Η HTC ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από τη βιομηχανία των smartphones

HTC ξεκαθάρισε δεν αποχωρεί από βιομηχανία smartphones, Η HTC ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από τη βιομηχανία των smartphones

Η HTC δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της στη βιομηχανία των smartphones αλλά φαίνεται να μην το βάζει κάτω μιας και μέσω αντιπροσώπου της δήλωσε στο DigiTimes πως δεν υπάρχουν σχέδια αποχώρησης από τον τομέα των smartphones.

Ο εκπρόσωπος της HTC δήλωσε πως η εταιρεία θα συνεχίσει να ενδυναμώνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των smartphone με νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του 2018 και στις αρχές του 2019 οι οποίες θα στοχεύουν τους απλούς καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις, χωρίς να διευκρινιστεί το παραμικρό σχετικά με αυτό.

Επιπλέον, ο αντιπρόσωπος της HTC δήλωσε πως τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την έκδοση μιας έκδοσης του U12 Life με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μιας και η global έκδοση της συσκευής διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Εντύπωση προκάλεσε το ότι αναφέρθηκε στο ότι οι VR τεχνολογίες θα παίξουν ρόλο στην ανάπτυξη των κινητών συσκευών της HTC και πως θα ενσωματωθούν AI δυνατότητες αλλά και υποστήριξη για τη σύνδεση σε δίκτυα 5G όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Μένει να δούμε τι θα κάνει η HTC για να ξεκινήσει να ανακάμπτει, με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας να δείχνουν όλο και πιο άσχημη εικόνα και τους καταναλωτές να παραμένουν δίσπιστοι απέναντι σε κάθε smartphone που η εταιρεία “ρίχνει” στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Οι πελάτες απλά έχουν φύγει από την HTC. Ας κάτσουν οι managers του γλυκού νερού να βγάζουν ανακοινώσεις. Όλος ο πλανήτης γελάει με τα μυαλά τους

mech.al.

Η LG, η Sony που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση από άποψη πωλήσεων με την πάροδο του χρόνου μειώνουν τιμές στα μοντέλα τους. Άσε που βάζουν και oled πανέλα, ασύρματης φόρτιση ή ότι άλλο προκύψει ως καινοτομία… Ενώ η htc στάνταρ τιμές στον θεό χωρίς να μειώνεται και με εξοπλισμό που φαίνεται λιτό σε σχέση με τον ανταγωνισμό… Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δε προσφέρει τίποτα τώρα τελευταία ως προς το συμφέρον των αγοραστών, άρα δεν έχει και θέση στην αγορά άμα δεν αλλάξει τακτική.

vladimiros

To μονο που πρεπει να κοιταξει ειναι οι τιμες που βαζει πανακριβα ειναι..το Htc12+ ακομα 700+ εχει..που βγηκε 2 μηνες μετα το S9+ το οποιο εχει 600ευρω,μην πω για το απλο S9 που εχει 400+ δηλαδη 300 ευρω πιο κατω απο το Htc12,εεε δεν γινεται ετσι…δεν ειναι μονο η σαμμη υπαρχουν και αλλες εταιριες που εβγαλαν συσκευη αρχες του 18,αλλα οι τιμες τους επεσαν αρκετα,αυτο δεν το κανει η Htc..πραγματικα δεν ξερω τι να πω για αυτην την εταιρια…ενω βγαζει καλες συσκευες σε λαθος τιμη ομως!

Piko

Η htc το εχει χάσει το παιχνιδι καιρο τωρα.
Λιγο οι τιμες, λιγο οι λαθος επιλογες της σε συσκευες που ειχαν ολες τις προυποθεσεις να την κανουν να παρει κεφαλι την εφεραν σε αυτη την κατασταση. Ποιος ξεχνα τη μουφα καμερα του Μ7 που χαντακωνε ολη τη συσκευη; Που τη συνέχισαν κ στο Μ8. Τελευταια φορα που αγοραζα κινητό και κοιταξα για htc ηταν στο M9(που και το απερριψα για τους γνωστους λογους) . Aπο κει κ επειτα δεν ξερω καν τι εχει βγαλει η εταιρια… Στεναχωρο μεν αλλα ειχε τις ευκαιριες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.