Η νέα σειρά Galaxy M της Samsung αποκαλύπτεται με τον Exynos 7885 στο Geekbench

Galaxy M samsung Exynos 7885 Geekbench, Η νέα σειρά Galaxy M της Samsung αποκαλύπτεται με τον Exynos 7885 στο Geekbench

Φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει τη σειρά Galaxy M στη θέση των Galaxy J, On και C, με το Geekbench να μας δίνει τα πρώτα δείγματα από τις επιδόσεις της νέας mid-range σειράς.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν βρεθεί δύο νέοι κωδικοί συσκευών, με τα SM-M205F και SM-M305F να αντιπροσωπεύουν τα νέα Galaxy M smartphone που θα αντικαταστήσουν τα J, On και C, με τα Galaxy M20 και M30 να κυκλοφορούν με επιλογές 32GB/64GB και 64GB/128GB αναφορικά με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Την εμφάνισή του στο Geekbench έκανε το μοντέλο με κωδική ονομασία SM-M205F, το οποίο πέτυχε 1319 πόντους στο single-core και 4074 πόντους στο multi-core test, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να φαίνεται πως περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή Exynos 7885, 3GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, ενώ μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες πως η Samsung θα εφοδιάσει τις συσκευές της με LCD οθόνες αντί AMOLED, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ανταγωνιστική απέναντι στους κατασκευαστές από την Κίνα.

Τέλος, δεν είναι κάτι άλλο γνωστό σχετικά με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου Galaxy M smartphone μιας και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της νέας mid-range σειράς από τη Samsung για να δούμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.