Η Huawei έχει πουλήσει 6 εκ. smartphone της σειράς P20 παγκοσμίως

huawei πώληση 6 εκατομμύρια p20 p20pro παγκοσμίως, Η Huawei έχει πουλήσει 6 εκ. smartphone της σειράς P20 παγκοσμίως

Η Huawei φαίνεται να είναι σε ανοδική πορεία μιας και οι πωλήσεις των Huawei P20 και P20 Pro είναι αυξημένες κατά 81% σε σύγκριση με αυτές των Huawei P10, φτάνοντας τα 6 εκ. τεμάχια παγκοσμίως.

Η πορεία της σειράς Huawei P20 οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, στο ότι η Huawei καταλαβαίνει τις αγορές στις οποίες απευθύνεται και δείχνει την ανάλογη αφοσίωση στην καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη, παίρνοντας δυνάμεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια η οποία θα κορυφωθεί πριν το τέλος του 2018.

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε “τροφή” για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο όπως το Huawei Mate 20 αλλά και μια απάντηση στις φήμες για το πρώτο αναδιπλούμνο OLED smartphone της Huawei που ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, κάτι το οποίο θα την κάνει πρωτοπόρο εταιρεία σε αυτόν τον νέο τύπο συσκευών.

Με τα P20 και P20 Pro η Huawei δείχνει πως μαθαίνει και βελτιώνεται με τον καιρό, δίνοντας στους καταναλωτές smartphone με καινοτομίες όπως την τεχνητή νοημοσύνη και την τριπλή κάμερα του P20 Pro, κάτι το οποίο βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone. Τα αποτελέσματα στην ποιότητα των φωτογραφιών είναι εντυπωσιακά και για αυτό το λόγο η κάμερα των P20 και P20 Pro εκθειάστηκε από το DxOMark συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τα Galaxy S9+, iPhone X, iPhone 8 και Google Pixel 2.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Το EMUI είναι το πιο όμορφο και πρακτικό που έχω συναντήσει. Απλό και τόσο βολικό. Μόνο τα μπιχλιμπίδια που έχει όπως wifi calling, qr scanner built in αξίζουν. Όλα τα άλλα είναι θέμα hardware που λίγο πολύ όλοι βάζουν. Ούτε bugs και έτσι που το έχουν κάνει δεν με νοιάζουν καν οι αναβαθμίσεις. Δουλεύει όμορφα
Το επόμενο μου κινητό θα είναι ένα huawei flagship

mixtri

Εμένα η εμπειρία από το SW Huawei είναι εντελώς διαφορετική.
1) Οι αναβαθμίσεις έρχονται πολύ αργά…πάρα πολύ αργά.
2) Από τη στιγμή που θα καταχωρίσεις ένα πρόβλημα μέχρι να το δεις να λύνεται περνάνε 2 εκδόσεις λογισμικού.
3) Στην προτελευταία έκδοση λογισμικού είχα πολλά freeze-reboots
4) Ενώ παλιότερα είχαν καλή λήψη, πλέον τα θεωρώ μέτρια.

ΜΑΤΕ 9 pro το μοντέλο που έχω, και εξαιρετικά δυσαρεστημένος. Το ΗW είναι πολύ καλό (μπαταρία, οθόνη, κάμερα) αλλά το SW λυπάμαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.