Η Huawei στοχεύει στις αποστολές 200 εκ. smartphone για το 2018

huawei στόχος αποστολές 200 εκατομμύρια smartphone 2018, Η Huawei στοχεύει στις αποστολές 200 εκ. smartphone για το 2018

Η Huawei είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προμηθευτής smartphone για το πρώτο τρίμηνο του 2018, τη στιγμή που έχουν πουληθεί 6 εκ. P20 και P20 Pro, με την εταιρεία να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη αναφορικά με τους στόχους της. Οι τελευταίες επίσημες δηλώσεις θέτουν σα στόχο τις αποστολές 200 εκ. smartphone μέσα στο 2018.

Σε σημερινό video που αναρτήθηκε στον Κινεζικό ιστότοπο Weibo για την επέτειο της κοινότητας που έχει αναπτύξει η Huawei εκεί, ο CEO της εταιρείας αναφέρθηκε σε στόχους για τα smartphone μέσα στο 2018. Πιο συγκεκριμένα, η Huawei έχει θέσει υψηλό στόχο με το να προμηθεύσει την αγορά με 200 εκατομμύρια smartphone μέχρι το τέλος του έτους.

Εαν κάνουμε σύγκριση με τις αποστολές smartphone της Huawei για το 2017, αυτές ήταν στα κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια τεμάχια, συμπεριλαμβανομένων και των αποστολών των Honor smartphone. Έτσι, εαν επιτευχθεί ο στόχος των 200 εκατομμυρίων συσκευών, η Huawei θα έχει πετύχει αύξηση της τάξεως του 30% σε αυτόν τον τομέα.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2018 η Huawei έφτασε να γίνει ο τρίτος προμηθευτής smartphone πίσω από Apple και Samsung, και έφτασε τον ίδιο αριθμό αποστολών στην Κίνα, μαζί με τις Xiaomi, Oppo και Samsung.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.