Η Huawei πέτυχε τις περισσότερες αποστολές notch-smartphone παγκοσμίως

huawei αποστολές notch smartphone παγκοσμίως, Η Huawei πέτυχε τις περισσότερες αποστολές notch-smartphone παγκοσμίως

Η Huawei κατάφερε να έχει τις περισσότερες αποστολές smartphone που διαθέτουν οθόνη με notch από κάθε άλλο κατασκευαστή παγκοσμίως για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Μετά την επιτυχία της Huawei να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως, ξεπερνώντας την Apple, πέτυχε τις περισσότερες αποστολές smartphone που έχουν notch στην οθόνη τους, για το πρώτο εξάμηνο του 2018, έχοντας αφήσει πίσω τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της.

Πιο συγκεκριμένα, τα δεδομένα που προέρχονται από την εταιρεία Sigmaintell Consulting, δείχνουν ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2018, η Huawei είχε 25.4 εκατομμύρια αποστολές smartphone που έχουν οθόνη με notch, με την Apple να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20.7 εκατομμύρια αποστολές, ενώ ακολουθούν εταιρείες όπως οι Oppo, Vivo και Xiaomi.

Επιπλέον, οι συνολικές αποστολές notch-smartphone παγκοσμίως, μέχρι και τις 30 Ιουνίου, φτάνουν τα 86.1 εκατομμύρια τεμάχια, με τη Huawei να έχει ήδη αποστείλει 100 εκατομμύρια, και να διαπιστώνουμε πως 1 στα 4 smartphone της Huawei, διαθέτουν οθόνη με notch. Επιπλέον στοιχεία από την ίδια πηγή αναφέρουν το είδος των οθονών που έχουν αποσταλεί, για το ίδιο χρονικό διάστημα. Το 42% των οθονών είναι τύπου a-Si LCD και απαριθμούν 390 εκατομμύρια τεμάχια και το 36% αφορά οθόνες τύπου LTPS LCD με 340 εκατομμύρια τεμάχια. Τέλος, οι AMOLED οθόνες κατέχουν το 21% της αγοράς που αντιστοιχεί σε 200 εκατομμύρια τεμάχια για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theodosis

Η huawei 1η σε πωλησεις σε smartphone με notch με πανω απο 5 smartphone στην αγορα και η apple 2η μονο με το iphone x 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.