Η μπαταρία του Galaxy Note 9 διαθέτει πολύ καλή αυτονομία

galaxy note 9 αυτονομία μπαταρία, Η μπαταρία του Galaxy Note 9 διαθέτει πολύ καλή αυτονομία

Το Galaxy Note 9 είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Samsung με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh και υποβλήθηκε σε δοκιμές για να διαπιστωθεί η αυτονομία της, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Οι δοκιμές που έγιναν στην αυτονομία του Note 9 είχαν σκοπό να διαπιστωθεί το αν ισχύει η υπόσχεση της Samsung για μια δυνατή μπαταρία που θα κρατάει μια ολόκληρη ημέρα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως κάτι τέτοιο ισχύει πραγματικά, μιας και τα 4000mAh δείχνουν αρκετά για μια συσκευή που έχει τόση ανάγκη για ενέργεια.

Τα πρώτα αποτελέσματα στον τομέα της αυτονομίας δείχνουν πως το Note 9 με τη μπαταρία των 4000mAh διαθέτει πολύ καλύτερη αυτονομία (8:56 ώρες) από αυτήν που είχε το Note 8 και τη μπαταρία των 3300mAh (7:50 ώρες), αλλά και από άλλες συσκευές όπως το iPhone X, S9+ και OnePlus 6, με την κορυφαία αυτονομία να την έχει το iPhone 8 Plus.

Όσον αφορά τον τομέα της ώρας που χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση, το Note 9 χρειάζεται 7 και 4 λεπτά επιπλέον φόρτιση από τα Note 8 και S9+ αντίστοιχα, ενώ το OnePlus 6 παραμένει ακλόνητο στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας. Τα 109 λεπτά που χρειάζονται για την πλήρη φόρτιση του Note 9, από 0% σε 100%, ακούγονται ικανοποιητικά αν σκεφτούμε πως η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4000mAh και φαίνεται πως τα πρώτα test δείχνουν μια πολύ βελτιωμένη αυτονομία σε σύγκριση με όσα είχαμε δει μέχρι σήμερα.

galaxy note 9 αυτονομία μπαταρία, Η μπαταρία του Galaxy Note 9 διαθέτει πολύ καλή αυτονομία

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

3o και πολύ κοντά στο 4ο (iPhone X)
Ε όχι και πολύ καλή….

Karl

Καλά εσύ μην μιλάς για iPhone… Που θέλεις μπαλατεζα μαζί. Ούτε μια μέρα δεν βγάζουν.

bill

WHATTTT?
τι τεστ ειναι αυτα?
ιγονε 8+ πρωτο σε αυτονομια?
που σε οτι συγκριτικό battery draining test βγαινει τελευταιο κ στην κλτερη προτελευταιο?
τι λεει? 10 ωρες αυτονομια?
μηοως. εννοει σταντ μπαι?
γτ να. μιλαει για. χρηση ειναι πιο ψεύτικο κ απτις φωτογραφιες της επιπεδης γης 😢

Παναγιώτης

Χαχαχαχα τραγικό. Ικανοποιητικά τα 109 λεπτά για φόρτιση από 0-100% όταν το mate 10 pro θέλει μόνο 80;

JohnWave

Παιδιά μην ασχολείστε με το phonearena. Και μόνο που δεν υπάρχουν στη λίστα τα Mate 10 Pro και P20 Pro, καταλαβαίνεις από την αρχή για τι σόι συγκριτικό πρόκειται…Εδώ και πολλά χρόνια το εν λόγω site καλείται από τους χρήστες ως iphonearena και τρώει διαρκώς βρίσιμο στα reviews του για τα άτοπα αρνητικά που βρίσκει κάθε φορά σε συσκευές πλην των iphones. Είμαι σίγουρος ότι το Techblog το γνωρίζει αυτό οπότε χρήσιμο θα ήταν να μην το χρησιμοποιεί ως πηγή.

Dimitris L.A

Sorry αλλα για την ιστορια η πρωτη galaxy ναυαρχιδα με 4000mah ειναι το s8 active με αυτονομια απο το ιδιο site 10h 57m. Και για να μην βαλω και το s6 active με 3500mah και 12h 9m.

Ολα για το μαρμετινκγ

Δημήτρης Βετσόπουλος

Αν αυτή η συσκευή που είναι πράγματι εξαιρετική ένα σοβαρό λογισμικό όπως το Linux ή ένα λογισμικό ασφαλές τύπου iOS θα είναι ότι καλύτερο σαν εργαλείο επικοινωνίας. Δυστυχώς εμένα προσωπικά δεν με εμπνέει το Android. Κυρίως γιατί δεν σέβεται τους χρήστες και επίσης διότι βρίθει διαφημίσεων πράγμα εξοργιστικό. Και αλλά ανταγωνιστικά λογισμικά το κάνουν αλλά όχι σε βαθμό κακουργήματος. Εκφράζω πάντοτε την προσωπική μου γνώμη και άποψη διχως να προσβάλλω την επιλογή κανενός.

vasiliS7Edge

iPhoneArena λέγεται το site (Ανεπίσημα). Είναι το πλέον αναξιόπιστο για επίσημο battery test. Στο YouTube που έχει γίνει πραγματικό Battery Test και ο αρχηγός ήταν το Note 9 με τελευταίο να έρχεται το iPhone X που το iPhoneArena το βγάζει κοντά στο iPhoneX. Το μόνο καλύτερο σε αναλογία mAh/ωρες από το Note 9 είναι το OP6 χωρίς βέβαια να κρατάει περισσότερο από το Note 9.

bill

@Δημητρης
αμα ειχε ιος θα εκανε το 1/10 απο αυτα που κανει ως αντροιντ
κ θα. κοστιζε 5000 ευρω
αρα λογικο η αππλε. να. μν. βγαζει κτ παρομοιο γτ δν θα το. παρει κανεις γτ 2 εκδοχές υπάρχουν
1)οοως ειοα θα. κανει 5000 ευρω κ δν θα το. περνει κανεις
2)θα το κοστολογισει 1500 κ αναγκαστικα θα πρεπει να ριξει τις τιμες των απλωμ ιφονε

κανενα απτα 2 δν συμφερει τον βοσκο του χρηματος

godis

@Δημητρης Οταν η microsoft σταματησε την υποστηριξη των lumia πολλοι πανηγυρισαν για αυτο παραγνωριζοντας το γεγονος οτι ειναι κακο στον ανταγωνισμο και μειναμε στην αγορα με δυο λειτουργικα,προσωπικα αν και εχω συσκευη με android το απεχθανομαι και γω.
απο την αλλη θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω το οικοσυστημα τις aplle αλλα δεν ειμαι διαθετιμενος να δωσω και ενα σκασμο λεφτα που σου ζηταει.

Craven

Καλά ρε παιδιά οκ και εγώ ένα απ τα τηλέφωνα της λίστας έχω αλλά αντικειμενικά επειδή η σύζυγος έχει το p20 pro ξέρω ότι στην αυτονομία δεν πιάνεται απο ΚΑΝΕΝΑ… που στο διάολο είναι σε αυτή τη λίστα? Και μόνο που βλέπω ένα τέτοιο τηλ να λείπει για να προωθηθεί η όποια εταιρεία, δεν θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψιν μια τέτοια λίστα ούτε να αναδημοσιεύεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.