Η Infinity-O του Galaxy S10 θα έχει μικρότερη τρύπα για τη selfie από αυτήν του Galaxy A8s;

Infinity-O Galaxy S10 μικρότερη τρύπα selfie από Galaxy A8s, Η Infinity-O του Galaxy S10 θα έχει μικρότερη τρύπα για τη selfie από αυτήν του Galaxy A8s;

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Galaxy A8s με Infinity-O Display, πολλοί είδαν το μεγάλο μέγεθος της selfie κάμερας στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης και είχαν την απορία για το αν θα είναι τόσο μεγάλη και στα Galaxy S10, ενώ με πρόσφατη φωτογραφία από το τζάμι της οθόνης να δείχνει το αντίθετο.

Το Galaxy A8s είναι το πρώτο smartphone της Samsung με Infinity-O Display αλλά και η πρώτη συσκευή της εταιρείας με LCD οθόνη. Η Infinity-O Display αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στα Galaxy S10 τα οποία θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2019. Όπως είναι λογικό, δεν είναι γνωστό το πως θα είναι η εμφάνισή τους αλλά και η Infinity-O AMOLED που θα χρησιμοποιηθεί ίσως διαφέρει σε σύγκριση με αυτήν του Galaxy A8s αναφορικά με το μέγεθος της selfie κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει το τζάμι της οθόνης που υποτίθεται πως προορίζεται για τις ναυαρχίδες της Samsung οι οποίες θα έχουν οθόνη στις 5.8 ίντσες, για το βασικό μοντέλο το οποίο θα διαθέτει επίπεδη οθόνη και όχι κυρτή, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα με την curved οθόνη θα έχουν διαστάσεις 6.1 και 6.4 ιντσών. Η φωτογραφία αυτή δείχνει την Infinity-O Display με την τρύπα για τη selfie κάμερα να είναι μικρότερη από αυτήν του Galaxy A8s και τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά, αντί της αριστερής που είδαμε στο Α8s.

Επιπλέον, η οθόνη δε φαίνεται να διαθέτει notch ενώ τα bezel δείχνουν ιδιαίτερα λεπτά, τουλάχιστον λεπτότερα από τα αντίστοιχα του Galaxy A8s, ενώ θα πρέπει να κάνουμε ακόμα αρκετή υπομονή μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση από τη Samsung και να διαπιστώσουμε το πως θα είναι ο σχεδιασμός της οθόνης αλλά και των ίδιων των Galaxy S10 που θα εμφανιστούν μέσα στο 2019.

Infinity-O Galaxy S10 μικρότερη τρύπα selfie από Galaxy A8s, Η Infinity-O του Galaxy S10 θα έχει μικρότερη τρύπα για τη selfie από αυτήν του Galaxy A8s;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μπορεί κάποιος να μας αναλύσει παραπάνω για τις τρύπες του μέλλοντος;;;

(στα κινητά)

Piko

Χαλι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.