Η Huawei Φινλανδίας προχωρά σε αντικατάσταση όσων Mate 20 Pro έχουν πράσινη οθόνη

huawei φινλανδίας αντικατάσταση mate 20 pro πρόβλημα οθόνη, Η Huawei Φινλανδίας προχωρά σε αντικατάσταση όσων Mate 20 Pro έχουν πράσινη οθόνη

Μετά από την αναφορά για σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro που την κάνει πράσινη, η Huawei της Φινλανδίας προχωρά σε αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών.

Από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο οι άκρες της οθόνης του Mate 20 Pro που πρασινίζουν αλλά ολόκληρη η οθόνη και το πρόβλημα δείχνει να πέρνει όλο και μεγαλύτερη έκταση μιας και μετά από δήλωση που έγινε από έναν Community Forum Manager της Huawei στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθε η επίσημη απάντηση της Huawei στη Φινλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Marketing και Επικοινωνιών της Huawei στη Φινλανδία, δήλωσε πως η εταιρεία εξετάζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με μια μικρή παρτίδα των Mate 20 Pro τα οποία εμφανίζουν πράσινη οθόνη σε ορισμένες χώρες. Οι καταναλωτές στη Φινλανδία που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, μπορούν να επιστρέψουν τις συσκευές τους και να λάβουν μια νέα δωρεάν.

Επιπλέον, ένας κάτοχος του Mate 20 Pro στο Ηνωμένο Βασίλειο απάντησε στη δημοσίευση του Community Forum Manager λέγοντας ότι επισκέφθηκε το κέντρο υποστήριξης της Huawei και του είπαν πως γνωρίζουν για το συμβάν και η εταιρεία θα προχωρήσει σε αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευών.

Τέλος, μένει η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας σχετικά με το τι προκαλεί το πρόβλημα στην οθόνη καθώς και την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης των προβληματικών συσκευών που θα αφορά όλα τα κράτη και όχι μόνο τη Φινλανδία.

huawei φινλανδίας αντικατάσταση mate 20 pro πρόβλημα οθόνη, Η Huawei Φινλανδίας προχωρά σε αντικατάσταση όσων Mate 20 Pro έχουν πράσινη οθόνη

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Γιατί δεν δίνει απλά δωρο μια θήκη σιλικόνης όπως έκανε στο παρελθόν η Apple με το πρόβλημα της κεραίας; χαχαχαχα

metalmania

Το θέλει το τρολάρισμα της τώρα και αυτή από samsung και apple σαν πιο σίγουρη που ήταν..

Flagship killer

@metalmania το τρολαρισμα το θέλει γιατί ήταν σίγουρη με οθόνες….LG….
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

τα κινητα της huawei φημιζονται για την αξιοπιστια τους, τωρα ομως εμπλεξε με την σαπακομανα την LG!

metalmania

@Flagship killer
Ισχύει

alekos

Νομίζω οι οθόνες είναι της BOE(κινεζική εταιρία που παράγει oled οθόνες) όχι της LG.

Marios

Alekos κάνεις λάθος. Χρησιμοποιεί οθόνες και από LG και από ΒΟΕ και τα ελαττωματικά κομμάτια αφορούν ΜΟΝΑΧΑ μέχρι τώρα όσα φοράνε οθόνη LG

Flagship killer

@Alekos
Έχουν βγει μοντέλα με BOE και LG
Τα μοντέλα με BOE δεν έχουν το παραμικρό θέμα! Τα μοντέλα με LG…. ΠΑΣΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ, CELTICS, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΊΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ κτλ….

Versavel

XIAOMI θα λέτε και θα κλαίτε!!

NtinosMD

Απο QC μαλλον δν ακουσαν ποτε τιποτα…

manosz

Μάλλον αναγνωρίζει την χώρα κ βάζει το βόρειο σέλας φόντο από μόνο του..μιλάμε για προηγμένη τεχνική νοημοσύνη

manosz

*τεχνιτη νοημοσύνη

Nickolas

Δυστυχώς μάλλον είναι μεγάλο το ποσοστό προβληματικών οθονών. Κρίμα για τόσο καλή συσκευή. Και το κακό είναι οτι και συσκευή αντικατάστασης να πάρει κάποιος το πιο πιθανό να έχει το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να φύγουν οι πρώτες παρτίδες, οπότε μιλάμε για τρελή χασουρα.

Κινητομανής

Και κλασικά ο τραγέλαφος συνεχίζεται. Μόνο το Techblog σου τα ελληνικά sites του χώρου έχει αναδείξει την είδηση όπως πρέπει, το γνωστό “το τηλέφωνό μου” μούγκα. Πέφτει πολύ χαρτζηλίκι τελικά. 🖐

panosss

@ Κινητομανής
Για ριξε ξανα μια ματια…
Που τα βρισκετε και τα γραφετε μερικοι.
Και δεν εχω καμια σχεση με Huawei.

Κινητομανής

@panosss: βλέπεις το εν λόγω θέμα να έχει την κάλυψη που αναλογεί σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που έχει δημιουργήσει σάλο παγκοσμίως; Βλέπεις τις αντιδράσεις του admin να είναι οι αρμόζουσες ή να μοιάζουν μ’ αυτές ενός υπαλλήλου της Huawei;;;

Giako

Συσκευή αξίας 1000€. Συγκεκριμένα 1049€.

Chris

Είχε πρόβλημα η οθόνη και την αντικαθιστά ΔΩΡΕΑΝ κυρία απλ. Δεν ζητάει 149$ για αντικατάσταση της ζημιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.