Η LG θα συνεχίζει να κατασκευάζει κινητά παρά τις τεράστιες απώλειες

, Η LG θα συνεχίζει να κατασκευάζει κινητά παρά τις τεράστιες απώλειες

Παρά τις ζημιές ύψους 700 εκ. δολαρίων του τμήματος ανάπτυξης και κατασκευής smartphones της LG το περασμένο έτος, ο CEO της εταιρείας Qiao Yujin δηλώνει την πίστη του στην συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία αναφέροντας ότι η εταιρεία του θα συνεχίσει κανονικά να παρουσιάζει νέα smartphones.

Συγκεκριμένα ο κ. Yujin δήλωσε ότι “Η γκάμα προιόντων της LG αποτελείλεται από οικιακές συσκευές και εξοπλισμό που ενσωματώνεται στα νέα διασυνδεδμένα αυτοκίνητα, όλα αυτά έξαρτώνται και από τα smartphones (εννοεί των έλεγχό τους από απόσταση) άρα δεν σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε από την αγορά των smartphones.

Η LG Mobile παρουσιάζει ζημιές εδώ και περίπου 4 χρόνια και αυτό που ίσως θα μπορούσε να την “αναστήσει” είναι η έλευση του 5G αλλά και τα νέα form factors στα κινητά, για παράδειγμα τα αναδιπλούμενα.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Δείξτε μου ένα αξιόπιστο LG κινητό τηλέφωνο…. Μετά αναρωτιούνται

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μας είχατε για ουγκανους και μας περνουσατε σαπακια για κινητά τόσα χρόνια εεεεεε!!????

🔒 λουκέτα τωρα!!!!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τωρα διάβασα το αρθρο. ειχα διαβάσει μονο το τίτλο κλασσικα.
λεει ” αυτό που ίσως θα μπορούσε να την “αναστήσει” είναι η έλευση του 5G αλλά και τα νέα form factors στα κινητά, για παράδειγμα τα αναδιπλούμενα..”

πως λέγονται τετοια πράγματα!? λες και η lg θα ναι η μονη που θα βγαλει 5G😂😂😂 ωστε να ξεχωρίσει και να γλυτώσει το 🔒 λουκέτο…

Κωστης

@Σταύρος Χρι
V30

Darth

Τι να κάνει το 5g στην lg το θέμα είναι καθαρά αξιοπιστία στην κατασκευή και όχι κάτι άλλο δεν γίνεται σχεδόν όλα τα κινιτα της να βγάζουν boot loop και χιλια δύο αλλα που οφείλονται καθαρά και μόνο στην ποιότητα κατασκευής της pcb η οποία από παραμικρή πτώση υπερθέρμανση κλπ αρχίζει τα δικά της. Αλλα οχιιι γιατι5να αλλάξουμε τον τρόπο κατασκευής αφού είναι φτινα ας κλείσουμε καλύτερα!!!

Asos206

Καλά να πάθετε!! Είναι η μοναδική εταιρεία που πραγματικά δεν αξίζει να ξαναπάρεις τίποτα! Οκ το καταλαβαίνω έβγαλε ελαττωματικά για των α, Χ, λόγω, αλλά φτιάξε τσ κυρία lg τσάμπα, δικό σου είναι το λάθος!! Οσω θυμάμε ότι πήραμε 2 lg αγρατζουνιστα kai βγήκανε και τα 2 off λόγω μητρικής μου γύρνα το μάτι! Μετς τι πέρας της εγγύησης δεν αναλάμβανε καμία ευθύνη! Ουστ ρε απατεώνες!

I am

LG g2 το καλύτερο κινητό που έχω χρησιμοποιησει

Τακης

Μετα το g2 απλα τελειωσε. Αφου δεν προσπαθησε να το συμμαζεψει και δεν ειχε καλους ποιοτικους ελεγχους φταιει μονο η ιδια και κανενας αλλος. Κιτρινισμα- πρασινισμα οθονων, μητρικες καρτες , Boot loop ειναι σοβαρα προβληματα που δεν μπορεσε να τις ξεπερασει. Ακομα και περσι οι οθονες του mate 20pro που ηταν lg βγηκαν ελατωματικα και ετρεχε η Huawei να τα μαζεψει .
Ας δωσει πρωτα ποιοτητα σε προσιτες τιμες και επεξεργαστες καινουργιες στα κινητα της και οχι περσινες και ισως μπορει να γινει κατι.

Θανάσης

Μόνο το optimus 3d είχε τεράστια επιτυχία. Άν γινόντουσαν αναβαθμίσεις ακόμα αυτό θα είχα .-

Some0ne

Ότι σας καπνίσει λέτε κάποιοι εδώ μέσα μου φαίνεται.
Ναι όντως ήταν κορυφή μια εποχή και Ναι όντως μετά τα χάλασε όλα με τα boot loops.
Αυτά όμως έχουν τελειώσει. V20 V30 V30+ G6 G7 V40 όλα τρέχουν Α Ψ Ο Γ Α! Όσο για αυτούς που θα πουν για το boot loop του G7 πρόσφατα να αναφέρω ότι το θέμα λύθηκε εντελώς, ηταν σε επιπεδο software (όπως τόσες άλλες εταιρίες) και αφορούσε ΜΟΝΟ συγκεκριμένους παρόχους ανά τον κόσμο (οι sim το προκαλούσαν)! ΔΕΝ ήταν αστοχία hardware όπως παλιότερα σε άλλα μοντέλα στν PCB και διάφορα τέτοια που διαβάζω… Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα γιατί μερικοί το έχετε κάνει καραμέλα πια! Έχετε να πάρετε LG από τότε και κραζετε ενώ καλά καλά δεν έχετε δουλέψει προφανώς τα νέα μοντέλα! Αυτό πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή επιτέλους.

Όσον τα οικονομικά της εταιρίας η την τακτική τους εκεί πάω πάσο. Δεν είναι το αντικείμενο μου ούτε θα κάτσω να το παίξω οικονομολόγος η δικηγόρος και να λέω βλακείες δίχως τελειωμό.

Κωνσταντίνος

Εγω παραμενω με G4 εδω και 3.5 χρονια. Σκυλος κανονικος, για service εχει παει μονο 4 φορες.

Darth

@Some0ne εκτοσ απο το v40 και αυτο επειδι ειναι νορις ολααααααααααα ειχαν bootloop olaaaaaaa και τα nexus 6

ironman mark 45 αισίως...

Πραγματικά δεν ξέρω ποιοι είναι πίσω από τα πληκτρολόγια που λασπολογούν τόσο εύκολα μια εταιρία. Τόσο το G6 όσο και το V30 είναι άψογα smartphones και τα G7 – V40 δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις υπόλοιπες “ναυαρχίδες”. Αυτά για την LG. Ευτυχώς ο Έλληνας έχει “ξυπνήσει” και έχει “σπάσει” το γνωστό “δίπολο” , και έχει στραφεί και σε άλλες εταιρίες smartphones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.