Η Microsoft ετοιμάζει νέα σειρά Android smartphones;

microsoft ετοιμάζει σειρά android smartphone, Η Microsoft ετοιμάζει νέα σειρά Android smartphones;

Εργαζόμενος σε Microsoft Store αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια chat με καταναλωτή, στο ότι η Microsoft ετοιμάζει μια νέα σειρά Android smartphone. Μια κίνηση που εφόσον αποδειχθεί αληθινή αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Η Microsoft διαθέτει εφαρμογές οι οποίες “τρέχουν” σε iOS και Android smartphones και δίνουν τη δυνατότητα για αγορές εσωτερικά των εφαρμογών για το ξεκλείδωμα επιπλέον χαρακτηριστικών και άλλων δυνατοτήτων. Το να δούμε συσκευές της Microsoft με λειτουργικό Android θα ήταν μια λογική κίνηση και μια νέα προσπάθεια της Microsoft μετά το ναυάγιο των Lumia smartphone.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο καταναλωτής ρωτάει τον εργαζόμενο στο Microsoft Store σχετικά με την πιθανότητα να επανέλθουν οι Lumia συσκευές στην αγορά και τον εργαζόμενο να απαντάει πως οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας εργάζονται επάνω σε νέα μοντέλα smartphone. Στη συνέχεια, γίνεται ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για κάποια νέα Windows phone αλλά για μια νέα έκδοση Microsoft smartphones και μια εντελώς νέα προσθήκη, τονίζοντας πως θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android, δηλώνοντας σίγουρος για αυτό χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να σκεφτούμε πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος μπορεί κάτι να άκουσε από κάπου, μιας και συχνά οι εργαζόμενοι στα καταστήματα είναι οι τελευταίοι που μαθαίνουν σχετικά με τα νέα προϊόντα μιας εταιρείας. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε ένα Microsoft Android smartphone και θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα όταν και αν ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ίδια τη Microsoft.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimaras

μετα απο την αποτυχια στα windows και τις ψευτικες ελπιδες,καμια εμπιστοσυνη εκει πια

Σταύρος Χρι

Καμία εμπιστοσύνη πλέον όντως… Ας βγουν ας τα πάρουν αλλοι, ας δοκιμαστούν 1-2χρονια και μετά βλέπουμε και αν….

giorgosgek

Εμπιστοσυνη και στηριξη , μονο στη νοκια που το αξιζει

Alesi

#giorgosgek γιατί δικαιούται στήριξη η Νοκια? Επειδή μας τα έπαιρνε χοντρά επί σειρά ετών (με τιμές στον Θεό) και μετά μας πούλησε εν μια νυκτί για την μεγάλη κονόμα? Επειδή μας πούλησε Ν8 και 808 με υπόσχεση υποστήριξης και ακόμα περιμένουμε τις αναβαθμίσεις carla και donna?
Φίλε μου, όλες τους είναι εταιρίες με στόχο το απόλυτο κέρδος. Μην εμπιστεύεσαι και μη χαρίζεις τα λεφτουδακια σου σε κανέναν.
Ένας πρώην φανατικότατος nokiaκιας που κράτησε στα χέρια του σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες από την πρώτη στιγμή (Nokia 6110)

vasiliS7Edge

Η Microsoft το πάει καλά τώρα. Αναπτύσσει της εφαρμογές της μέσω Android και τα πάει άριστα. Δεν φαντάζομαι να της είναι δύσκολο να ενσωματώσει ένα δικό της UI το οποίο θα είναι αρκετά καλύτερο από άλλους Android κατασκευαστές που δεν φοβούνται να μην χρησιμοποιήσουν Stock android.

NikosAr

Κατάντια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.