Η Nokia ετοιμάζει gaming smartphone;

gaming smartphone, Η Nokia ετοιμάζει gaming smartphone;

Τα gaming smartphones φαίνεται πως έχουν γίνει πολύ της μόδας με αρκετούς κατασκευαστές να παρουσιάζουν λύσεις προσανατολισμένες στο gaming κοινό, όπως οι Razer, ASUS, Xiaomi, Huawei και ZTE. Λέτε στο “club” να μπει και η Nokia;

Τουλάχιστον αυτό υπονοεί το τελευταίο teaser video της εταιρείας στην Ινδία που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το video clip διάρκειας 10 δευτερολέπτων παρουσιάζει στην αρχή gaming σκηνές έντονης δράσης και στο τέλος «κλεινει» με το περίγραμμα ενός smartphone να φωτίζεται από τρία LED από διαφορετικά σημεία που σίγουρα θα μπορούσαν να περιγράφουν μία gaming συσκευή.

Οι Φινλανδοί συμπληρώνουν το teaser τους με τη φράση «Μείνετε συντονισμένοι για ένα τηλέφωνο που θα μπορείτε να #GameOn»… και τα συμπεράσματα δικά σας.

Τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η εταιρεία που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε «οργασμό» νέων συσκευών κανείς δεν ξέρει. Εκτός από το απόλυτο(;) imagine smartphone με σύστημα πέντε φακών στην πλάτη, στα σκαριά βρίσκονται ήδη τα Nokia 9 και Nokia X7 (ή Nokia 7.1 Plus) με οθόνες χωρίς notch και ίσως να έχουμε να κάνουμε με την gaming έκδοση ενός εκ των δύο επερχόμενων μοντέλων με κάποιο γνωστό τίτλο προ-εγκατεστημένο(;) ή ίσως κάποιου που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά ή τέλος, μία εντελώς νέα συσκευή με εξοπλισμό για καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming που θα ήταν και το ιδανικότερο. Θα δείξει…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης 2013

ρε παιδια μια ερωτηση !
αναβαθμιση σε lumia 640xl ποτε θα δωθει ;
μας εχει παραμελισει λιγο νομιζω

Αλέξανδρος

Μόνο 950, 950 XL, 650, HP Elite X3 παίρνουν ενημερώσεις πλέον και αυτό μέχρι 10-12-2019 φίλε μου

ΝΙΚΟΣ

Τα 640 παίρνουν ασφαλείας όχι new features

Στέργιος

Στο 640 lte πήρα κανονικά ενημέρωση πριν λίγες μέρες αλλά για την έκδοση 1703(creators update). Τα 950, 650 κλπ που λέει ο Αλέξανδρος παίρνουν ενημέρωση για την έκδοση 1709 (fall creators update). Άρα αναβάθμιση μην περιμένεις. Ενημέρωση δοκίμασε και θα πάρεις. Still alive!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.