Η Huawei αμφισβητεί το Note 9 και υπόσχεται μια πραγματική flagship αναβάθμιση

huawei αμφισβητεί αναβάθμιση galaxy note 9, Η Huawei αμφισβητεί το Note 9 και υπόσχεται μια πραγματική flagship αναβάθμιση

Η Huawei αμφισβητεί το Galaxy Note 9 και δε δείχνει να εντυπωσιάζεται με τα νέα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει, τη στιγμή που υπόσχεται μια πραγματική αναβάθμιση σε επίπεδο flagship smartphone μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Είναι εμφανής η έλλειψη ενδιαφέροντος και εντυπωσιασμού της Huawei απέναντι στην ανταγωνίστρια Samsung και το Galaxy Note 9, κάτι το οποίο φάνηκε σε ανάρτησή της στο Twitter με φωτογραφία που δείχνει το P10 Plus και το P20 Pro και τον τίτλο “This is called a real generation upgrade”, αφήνοντας υπονοούμενα για το Note 9 εκφράζοντας την αμφισβήτηση της αναβάθμισης που προσφέρει η Samsung με το Galaxy Note 9.

Στη συνέχεια, το Tweet της Huawei αναφέρει πως η εταιρεία έκανε ένα άλμα με την κυκλοφορία του Huawei P20 Pro μιας και έκανε πραγματική αναβάθμιση φέρνοντας την τριπλή κάμερα με φακό 40MP, 5x zoom και άλλα πολλά. Κλείνοντας τη δημοσίευσή της μας καλεί να φανταστούμε τι άλλο μπορεί να μας επιφυλάσσει για το μέλλον, αναφερόμενη ενδεχομένως στη σειρά Mate 20, με σκοπό να δείξει πως είναι μια πραγματική αναβάθμιση ενός flagship smartphone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καλα ας βρουνε νεο τροπο να αντιγραψουν το notch της apple και τα λεμε μετα για το spen ποτε θα το πλησιασουν…

Kostas-DOHA

Κακώς η Huawei ασχολειται με τιν SAM….η σαμ τελειωσε…..
αφηστε την να ξεκουραστει μαζι με την σονυ την htc και τα αλλα τελειωμενα brands

Nickolas

Καλά σε σχέση με το P10 το P20 ήταν όντως μια μεγάλη αναβάθμιση σε όλους τους τομείς. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό το μοναδικό σημείο που έκανε τη διαφορά ήταν η κάμερα, άντε και στη μεγαλύτερη μπαταρία για τέτοιου είδους κινητό. Σε οθόνη και επεξεργαστή είναι λίγο πίσω σε σύγκριση με το S9.
Τώρα για το Mate 20 που θα το παρουσιάσουν σαν ανταγωνιστή του Note 9, τα σημεία που θα υπερτερεί θα είναι σίγουρα στην κάμερα εφόσον του δώσουν αυτή του P20 PRO και μάλλον του επεξεργαστή (μένει να δούμε τι ψάρια πιάνει ο kirin 980), άντε και της μπαταρίας αν δώσει πάνω από 4.000mAh. Οθόνη προφανώς το Note 9 θα υπερτερεί αφού η ίδια η Samsung τις φτιάχνει και φυσικά το πενάκι.
Αν και πιστεύω ένα πολύ μικρό ποσοστό χρησιμοποιεί πραγματικά το πενάκι. Κατα τη γνώμη μου αυτός είναι και ο λόγος που έδωσαν και τις έξτρα “multimedia” δυνατότητες στο πενάκι για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο και καλά έκαναν γιατί ακόμη και γω που δεν το χρειάζομαι το λιγουρεύτηκα 🙂
Μένει λοιπόν να δούμε τι καλά θα φέρει και το Mate 20.

djfapples

4Κ οθόνη,aube στη διπλή κάμερα κ είστε έτοιμοι στα υπόλοιπα ακολουθείτε πίστα την “κακή” SONY

Vasilis

Ειχα το s4 και φετος πηρα το s9+.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απ ολα.Το note 9 σιγουρα θα χει ποιοτητα κατασκευης και σιγουρα εχει το κοινο του,ομως πραγματικα κατι εντυπωσιακα καινουριο δεν παρουσιασε.Ισως με μια πιο αυστηρη ματια,θα ελεγα αδιαφορο τελειως.Θεωρω πως η samsung οχι πως δεν εχει την τεχνολογια,αλλα την δινει με το σταγονομετρο,παρουσιαζοντας μοντελα και το κανει “βαρετα” και σαν να εχει απλα την υποχρεωση να το κανει.Ελπιζω στο s10 να παρουσιασει κατι εντυπωσιακο γιατι ο ανταγωνισμος ειναι πια πολυ μεγαλος και δεν ειναι πια μονο το μηλο.

Petros

Έβγαλε η μύγα κώλο και εχεσε τον κόσμο ολο

piperistostoma

Καλά, κάτσε να δείς που θα βγάλει η Apple τώρα κινητά με 40mAh μεγαλύτερη μπαταρία, οθόνη ίδια με πέρυσι, και ασύρματη φόρτιση και θα δείτε οι λοιποί…! επίσης θα ειναι σίγουρα κατω απο 1500 Ευρώ τιμή οπότε γιατί να πας στις υπόλοιπες λύσεις? Υπήρχε και η είδηση για Dual Sim αλλά τελικά μόνο στην Κίνα. Και καλά κάνανε γιατί σίγουρα με τόσα χρώματα που έχει το εκάστοτε μοντέλο πρέπει απο 2 και πάνω να αγοράσεις! Γιατί να αρκεστείς σε ένα χρώμα και να έχεις στο μυαλό σού ότι μου άρεσε όμως και το άλλο? Φυσικά θα είναι όλα συλλεκτικά όπως το iphone x γιατί θα μας λένε στο Πλαίσιο και τα λοιπά καταστήματα προσφοράς..υπάρχει ουρά τεράστια παιδιά απο το νέο έτος και μετά. προκαταβολή όλο το ποσό και βλέπουμε. Τι να τα έχεις τα λεφτά στην τσέπη και να σε τρώνε?? Δώσε τα να τελειώνουμε να μην φοβάσαι να στα κλέψουνε κιόλας. Τέλος θέλουμε εγγύηση εκτός απο θράυση κρυστάλλων και για έκρηξη μπαταρίας. Οι ασφαλιστικές δηλαδή να γίνουν κλέφτες??? Αναμονή λοιπόν της Apple οι λοιποί να μην μιλάνε καθόλου, γιατί εμείς οι αιώνια πιστοί είμαστε εδώ!!!! Τελευταία παρατήρηση θέλω πάλι την παρουσίαση των προιόντων της Apple τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά και… Συνέχεια »

Petros

Σειρά NOTE και iphone X θελει ψωμιά ακόμα η χαβαι να τα φτάσει, όχι οτι δεν βγάζει καλές συσκευές πάντως

JohnWave

Το μεγάλο άλμα της Huawei με το P20 Pro ήταν οι νυχτερινές λήψεις και το zoom. Σε αυτoύς τους δύο τομείς ξεπέρασε όλες τις εταιρίες. Μπαταριάρα είχε ήδη από το Mate 10 Pro. Eκεί που μου τα χάλασε ήταν στις λήψεις ημέρας. Eλπίζω στο Mate 20 Pro οι υπεύθυνοι της Huawei να κάνουν κάτι για αυτό το θέμα. Επίσης της απομένει να βελτιώσει το chipset, την οθόνη, το video και τον ήχο στα ακουστικά. Με άλλα λόγια, ναι η Huawei κινείται πιο γρήγορα από τη Samsung, σε τρεις τομείς τομείς την έχει ξεπεράσει και αν συνεχίσει έτσι τότε θα την ξεπεράσει και στα υπόλοιπα που ανέφερα.

Lsantas

Σε manual mode το mate 10 pro βγάζει πολύ καλές την μέρα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Σε αυτόματο ειναι λίγο ξεμπλυμενες με μια μαυρίλα και με warm white balance( ελπίζω να το είπα καλά )

dark_master

καθε συσκευή που έρχεται και αυξάνει τον ανταγωνισμό είναι ευπρόσδεκτη.
Καλό είναι να νιώσουν πίεση οι μεγάλοι γιατί έτσι μόνο θα δώσουν παραπάνω στους καταναλωτές.
Η αλήθεια είναι ότι Apple και Samsung επαναπαυτηκαν και εδώ και καιρό δε πρωτοπορουν όπως παλιότερα.
Καλό θα ήταν να αλλάξει προς όφελος όλων αν Κ θεωρώ ότι το νέο.μεγαλο στοίχημα θα είναι η έλευση του 5G στις αρχές του επόμενου χρόνου….

Φωτης

Petros@Παπαροκα@ συμφωνω απολυτα!!!

giorgosgek

εκανε δεν εκανε η μυγα κ*λο , σας εχει χε*μενους και ειναι απο της πρωτες , κοντραρεται με σαμμυ και apple για το ποια εχει το καλυτερο τηλεφωνο και δινει πραγματα στον κοσμο . Φετος εριξε πολυ χρημα για ερευνες , αλλα πηρε κιολας , μου φαινεται θα δουμε σπουδαια πραγματα. Θα βγουν και αναδιπλουμενα , απο σαμμυ κι αλλες , βγαινουν κινητα με ολογραφικες οθονες , κινητα με 5g , νεοι επεξεργαστες , νεες ραμ , αλλα το μονο που ελπιζω ειναι σε μπαταριες νεας τεχνολογιας . Της κακομοιρας θα γινει τα επομενα 2-3 χρονια, νομιζω ειμαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο οπως καπου στο 2008.

forneverarrow

Δεν μπορώ ακόμα να εμπιστευτώ την Huawei σε τέτοια επίπεδα τιμής… Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα λόγω android. Αλλά αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση από την εποχή του P10 είναι η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής ρε παιδιά! Έτυχε πριν λίγες μέρες μάλιστα και έπιασα ένα P20 στα χέρια μου για λίγο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την αίσθηση που αφήνει στο χέρι. Και μου άρεσε και η ποιότητα της κάμερας. Αλλά 7 κατοστάρικα… Είναι αυτό που σε ξεγελάει καμιά φορά. Όταν πριν δυο μήνες πήγα να πάρω smartphone ήμουν αποφασισμένος από καιρό να πάω σε iPhone 8. Δίπλα του υπήρχε ένα S9 και παρά λίγο να πάω ταμείο με αυτό! Είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει σε φορητή συσκευή και απλά δεν θες να το αφήσεις από το χέρι. Αλλά ευτυχώς συνήλθα έγκαιρα και έκανα τη σωστή επιλογή!

Petros

forneverarrow@ αντι να πάρεις το οπλο πήρες την γριά?

Stathis

Επειδή έχω το S9+ και η σύζυγος μου το p20 pro και έχω άποψη και για τις 2 εταιρείες και για τα 2 τηλέφωνα, όσοι σχολιάζετε αρνητικά το p20 pro με μακακιούλες του στυλ “σιγά έχει λίγο καλύτερη κάμερα απλά” είσαι απλά αστείοι.. και τα 2 κινητά είναι εξίσου κινητάρες με τα + και τα – τους. Το θέμα της ταχύτητας είναι αστείο να το αναφέρει κάποιος για τις ναυαρχίδες το 2018 (εκτός αν είστε 12 χρονα και παίζετε με τους φίλους σας το “ποιος έχει το μεγαλύτερο antutu σκορ” αντί για τα super ατού που παίζαμε μικροί). Την μπαταρία που έχει το p20 pro δεν την έχει ΚΑΝΕΝΑ άλλο κινητό… είναι απλά ατελείωτη και κρατάει με ακριβώς ίδια χρήση τα διπλά απ το s9+ .. η κάμερα αν σε ενδιαφέρει το auto είναι καλή και στα 2 κινητά, αν σε ενδιαφέρει όμως να τραβήξεις σοβαρά (όχι auto πλέον) εκεί δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα όλα τα άλλα είναι αστεία. Και επειδή θα γίνει η ερώτηση “αφού είναι τόσο φοβερό το p20 pro γιατί πήρες το s9+” η απάντηση είναι απλή.. 1) μου το πήραν δεν το πήρα 2) δεν μου αρέσει το notch προσωπικά (αν και πρέπει να τονίσω πως… Συνέχεια »

forneverarrow

@Petros: ο Α11 που φοράει η “γριά” είναι δυο γενιές πιο γρήγορος από οποιοδήποτε υπάρχει εκεί έξω για Android. Τρέχει AR εφαρμογές για πλάκα και λόγω μικρής οθόνης η μπαταρία πάει συνήθως 70 ώρες μέχρι να φτάσει στο 20% (δεν παίζω games). Και από άποψη μεγέθους πιο βολικό. Εξαιρετικό το S9 αλλά δεν δίνω 859€ μόνο για hardware…

Φωτης

fomeverarrow@ αυτο ξανα πες το!!Σκεψου ο Α12 ποσο τερας θα ειναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.