Η μπαταρία του OnePlus 6T με χωρητικότητα 3700mAh δείχνει να έχει πολύ καλή αυτονομία

μπαταρία OnePlus 6T χωρητικότητα 3700mAh δείχνει πολύ καλή αυτονομία, Η μπαταρία του OnePlus 6T με χωρητικότητα 3700mAh δείχνει να έχει πολύ καλή αυτονομία

Το OnePlus 6T μπορεί να παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το OnePlus 6 αλλά υπάρχουν δύο στοιχεία που το κάνουν να υπερέχει. Αυτά είναι ο in-display αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και η αυτονομία της μπαταρίας του η οποία δείχνει να είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Η μπαταρία που διαθέτει το OnePlus 6T έχει χωρητικότητα 3700mAh και είναι μεγαλύτερη από αυτήν του OnePlus 6 (3400mAh) και οι πρώτες δοκιμές δείχνουν πως όχι μόνο είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο αλλά και με τα περισσότερα από τα flagship smartphone του ανταγωνισμού, πετυχαίνοντας 9 ώρες και 52 λεπτά, κάνοντάς το να είναι ένα από τα καλύτερα που διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας AMOLED.

Οι επιδόσεις του OnePlus 6T δείχνουν πως έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone Xs Max, το Galaxy Note 9 και το Pixel 3 XL, με τα μόνα καλύτερα από αυτό να είναι τα Mate 20 και το iPhone XR, δύο smartphone που διαθέτουν οθόνη LCD και όχι AMOLED. Ένας άλλος τομέας στον οποίο το OnePlus 6T υπερέχει σε σχέση με όλα τα smartphone, εκτός του OnePlus 6, είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει από 0% σε 100% μέσω της γρήγορης φόρτισης που παρέχει ο φορτιστής της OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus 6T χρειάζεται μόλις 1 ώρα και 25 λεπτά για να πάει η μπαταρία του από 0% σε 100%, κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό αν το συγκρίνουμε με τη μπαταρία του iPhone Xs Max που έχει μικρότερη χωρητικότητα (3174mAh) και χρειάζεται 3 ώρες και 29 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, ενώ σε σύγκριση με τις άλλες Android ναυαρχίδες βλέπουμε πως είναι και πάλι πιο γρήγορο από αυτές.

μπαταρία OnePlus 6T χωρητικότητα 3700mAh δείχνει πολύ καλή αυτονομία, Η μπαταρία του OnePlus 6T με χωρητικότητα 3700mAh δείχνει να έχει πολύ καλή αυτονομία

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Με αρκετό browsing, 4g radio, bluetooth handsfree συνδεδεμένο, βγάζει 1 ημέρα άνετα και περισσεύει και ένα 40% για την επόμενη.

bill

δες χρονους τα ιφονε
μιλαμε Η ΞΕΦΤΙΛΑ

bill

εντωμεταξύ οι κλασικοί αρθογραφοι της πλακας του τεκμπλοκ που μονο κοπι πειστ ξερουν να κανουν
δεν αναφεραν καν το σουπερ βοκ που εχει πχ το find x που κατουραει τους παντες και. μπραβο του(περιμενουμε να εχει κ η 1+ την ιδια τεχνολογια συντομα)
φουλ αντικειμενικοτητα και προσωπικη αποψη απο τα παιδια. εδω
congrats 👌👌👌👌👌👌

Δημήτρης Ν

Γενικά τα iphone και με μικρότερη μπαταρία κάνουν πολύ καλή διαχείριση σε σχέση με τα android όσο για το 6T φαίνεται εξαιρετική μπαταρία φυσικά από την πράξη διαφέρει πολύ εντύπωση μου κάνει το note 9 είναι σχετικά αρκετά χαμηλά για εμένα δεν ξέρω πόσο αληθεύει.

gthebest

Απο που ειναι αυτα τα γραφηματα ? Απ οτι βλεπω εχουν επιλογη να προσθεσεις και συ το τηλεφωνο σου να συγκρινεις

bill

@gthebest
πατας. πηγή κ βλεπεις phonearena
κ αυτό που. βλεπεις δεν. ειναι για να βαλεις καστομ το τηλεφωνο σου με νουμερα του μυαλου σου
εχει λιστα κ απλα βρισκεις το τηλ σ κ στο βαζει στο γραφηνα. να δεις συγκριση με τα υπολοιπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.