Η μπαταρία του OnePlus 6 φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ και διαθέτει ικανοποιητική αυτονομία

μπαταρία oneplus 6 ικανοποιητική αυτονομία χρόνος φόρτισης ρεκορ, Η μπαταρία του OnePlus 6 φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ και διαθέτει ικανοποιητική αυτονομία

Το νέο OnePlus 6 είναι εδώ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές σχετικά με την αυτονομία του, μιας και το θέμα της μπαταρίας είναι ίσως από τα κυριότερα χαρακτηριστικά σε ένα smartphone. Τα αποτελέσματα για την αυτονομία του OnePlus 6 είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως η συσκευή.

Το OnePlus 6 διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3300mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge και είναι ίδιας χωρητικότητας με τα OnePlus 5 και OnePlus 5T, με τις διαφορές να βρίσκονται στον επεξεργαστή της κάθε συσκευής. Είναι απορίας άξιο το πόσο καλά τα πήγε η μπαταρία με το Snapdragon 845 στην “καρδιά” του OnePlus 6 αλλά και με μια οθόνη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.

Τα αποτελέσματα σχετικά με την αυτονομία της συσκευής έδειξαν πως η μπαταρία διαρκεί λιγότερο από τα προηγούμενα δύο μοντέλα, με το OnePlus 5 να έχει αυτονομία 9 ώρες και 18 λεπτά, το OnePlus 5T να έχει 8 ώρες και 51 λεπτά και το OnePlus 6 να έχει αυτονομία 8 ώρες και 10 λεπτά. Οι επιδόσεις αυτές δεν είναι απογοητευτικές όπως αυτές του Samsung Galaxy S9 (σύμφωνα με τις δοκιμές) αλλά δε φτάνει τα επίπεδα των LG V30 και iPhone 8 Plus.

μπαταρία oneplus 6 ικανοποιητική αυτονομία χρόνος φόρτισης ρεκορ, Η μπαταρία του OnePlus 6 φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ και διαθέτει ικανοποιητική αυτονομία

Στη συνέχεια, η δοκιμή είχε να κάνει με το χρόνο που χρειάζεται να φορτίσει το OnePlus 6 από 0% σε 100% και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Η μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge χρειάζεται μόνο 80 λεπτά για να φορτίσει πλήρως. Πραγματικά εξαιρετική επίδοσεη για την OnePlus και αν τη συγκρίνουμε με τις 3 ώρες και 9 λεπτά που χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση το iPhone X, είναι σίγουρο πως η σύγκριση παύει να έχει ουσία.

Η σύγκριση με τα OnePlus 5 και OnePlus 5Τ δείχνει πως με κάθε νέα συσκευή, ο χρόνος φόρτισης μειώνεται αφού από τα 99 και τα 93 λεπτά αντίστοιχα, έχουμε φτάσει τα 80 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Παρά το γεγονός πως το OnePlus 6 δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, το χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης σε συνδιασμό με την ικανοποιητική αυτονομία της μπαταρίας, δείχνουν το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στον τομέα αυτόν.

μπαταρία oneplus 6 ικανοποιητική αυτονομία χρόνος φόρτισης ρεκορ, Η μπαταρία του OnePlus 6 φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ και διαθέτει ικανοποιητική αυτονομία

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

Πως μια μικρή εταιρεία που δεν κατασκευάζει αλλά συναρμολογεί έχει πιάσει κοροιδα όλες τις πολυεθνικές κατακσευάστριες εταιρείες στο θέμα της φόρτισης είναι άξιο θαυμασμού.

Stratis

Χαχχαχα κλαιω με το iphoneX 1000 ευρω και κανει τοση ωρα να φορτισει

Nickolas

Το iPhone X έχει γρήγορη φόρτιση αλλά χρειάζεται να αγοράσεις και τον αντίστοιχο φορτιστή γιατί στα 1.000 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνεται, μεγάλη τσιγκουνιά από μέρους τους.
Και πάλι όμως ακόμη και με τη γρήγορη φόρτιση χρειάζεται γύρω στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως.

Agnostos13

@Stratis:
Έχε στα υπόψιν σου οτι το iPhone X υποστηρίζει ταχεία φόρτιση από το 0% έως το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας και όχι ως το 100%!
Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα iPhones που υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση…

VasiliS7edge

Πωωω αυτό δεν είναι κινητό είναι ο ΚΙΤ των κινητών. Όλα τα κάνει σούπερ τέλεια και είναι και τσάμπα. Πραγματικά θα έχει πλουτίσει η αντιπροσωπία που το φέρνει στην Ελλάδα και έχει το service και την εξυπηρέτηση πελατών. Ρε δεν πα να κάνει και πατάτες OP και κουραφέξαλα.

Giannis

Η γενικότερη απαξίωση του techblog ως προς το pixel 2 xl με ξεπερνάει. Αναφέρετε την κάθε συσκευή αλλά ίσως για το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά τίποτα. Και ολο αυτό επειδή δεν κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα

Κώστας Βλαχάκης

Giannis, Αγόρασε το με και δωστο μου 10 μέρες να το δοκιμάσω. Μένω Αθηνα, Παλαιό Φάληρο.

Μπομπ

@tester Αν σκεφτείς ότι η 1+ ανήκει στον μεγαλύτερο κατασκευαστή της Κίνας (Oppo, η οποία μαζί με τη Vivo ανήκουν στην BBK electronics) και ότι το “dash charge” υπαρχει από το ’14, τότε απλά δεν ξέρεις τι λες. Υποθέτω πως δεν ξέρεις ότι από το 1+3 και μετά όλα είναι αντιγραφές των Oppo Rxx?
Απλα η Oppo εχει δώσει την πατέντα του vooc/dash στην 1+, όπως θα της δώσει και του χρόνου η Vivo τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη…

vladimiros

χαχαχα σωστος ο κωστας,Β

Γιάννης

Πώς γίνεται το 1+6 να έχει ίδια μπαταρία με το 5Τ και να παίρνει λιγότερο χρόνο για να φορτίσει; Δε νομίζω να έχει “βγει” dash charge v2…

Giannis

Κ. Βλαχάκη το έχω ήδη αγορασμενο, σας το δίνω ( τρέχει και Android P ) απλά δεν έχω κάποια συσκευή να χρησιμοποιήσω μετά 😛

Christz

Ως κάτοχος OnePlus 5 θα το εψηνα πολύ για αναβάθμιση αλλά είναι νωρίς ακόμη. Θα προχωρήσω στην αναβάθμιση όταν βγεί με ακόμη καλύτερη κάμερα! Να παραθέσω πως για να φορτησει από 0%-60% χρειάζεται μόνο 20 λεπτά, μετά μπαίνει σε ποιό αργή φορτηση

Kostas

@Giannis θα πάρει την αντιπροσωπεία η quest και θα το βλέπεις παντού με διθυράμβους και κολοτουμπες, υπομονή

Κώστας Βλαχάκης

Giannis, εκτός αυτού μενεις στον Βολο όπως μου είπες στο Facebook. Εγώ Αθηνα…

Kostas, σίγουρα οχι απο εμάς οι διθυραμβοι και κωλοτουμπες. Κοίταξε αλλού για τέτοια, έχει αρκετούς εκεί έξω και δεν χρειάζεται να κάνεις υπομονή, υπάρχουν ήδη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.