Η Huawei απαντά για το μέλλον των συσκευών της, μετά τη λήξη της προσωρινής άδειας

, Η Huawei απαντά για το μέλλον των συσκευών της, μετά τη λήξη της προσωρινής άδειας

Το πρόβλημα με τον αποκλεισμό της Huawei από οποιαδήποτε συνεργασία με αμερικανικές εταιρείες είναι ευρέως γνωστό, όμως υπήρχε μία σχετική ανακούφιση για τους κατόχους παλαιότερων συσκευών. Αυτό άλλαξε με τη λήξη της προσωρινής άδειας γενικής χρήσης που είχε λάβει η εταιρεία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, κάτι που δημιούργησε εκ νέου ανησυχίες στους πελάτες της.

Σε σχετική ερώτηση στο Twitter για το τι θα γίνει με τις ενημερώσεις των υπηρεσιών της Google και ασφαλείας των συσκευών, ο επίσημος λογαριασμός της Huawei απάντησε πως οι συσκευές που ήδη κυκλοφορούν και υποστηρίζονται (πριν από τις 16 Μαΐου 2019 δηλαδή) δε θα επηρεαστούν από τις νέες αλλαγές. Αντιθέτως, η εταιρεία επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας αλλά και αναβαθμίσεις λειτουργικού στις συσκευές της, όπως έκανε πάντα.

Από την άλλη, η Google δεν απάντησε σε σχετικό ερώτημα. Η στάση της εταιρείας είναι γνωστή, καθώς είχε ανακοινώσει πως θα συνεχίσει να δίνει ενημερώσεις στις συσκευές της Huawei για όσο της το επιτρέπει η αμερικανική κυβέρνηση. Οπότε, ναι μεν η εταιρεία θέλει να καθησυχάσει τους πελάτες της, αλλά θα πρέπει να δούμε αν όντως όλα θα κυλήσουν ομαλά μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dem

R. I. P.

σπυ

θα μας κανουν να παρουμε μονο Huawei

Σοφία

Συμφωνώ και επαυξάνω…

Παναγιωτης ιωαννιδης

Μακρυα απο xiaomi

Νίκος

Θα πάρουμε ότι γουστάρουμε μεγάλε δεν ξέραμε να σε ρωτήσουμε κιόλας, παρε εσύ τα μουφα και υπερτιμημένα στον Θεό Samsung, και άσε εμάς να πάρουμε Xiaomi δεν ξέρουμε εμείς και ξέρεις εσύ???

Άλκης

Εσείς που ξέρετε, καθώς λες, για διαβάστε λίγο καμιά πολιτική απορρήτου των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Και, για αλλαγή, στο μέλλον, να διαβάζετε τα παραθυράκια που πετάγονται στην οθόνη και να μην πατάτε μόνο ναι. (Όχι πως της Samsung είναι τρελά διαφορετική η στάση, είμαι σίγουρος.)
Η στάση του μπάρμπα από το χωριό που τα ξέρει όλα χωρίς να έχει διαβάσει τίποτα δε βοηθάει κανέναν.

George

Καλά κάνε όνειρα
Ή Samsung μόνο στα S αξίζει, αν και αυτά έχουν πάρει κατρακύλα τελευταία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.