Η οθόνη του iPhone SE 2 εμφανίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες

οθόνη iphone se2 πραγματικές φωτογραφίες notch, Η οθόνη του iPhone SE 2 εμφανίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες

Φαίνεται πως ξεκίνησε και επίσημα το “γαϊτανάκι” με τις αποκαλύψεις για την εμφάνιση του iPhone SE 2 μιας και εμφανίστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν την οθόνη του, επιβεβαιώνοντας της τελευταίες φήμες για το ότι θα δανειστεί στοιχεία από το iPhone X.

Οι φωτογραφίες από την οθόνη του iPhone SE 2, εφόσον αφορούν το συγκεκριμένο smartphone και όχι κάποιο κλώνο, εμφανίστηκαν στον ιστότοπο Weibo και δείχνουν πως η οθόνη διαθέτει notch μιας και φαίνεται καθαρά ο σχεδιασμός της οθόνης, ενώ δεν υπάρχει home button, κάνοντας την μπροστινή πλευρά της συσκευής να καλύπτεται ολόκληρη από την οθόνη.

Η σημερινή “διαρροή” επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του κατασκευαστή θηκών για οθόνη με notch και χωρίς home button καθώς επίσης και τα renders του @onleaks που δείχνουν το iPhone SE 2 με τα χαρακτηριστικά αυτά, και αν όλα όσα εμφανίζονται αποδειχτούν αληθή, τότε το νέο iPhone SE θα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και εμφανισιακά θα είναι μια μικρή έκδοση του iPhone X.

οθόνη iphone se2 πραγματικές φωτογραφίες notch, Η οθόνη του iPhone SE 2 εμφανίστηκε σε πραγματικές φωτογραφίες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Μαζί με τα Α3/j3 της Samsung και τη σειρά compact της Sony αυτές οι ίντσες είναι μονόδρομος. Όμως το se πάει σε χωράφια της τιμής των 250 και ευρώ (κάνα 400αρι λογικά το se2) και το compact στα 400+(!!) το A3 (180€) και το j3 (140€) δεν έχουν αντίπαλο. Το πρώτο ειδικά είναι vfm με αδιάβροχοποιηση, s amoled οθόνη, εξαιρετική κάμερα, πολύ καλή κατασκευή και φοβερή μπαταρία.

Chris_BMW

@Γιώργος Κ.

400+ το se 2;;; 🤔

Στα 599€ αρχική και ευχαριστημένος να εισαι .
(Αν φοράει περσινούς επεξεργαστές και κάμερες )

Αυτή τη στρατηγική της Apple (στο να δημιουργεί ανταγωνιστικά μεταξύ τους προϊόντα ) δεν μπορω να την καταλάβω ..

Σου βγάζει φέτος το se 2 (αν βγει όντως έτσι ) και έχει και παράλληλα το I phone 8 …
Δηλαδή να μπεις σε δίλλημα καλύτερο επεξεργαστή -κάμερα ή φουλ οθόνη με χειρότερο επεξεργαστή κάμερα ..
Το ίδιο έκανε και με τα I pad οταν παρουσίασε το πρώτο I pad pro .. σε σχέση με το τότε 12ινζο …

vasilis

προς Γιώργος Κ sorry αδερφε αλλα το μονο ιδιο που ισως εχουν ειναι οι ιντσες sony και apple ειναι ετη φωτος σε specs

Γιώργος Κ.

Chris BMW πράγματι , 400 είναι λίγα για ένα se2. Κι έχεις δίκιο για τη στρατηγική της Apple αλλά τα se από ότι φαίνεται θα τα βγάζει ανα 2 χρόνια. Εγώ επίσης έχω μένει με ένα iPad mini 4 που με τα όποια κολληματακια του (λογικό) είναι αξιοπρεπέστατο 2 και χρόνια τώρα αλλά δεν έχει κάτι αντίστοιχο και πιο νέο ώστε να πάω εκεί

Vasilis τι παραπάνω έχουν τα αλλά 2 σε specs που να τα κάνει να είναι και έτη φωτός μπροστά; Να σκεφτούμε λίγο και την τιμή που (πλέον) είναι κατά πολύ μικρότερη από τα αλλά 2. Ωστόσο ένα Α3 2018 δε νομίζω να κοστολογηθεί λιγότερο από 300 ευρώ, αλλά και πάλι είναι μισή τιμή από τα 600 που ζητάνε οι άλλες 2 ως αρχικές τιμές για τις συσκευές τους

Agnostos13

@Γιώργος Κ.:
Η βασική διαφορά τους είναι οτί τα μεν (SE/Compact) έχουν επεξεργαστές hi-end ενώ τα δε (Α3/J3) έχουν επεξεργαστές entry-level/mid-range… Γι αυτό έχουν και τη μισή τιμή!

Karl

Και η αηδία που λέγεται notch συνεχίζεται…

Katerina

Τώρα σοβαρά τσουβαλιαζουμε μαζί xz2c με τα a3 (που δε ξαναβγάλει) της sammy;
Γιατί επειδή είναι μόνο μικρά;
Όποιος θέλει μικρό και δυνατό τηλέφωνο μια Sony υπάρχει, μακάρι να υπήρχε ανταγωνισμός.

Agnostos28

@Katerina δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να μην τα βάλουμε μαζί; Σε επεξεργαστή, ραμ και χωρητικότητά φυσικά και δεν συγκρίνονται αλλά με 170 ευρώ όπως είπε ο φίλος από πάνω παίρνεις s amoled οθόνη με 323ppi, αδιάβροχο κινητό με μέταλλο και γυαλί, παρά πολύ καλή μπαταρία σύμφωνα με τις μετρήσεις, ικανές κάμερες εκτός από το βράδυ, fingerprint μπροστά και γενικά δεν έχει να ζηλέψει κάτι από αλλά κινητά ανάλογου είδους. 400 και για το xz2 compact είναι πάρα πολλά και ειδικά στα 600 που ζητούσε αρχικά έπαιρνες Mate 10 pro η one plus 5

Agnostos13

@Agnostos28:
Απάντησες από μόνος σου:
«Σε επεξεργαστή, ραμ και χωρητικότητά φυσικά και δεν συγκρίνονται»

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι το 50% της συσκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.