Η Huawei ξεκίνησε τις δοκιμές του Android Pie στις συσκευές της

huawei smartphone δοκιμές android 9 pie, Η Huawei ξεκίνησε τις δοκιμές του Android Pie στις συσκευές της

Την ώρα που Sony και HTC ανακοινώνουν τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 9.0 Pie, η Huawei επιβεβαίωσε την έναρξη των δοκιμών του νέου λειτουργικού συστήματος στις συσκευές της.

Όπως είναι λογικό, κάθε εταιρεία με τη σειρά της ανακοινώνει τα πλάνα της σχετικά με τα smartphone που θα αναβαθμιστούν στο Android 9.0 Pie, με τη Huawei να μην αποτελεί εξαίρεση. Όπως επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Huawei, το Android 9.0 Pie έχει ξεκινήσει να δοκιμάζεται στα Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 αλλά και στα Honor 10 και Honor V10.

Οι δοκιμές αυτές γίνονται εσωτερικά και δεν υπάρχουν beta εκδόσεις για να μπορέσουν οι χρήστες να κάνουν τις δικές τους δοκιμές, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό πιθανόν να δείχνει πως η όλη μετάβαση στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος να πάρει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να έχουμε την επίσημη αναβάθμιση.

Τέλος, ένα θετικό στοιχείο αποτελεί και η αποκάλυψη της Huawei πως το Android Pie θα κυκλοφορήσει και σε ακόμα περισσότερα smartphone της εταιρείας, κάτι το οποίο θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο για να υλοποιηθεί. Αυτό πιθανόν να γίνει επειδή δεν είναι μόνο η τροποποίηση του λειτουργικού συστήματος αλλά και η διαμόρφωση του EMUI για να μπορέσει να “υποδεχτεί” το νέο λειτουργικό σύστημα, κάτι το οποίο γίνεται και από άλλες εταιρείες που δεν προσφέρουν τη stock Android εμπειρία χρήσης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΈΛΙΟΣ

ΈΧΩ ΑΓΟΡΆΣΕΙ 2 ΣΥΣΚΕΥΈΣ HONOR 7X 64GB ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΌΡΕΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΠΕΡΊΜΕΝΑ. ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ! ΠΉΡΑ ΤΗ WUAWEI ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΌΤΙ ΟΙ 2 ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΤΟΥ HONG KONG ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΠΌΤΕ ΘΑ. ΓΊΝΕΙ. ΜΆΛΛΟΝ ΔΎΣΚΟΛΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΆΘΩ ΠΌΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ. ΚΑΙ ΆΜΑ ΓΊΝΕΙ. ΑΥΤΌΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.