Η Huawei τρολάρει την Apple ευχαριστώντας την που δεν άλλαξε με τα νέα iPhone

huawei τρολάρει apple, Η Huawei τρολάρει την Apple ευχαριστώντας την που δεν άλλαξε με τα νέα iPhone

Εχτές η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone και η Huawei έσπευσε να την ευχαριστήσει για τα νέα της μοντέλα και την “προσκάλεσε” στην παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro για μια πραγματική αναβάθμιση ναυαρχίδας.

Με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ, η Huawei σχολίασε τα νέα iPhone Xs, Xs Max και XR με δημοσίευση video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει “Thank you for keeping things the same. See you in London” μιας και φαίνεται πως θεωρεί ότι η Apple δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό, “προσκαλώντας” την στην παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Η Huawei θεωρεί πως στην παρουσίασή της θα αποκαλυφθεί πως είναι η αναβάθμιση μιας ναυαρχίδας, κάτι το οποίο είχε κάνει ξανά με το ίδιο ειρωνικό ύφος μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 9. Επιπλέον, στο σύντομο video που δημοσίευσε, εμφανίζονται φράσεις όπως “beyond consistency”, “beyond horizon”, και “beyond intelligence”, αφήνοντας υποσχέσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των Mate 20 και Mate 20 Pro.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν επιβεβαιωθεί, τα Mate 20 και 20 Pro θα διαθέτουν τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 7nm, ίδια με αυτήν του A12 Bionic που παρουσίασε χτες η Apple. Σε μη επιβεβαιωμένες από τη Huawei πληροφορίες, οι δύο συσκευές θα διαθέτουν notch στην οθόνη, τριπλή κάμερα σε διάταξη 2×2 (συμπεριλαμβανομένου του flash) και τρισδιάστατη σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
godis

Η μια εταιρια τρολαρει την αλλη και ολες μαζι στον κοινο στοχο που δεν ειναι αλλος παρα πως θα τα παρουν απο τα προβατα.!!!

pk

Τρελανε μας Huawei…. βγαλε κατι πραγματικα καλο να ριξεις και το τελευταιο οχυρο που μας κραταει μακρυα σου… 🙂

Gusvos

Η Huawei τρολαρει την Apple,και θα παρουσιάσει το νέο της κινητό με notch, και 3d scan…κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά.

eleonora

Χαιρονται οι ανθρωποι που για 1 χρονο,δεν θα χρειαστει να τρεχουν να αντιγραψουν την Apple!!!!Τους λυθηκαν τα χερια!!!!

fotis

τρολαρει η Huawei.Μονο που με τα μαιμου κινητα που βγαζει δεν ειναι σε θεση να κρινει κανεναν.

Johny

τρολαρει?και βεβαια τρολαρει αφου δεν μπορει να κανει κατι περισσοτερο.αν καποιος δεν μπορει να φτασει καποιον η θα κοροιδευει η θα δυσφημει.και οπως λεει και ο Gusvos το νέο της κινητό με notch, και 3d scan και εννοειται με τα 7nm.που τα τα 7nm δεν ειναι κατι διαφορετικο για την Huawei γιατι ειχε και χθες στα κινητα της.τελος παντων σκοπος ειναι ολες οι εταιριες να μας πανε μπροστα και μην βλεπουμε πισωγυρισματα.και προσωπικα με ενδιαφερει να εχω στο χερι μου ενα κινητο με πολυ καλα χαρακτηριστικα και απο καλα υλικα κατασκευης.

Casper

Αυτή την στιγμή τα mate 10 pro και P 10 pro ειναι κατά πολύ καλύτερα απο τις Apple. Όση λέτε για αντιγραφές νομίζω οτι samsung και Apple έχουν κάνεις τις μεγαλύτερες από θέμα πατεντών.. Τέλος πάντων.. Όσο για τα σχέδια των τηκ κάποια στιγμή φτάνει ο κορεσμός στον σχεδιασμό μιας και ολα θα είναι τα ίδια

Λευτέρης

fotis.. Φίλε μου αν πιάσεις στα χέρια σου το mate 10 pro, θα καταλάβεις αν είναι μαϊμού.. Φιλικά πάντα..

George

Δυστηχώς για άλλη μία χρονιά δεν είδαμε ΚΑΜΙΑ απολύτως ουσιαστική καινοτομία από την μεγαλύτερη κατά τα άλλα εταιρεία του κόσμου. Πέρυσι είχαμε την κατάργηση της θύρας 3.5 mm για τα ακουστικά (και όμως, ναι, θεωρούν την κατάργηση της θύρας ως..καινοτομία!!!) και την χρήση της οθόνης amoled (που κατά τα άλλα όμως κατασκευάζει και χρησιμοποιεί η Samsung εδώ και χρόνια ολόκληρα.) Επίσης είχαμε πέρυσι ως υποτιθέμενη καινοτομία στην σχεδίαση, την χρήση της βλακώδους εγκοπής τύπου notch. Φέτος έχουμε dual sim κινητά για πρώτη φορά σε iPhones, και άνοιγμα της οθόνης με ένα απλό κτύπημα, πράγματα όμως και αυτά όλα αντιγραφή από τα κινητά android. Κρίμα για μια εταιρεία που έφερε μια πραγματική επανάσταση στα smartphones με το πρώτο iPhone, να έχει φτάσει σήμερα σε ένα επίπεδο μηδενικής θα έλεγα καινοτομίας, έμπνευσης και δημιουργικότητας. Στοιχεία που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Steve Jobs και κατάφερε να κάνει την Apple από εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας πριν 20 χρόνια, στην μεγαλύτερη αργότερα εταιρεία του κόσμου. Το μόνο που έχει απομείνει σήμερα είναι η φήμη, το brand name και η καθιέρωση της Apple ως εταιρείας κύρους, πράγματα που σε συνδιασμό με με τις σταθερά υψηλές τιμές χρέωσης των προϊόντων της και τα τεράστια περιθώρια κέρδους… Συνέχεια »

Dimitrisdim14

Είμαι χρήστης Android … γουστάρω πολύ εταιρίες τύπου xiaomi one plus …
Παρόλο που χρησιμοποιώ ένα Samsung s8…
Ειμαι κατα της φιλοσοφίας της apple γενικά … αλλά πλέον έχει αρχίσει και η huawei να γίνεται αντιπαθητική εταιρία σε μένα … Βαδιζει στα χνάρια της Apple … 1000 φορές xiaomi … φθηνότερα και ισάξια με τα huawei … χωρίς να κοκορεύονται και να μπαίνουν στο τρυπάει του ύπουλους μάρκετινγκ υποβιβάζοντας …

vasiliSΝ9

Λες και ασχολείται κανείς με το τι λέει η Χαβάι. Έκανε η μύγα κ@λο και έχ£σε τον κόσμο όλο. Όπως λέει και ο φίλος αν θέλετε φτηνό και καλό κινητό μόνο Xiaomi. Δεν έχει καβαλήσει το καλάμι αν και πολύ καλύτερη από την Χαβαι.

Italos

Φανατικός αντιΆπλ αλλά η Χαβάη ας αφήσει τον χαβαλέ κι ας βελτιώσει τα υλικά στα 1000€ κινητά της που σπάνε με απλά χαδάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.