Η μπαταρία του OnePlus 6T θα έχει χωρητικότητα 3700mAh;

μπαταρία oneplus 6t χωρητικότητα 3700 mah, Η μπαταρία του OnePlus 6T θα έχει χωρητικότητα 3700mAh;

Ο συν-ιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, έχει επιβεβαιώσει πως το OnePlus 6T δε θα έχει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm αλλά θα διαθέτει βελτιωμένη αυτονομία, κάτι που πιθανόν να ισχύει μιας και η μπαταρία της συσκευής φαίνεται να έχει χωρητικότητα 3700mAh.

Όταν ανακοινώθηκε πως η κατάργηση της υποδοχής για ακουστικά 3.5mm θα βελτιώσει την αυτονομία του OnePlus 6T με τη χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας αφού πλέον θα υπάρχει περισσότερος χώρος ελεύθερος στο εσωτερικό του, όλοι είχαν την απορία σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας και κατά πόσο αυτή θα βελτιώσει την αυτονομία της συσκευής.

Τα νέα στοιχεία που προέρχονται από φωτογραφία που πιστεύεται ότι δείχνει τη μπαταρία του OnePlus 6T, κάνουν λόγο για χωρητικότητα 3700mAh, η οποία δεν είναι μόνο μεγαλύτερη από αυτήν του OnePlus 6 (3300mAh) αλλά και από κάθε OnePlus smartphone που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως όλο και περισσότεροι κατασκευαστές flagship smartphone εφοδιάζουν τις συσκευές τους με μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας, με τη Samsung και τη μπαταρία των 4000mAh του Galaxy Note 9 να αποτελεί ένα πρόσφατο παράδειγμα, ενώ και η Huawei φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει μπαταρία των 4000mAh για το Mate 20 Pro, όπως έγινε με τα Mate 10 Pro και P20 Pro.

Η μπαταρία των 3700mAh, εφόσον η φωτογραφία αποδειχθεί αληθινή, αποτελεί μια βελτίωση σε σύγκριση με αυτήν των 3300mAh αλλά εφόσον το OnePlus 6T κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη οθόνη από την τωρινή, μιας και φημολογείται πως θα διαθέτει οθόνη στις 6.4 ίντσες αντί στις 6.28, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην πράξη το κατά πόσο βελτιωμένη είναι η αυτονομία της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Θα είναι συσκευάρα και κάποιες απ’ τις καινοτομίες που λανσάρει (screen fingerprint sensor και notch τύπου drop) θα αντιγραφούν πολύ στο άμεσο μέλλον. Και δικαίως.

Kostas

Καινοτομία το notch τύπου drop; Το έχετε χάσει τελείως. Δες λίγο το Essential σε παρακαλώ. Επίσης το notch δεν είναι καμία καινοτομία αν εξαιρέσεις της απλ που εκεί μέσα ενσωματώνει ένα σωρό αισθητήρες και την true depth camera.

Baiosss

Με τοσο ελαφρυ και καλογραμμενο λογισμικο οπως το Oxygen OS, τα 3.700mAh θα υπεραρκετα και θα δινουν πολυ καλες αυτονομιες και χρονους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.