Η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O με poster για smartphone που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο

Huawei αντίπαλο Infinity-O poster smartphone παρουσιαστεί Δεκέμβριο, Η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O με poster για smartphone που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο

Είναι πλέον και επίσημο πως η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O Display της Samsung, με poster που δείχνει ότι το smartphone με αυτό το σχεδιασμό θα εμφανιστεί το Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να προλάβει τη Samsung.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει teaser της Huawei για οθόνη σαν την Infinity-O στο Weibo, όπου δείχνει ένα smartphone το οποίο βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό με το πάνω αριστερά μέρος της οθόνης να φαίνεται πως θα βρίσκεται η τρύπα για τη selfie κάμερα. Επιπλέον, το teaser μαζί με το poster που δημοσιεύτηκε, αποκαλύπτει το μήνα Δεκέμβριο, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο smartphone με αυτό το σχεδιασμό άμεσα και πριν κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο η Samsung.

Το poster που δημοσίευσε η Huawei και αναδημοσιεύτηκε από το GSMArena, δείχνει ένα στρογγυλό σχεδιασμό για τη selfie κάμερα σε οθόνη smartphone, η οποία εμφανίζεται με τη μορφή μαύρης τρύπας στο σύμπαν και αναγράφει τις φράσεις “Ένα βήμα μπροστά” και “Δείτε το μέλλον”. Οι αναφορές αυτές είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως αναφέρονται σε οθόνη με αυτού του είδους την τρύπα στην οθόνη για τη selfie κάμερα, με τις ομοιότητες με τη φωτογραφία smartphone με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη να είναι έντονες.

Ο Δεκέμβριος αναμένεται, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, να είναι “καυτός” για τη Huawei και μένει να δούμε πως θα υλοποιήσει τη δική της πρόταση για αυτό το σχεδιασμό της οθόνης αλλά και το πως θα βρεθεί απέναντι στον ανταγωνισμό που μέχρι στιγμής προέρχεται μόνο από τη Samsung.

Huawei αντίπαλο Infinity-O poster smartphone παρουσιαστεί Δεκέμβριο, Η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O με poster για smartphone που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Φήμες λένε πως η Apple θα παρουσιάσει συσκευή σε σχήμα @@νιού και η Samsung σε σχήμα @@@σας …
Τρέξε τώρα Χαβάη να προλάβεις να τα συνδυάσεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Blats

Η Huawei είναι ο ορισμός της αντιγραφής!!πίστη στις παραδόσεις της νεότερης Κίνας!

Neon

Μην χάση η Huawei, πρώτη να αντιγράψει τα πάντα. Την αφαίρεση του headphone jack μετά το Notch το placement τις κάμερας και τώρα αυτό. Σε λίγο θα αντιγράψει και το λογότυπο της Apple και τις Samsung και κάπως θα τα ενώση μεταξύ τους.

Mike

Δεν τίθεται θέμα αντιγραφής όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Δηλαδή όλες οι εταιρείες αντέγραψαν την apple με το multitasking πριν 11 χρονια? ή όταν αφαίρεσε το τζακ? ή η Samsung αντέγραψε όλες της άλλες εταιρείες που τώρα στο S10 θα βάλει σένσορα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη? Η τεχνολογία έχει κάποια βασικά στάδια εξέλιξης και επιλέγεις τι θα υιοθετήσεις. Ένα ακόμα είδος notch είναι και αυτό δεν ανακάλυψε τον τροχο η Samsung.

Jim777

Καταλαβαίνετε κάποιοι ότι αυτό που λέτε περί αντιγράφεις δεν ισχύει? Δεν γίνεται μέσα σε 15 μέρες που ανακοίνωσε η Samsung τις οθόνες να πε η Huawei παιδιά αυτά δεν γίνονται.

Mike

Αρχικα Δεκεμβρη το παρουσιαζει η Huawei που σημαινει οτι εδω και καιρο ειναι στη παραγωγη το κινητο. Φαντασου ποσο πιο πριν εχουν καταληξει στο design. Η παρουσιαση της Samsung για το S10 θα ναι το Φλεβαρη…

Μανώλης

κλασικά Κινέζια… αντιγραφή στο φουλ και από εμένα η γνώμη μου σε ότι π@π@ριά κυκλοφορήσει το Μήλο ή η Sam. Τι να πω…

Mike

Σε τι είναι ακριβώς κλεψιά ρε φίλε;;

GREG

Εκεί που είναι το άστρο, πάνω αριστερά μέσα στην οθόνη, θα είναι η τρύπα με την κάμερα.,

Ιωάννης jb

Χαβάη, αντιγραφή και ξερό ψωμί..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.