… και αφού κατάλαβε οτι μιλάμε για αυτοκίνητα μας χαρακτήρισε και κάγκουρες …

Blats

Μπράβο στην ΝΟΚΙΑ!!
Αυτά μόνο ευχάριστα νέα μπορούν να χαρακτηριστούν…..και εμένα μου αρέσει η ΝΟΚΙΑ και όλα τα χρόνια της ακμής της την προτιμούσα!δεν με νοιάζει ποιος τι και γιατί την αγόρασε η ενοικίασε…..αν βγάλει κάτι ξεχωριστό θα την ξανά προτιμήσω!

giorgosgek

Εγω που το κοιταξα, γιατι η hmd εχει στελεχη της παλιας κλασσικης νοκια ; Tο εχει ψαξει κανεις τι παιζει ; Τι σημασια εχει σε ποιον ομιλο ανηκουν και ποιος την εχει εξαγορασει. Τα volkswagen δεν ειναι lamborghini , ουτε audι ,ουτε porsche , ειναι τελεια συγκριση μιας και αναφερετε αμαξια και εταιρειες. Απο τη στιγμη που ανεβαινει και βγαζει αξιολογες συσκευες , ειναι παλι νοκια οτι κι αν ειναι απο πισω. Δεν ειναι νοσταλγια οταν κανει μπαμ και το βλεπουν ολοι ,κοιτανε καποιοι να τα ισοπεδωσουν ολα και δεν το καταλαβαινω, μπορει να σας τσουζει για καποιο λογο και χανετε λεφτα ,τι να πω. Ουτε ποιος χρηματοδοτει εχει σχεση , ουτε που φτιαχνονται , μονο οι ιδεες και οι υλοποιησεις μετρανε, αλλιως και τα apple και τα samsung ειναι τερμα κινεζικα , δεν προκειται ομως να το καταλαβετε ποτε. Ειδαμε και απο σοβαρες εταιρειες, οπως microsoft που την λεηλατησε για να βγαλει το πειραματικο της os , αν και ηταν φανταστικες συσκευες με τις καλυτερες καμερες της εποχης.

Dimitrisdim14

@giorgosgek
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα…
Η νοκια και η HMD είναι και οι 2 φιλανδικες εταιρίες .
Τα γραφεία της μιας είναι ακριβώς απέναντι από την άλλη .
Οι υπάλληλοι της HMD είμαι πρώην απολυμενοι υπαλληλοι της nokia-microsoft εποχής . Οι οποίοι ιδρυσαν την HMD. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει όμως αυτό …
Σε κάθε άρθρο νοκια λέμε συνέχεια τα ίδια .

wave

Είχα τηλέφωνο της σειράς Ν σιγά τα αυγά το πούλησα μετά 2 μήνες. Όλα στο μυαλό είναι. Τί καούρα είναι αυτή για την αναβίωση μιας σειράς τηλεφώνων. Αν θέλει ας τα ξαναβγάλει αν δεν θέλει χεστήκ@με. Οι εποχές πάνε μπροστά. Η αίγλη της παλιάς Νοκια τελείωσε. Βγήκαν νεες εταιρίες νεα τηλέφωνα.
Τέτοια καούρα για τους Φιλανδούς που στα χρόνια της οικονομικής κρίσης ωρύονταν εναντίον της Ελλαδας και των Ελλήνων!! Μέχρι πρόταση μομφής κατά της βοήθειας στην Ελλάδα κατέθεσαν. ΧΕΣΤΗΚ@ΜΕ για τη ΝΟΚΙΑ τους!!!

Nickolas

Δε νομίζω οτι έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις ούτε με την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά ούτε και με άλλους κλάδους.Τις συμφωνίες που γίνονται και πως ακριβώς συνδέονται οι εταιρείες δεν πρόκειται να τις μάθουμε εμείς ποτέ, τουλάχιστον όχι με όλες τις λεπτομέρειες.

Η HMD πάντως απ’οτι γνωρίζω δεν ανήκει στη Foxconn απλά κατασκευάζει τα κινητά που σχεδιάζει η HMD, εκτός και αν έγινε πρόσφατα καμιά εξαγορά και δεν ακούστηκε τίποτα.

Από την άλλη πλευρά η Foxconn κατασκευάζει κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές για ολόκληρο τον πλανήτη και βγάζει από τραγικής ποιότητας συσκευές μέχρι κορυφαίες και το καλό με την HMD είναι οτι έκανε πολύ καλή αρχή. Τώρα το πως θα συνεχίσει δεν έχει να κάνει με το όνομα της εταιρείας ούτε που στεγάζονται τα γραφεία, αλλά με το ανθρώπινο δυναμικό και προσωπικά εύχομαι να πετύχει.

Σιμος

Η Nokia όμως υπάρχει, και ας πούλησε το τμήμα κατασκευής …εκτός απο το brand που πήρε η hmd ,είναι υποχρεωμένη να κατασκευάζει με τα στάνταρ της nokia .. εγώ έχω το 8αρι χωρίς καμία προστασία κ δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Δηλαδή όταν εξαγοραζεις το σήμα των mikel κάνεις ότι καφέ θέλεις; Οοοοχι.. ακόμη και οι τουαλέτες του έχουν τα στάνταρ που λένε τα mikel … Η hmd τι είναι; Άνθρωποι της nokia είναι..

Χρηστος

Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν καποιοι…

H HMD ειναι εταιρια Φιλανδικη την οποια ίδρυσαν (κυριως) πρωην στελεχη της ΝΟΚΙΑ.

Η HMD αγορασε τα δικαιωματα του brand ΝΟΚΙΑ για τα smartphones της για τα επομενα 10 χρονια.

Η HMD (τα πρωην στελεχη της ΝΟΚΙΑ δηλαδη) σχεδιαζει τις συσκευες οι οποιες κατασκευαζονται απο τη FOXCONN (οπως για παραδειγμα της APPLE…).

Αν τα νεα ΝΟΚΙΑ ειναι κινεζικα, τοτε και τα iPhone ειναι κινεζικα.
Αν τα iPhone ειναι αμερικανικα, τοτε και τα νεα ΝΟΚΙΑ ειναι φιλανδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.