Η HTC ετοιμάζει το νέο μοντέλο της σειράς U για τις 30 Αυγούστου

Η HTC, Η HTC ετοιμάζει το νέο μοντέλο της σειράς U για τις 30 Αυγούστου

Η HTC παρουσίασε το τελευταίο απόκτημά της, HTC U12+, τον περασμένο Μάιο με τo αποτέλεσμα να μη τη δικαιώνει ιδιαίτερα η αλήθεια είναι, ενώ τώρα είναι έτοιμη να αποκαλύψει στο κοινό το επόμενο μοντέλο της σειράς U.

Η ταϊβανέζικη εταιρεία ανακοίνωσε την έλευση του νέου smartphone για τις 30 Αυγούστου στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Εκτός από την ημερομηνία της ανακοίνωσης το tweet κάνει λόγο για συνδυασμό «ομορφιάς και δύναμης» για το νέο U smartphone. Για το πρώτο δεν έχουμε να πούμε πολλά, για το δεύτερο μήπως ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα ακόμη flagship smartphone με το κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragone 845, αντίστοιχο του U12+; Ίσως…

Από την άλλη υποψηφιότητα για τις 30 Αυγούστου βάζει και το φημολογούμενο U12 Life με 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080×2160 pixels και αναλογία 18:9, Snapdragon 636 SoC, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή microSD. Επίσης, σύμφωνα με τις διαρροές το υποτιθέμενο U12 Life θα είναι εξοπλισμένο με dual κάμερα 16MP + 5MP με phase detection auto focus και δυνατότητα εγγραφής 4K video, καθώς επίσης και πρόσθια κάμερα 13MP με λειτουργία flash και beauty mode.

Όσο η HTC τηρεί σιγή ιχθύος τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να είναι βέβαιο. Το πιο πιθανό είναι πάντως, ύστερα και από τη διάθεση της ναυαρχίδας U12+, για το 2018 να παρουσιάσει σε ένα μοντέλο για το mid-range κοινό με επικρατέστερο να φαντάζει το U12 Life.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δεινόσαυρος

Αγοραζει κανεις ΗΤC? Πάει θα το κλείσει το μαγαζί

Jimis

Υπάρχει ακόμα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.