Η OnePlus είναι “flagship killer” στην Ινδία ξεπερνώντας Apple και Samsung

oneplus ξεπέρασε πωλήσεις samsung apple Ινδία, Η OnePlus είναι “flagship killer” στην Ινδία ξεπερνώντας Apple και Samsung

Η OnePlus και το OnePlus 6 έγιναν “flagship killer” μιας και ξεπέρασε σε πωλήσεις τις Apple και Samsung στην κατηγορία των premium smartphone στην Ινδία για το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Οι βλέψεις της OnePlus δεν έχουν να κάνουν με μαζικές πωλήσεις και τεράστια έσοδα αλλά με το να δίνουν στους καταναλωτές high-end smartphones σε λογικές τιμές βάσει του ανταγωνισμού, και μέχρι στιγμής το καταφέρνει μιας και οι κλασσικές ναυαρχίδες έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 600-700 ευρώ εδώ και καιρό, ενώ ορισμένες τιμολογούνται ακόμα και με τετραψήφια νούμερα.

Η OnePlus έχει καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές με αυτή τη στρατηγική και τα αποτελέσματα στην Ινδία, όπου γιγαντώνεται συνεχώς, δείχνουν ότι κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τις ναυαρχίδες των Apple και Samsung, με το 40% της αγοράς των premium smartphone για το δεύτερο τρίμηνο του έτους να πηγαίνει στην OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, τα OnePlus 6 και 5T αποτέλεσαν το 30% και 10% των πωλήσεων αντίστοιχα, την ώρα που το Galaxy S9+ κατάφερε να αποκτήσει το 12% του μεριδίου της αγοράς στην Ινδία. Εντυπωσιακό επίσης είναι το ότι η OnePlus κατέγραψε 446% ανάπτυξη σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 για την κατηγορία των premium smartphone, την ώρα που η Apple κατέγραψε ανάπτυξη 14% σχετικά με τις πωλήσεις των iPhone X, iPhone 8 και 8 Plus.

Τέλος, εταιρείες όπως οι Huawei, Vivo, Nokia και LG κατάφεραν να αποτελέσουν το 12% των πωλήσεων τη στιγμή που οι OnePlus, Samsung και Apple είχαν το 88% του μεριδίου της αγοράς στην Ινδία από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

oneplus ξεπέρασε πωλήσεις samsung apple Ινδία, Η OnePlus είναι “flagship killer” στην Ινδία ξεπερνώντας Apple και Samsung

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Πότε πήγα στην Ινδία και δε το ξέρω;;;;

Panagiotis

Χαχαχαχαχαχα Flagshsip killer.

Theo

Η αρχική τιμή του one plus πλέον δεν δικαιολογεί τον τίτλο “flagship killer”. Οπότε είναι λίγο τραγικό το σπαμ με αυτό όπου δω άρθρο για one plus, όπως αυτό που ουσιαστικό λόγο δεν έχει.

Baiosss

Ο όρος “flagship killer” έπαιζε μέχρι τα OnePlus 3 άντε και το 3Τ. Μετά εστίαζαν ανέκαθεν στην ταχύτητα και ο όρος flagship killer αντικαταστάθηκε. Οι bloggers μόνο τον θυμούνται και τον χρησιμοποιούν συνέχεια. Οποτε δεν υφίσταται πλέον!! Και δεν είναι η τιμή ο λόγος που δεν υπάρχει πια ο όρος αυτός. Είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν έχει η OnePlus έναντι άλλων κατασκευαστών. Πχ αδιάβροχοποίηση η τις κορυφαίες οθόνες. Η τιμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.