Η οθόνη του Xperia XZ4 δείχνει πως η συσκευή θα έχει το μέγεθος του iPhone Xs Max;

Όλο και πιο πολλές πληροφορίες και φήμες έρχονται στη δημοσιότητα για το Sony Xperia XZ4, με την τελευταία να έχει να κάνει με το τζάμι της οθόνης το οποίο δείχνει πως η συσκευή θα είναι μεγάλη σε μέγεθος.

Οι νέες φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης του Xperia XZ4 δείχνουν πως θα είναι αρκετά ψηλό και στενό, με το συνολικό του μέγεθος να είναι ίδιο με το iPhone Xs Max και φημολογείται πως θα έχει μέγεθος 6.5 ίντσες, όσες δηλαδή και η οθόνη του iPhone Xs Max. Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι πως η οθόνη της συσκευής θα το κάνει να φαίνεται αρκετά μακρόστενο, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κατά την παρουσίαση της ναυαρχίδας από τη Sony.

Επιπλέον, η οθόνη του Xperia XZ4 θα έχει αναλογία 21:9 και εμφανίστηκε video από το λογαριασμό Ice Universe που δείχνει το πως θα εμφανίζονται οι ταινίες σε μια τετοια οθόνη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 855, με τη μνήμη RAM να φτάνει τα 8GB και να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, σύμφωνα με όσα έδειξε η καταχώρηση στο Geekbench, ενώ θα πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι την εμφάνιση της επίσημης συσκευής για να διαπιστώσουμε πως όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

οθόνη Xperia XZ4 μέγεθος iPhone Xs Max, Η οθόνη του Xperia XZ4 δείχνει πως η συσκευή θα έχει το μέγεθος του iPhone Xs Max;

οθόνη Xperia XZ4 μέγεθος iPhone Xs Max, Η οθόνη του Xperia XZ4 δείχνει πως η συσκευή θα έχει το μέγεθος του iPhone Xs Max;

οθόνη Xperia XZ4 μέγεθος iPhone Xs Max, Η οθόνη του Xperia XZ4 δείχνει πως η συσκευή θα έχει το μέγεθος του iPhone Xs Max;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Σοκοφρετα

Georgetsl

Κάπως καπου κάποτε ήταν και η sony …πλέον υπάρχουν παίχτες στην αγορά που προσφέρουν καλύτερα κινητά ,φθηνότερα και ποιοτικότερα ….τώρα τρέχει να προλάβει μια αγορά κινητών όπου έχει χάσει την αξιοπιστία της ως κατασκευαστής μιας και η Σόνυ ήταν από τις εταιρίες που παρατούσε τους πελάτης της στις αναβαθμίσεις λειτουργικών και γέμιζε τις συσκευές με προεγκατεστημένες άχρηστες εφαρμογές.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Φαρσα μας κανει

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Και η samsung ομως με τα O burn pixels φαρσα μας κάνει. Δεν ξερω τι γίνεται

mech.al.

Να μη ξεχάσουν να βάλουν και İR blaster καθώς θα είναι πολύ βολικό για τηλεκοντρόλ…

One

Πολυ στενόμακρο φαίνεται, αλλα δυστυχώς ολες οι καινούριες ταινίες βγαίνουν σε 21:9 ratio οπότε όλοι οι άλλοι κατασκευαστές θα το ακολουθήσουν στο μέλλον.
Πάντως αν ο ήχος βγαίνει από την οθόνη τότε θα μιλάμε για τρομερή συσκευή.

Bart

Σε multitasking θα τα σπάει σε οριζόντια διάταξη. επίσης βολικό για εφαρμογές τύπου Facebook,instagram που κάνουμε πολύ scrolling. Τώρα αν στο ύψος είναι όσο το XS max δεν νομίζω ότι θα ενοχλεί στην τσέπη.. Θα δείξει.

djfapples

Δείχνει το δρόμο πάλι

Nick

@One, αν θυμάμαι καλά έχεις και εσύ το πρώτο XZ Premium. Σου χει έρθει το update για το Pie? Στο δικό μου ακόμα τίποτα.
Καλά αν κάνει τέτοιο πράγμα και μεταδίδεται ο ήχος όπως στις τηλεοράσεις της τότε χαλάλι το 21:9!

@tito

Αυτές τις αναλογίες δεν μπορω να τις χωνέψω.Χίλιες φορές μπεζελς και 16:9 παρα γκοφρετες και νοτς.

Andrew Cat

Φίλε nick είμαι και εγώ κάτοχος του xz premium και έχω πάρει την αναβάθμιση στις 15 Νοεμβρίου.

One

@Nick Ναι φίλε σωστά έχω το XZ Premium και εχω πάρει το Pie από τον Νοέμβριο. Εχω τη Rom της Cosmote GR. Μάλλον εσυ πρέπει να έχεις άλλη Rom γι’ αυτό δεν σου έχει έρθει.
Δες στο https://xpericheck.com/ αν εχει έρθει το Pie στη rom που έχεις. Απο οτι βλέπω στη Customized GR δεν έχει έρθει ακόμη το Pie.

Nick

@Andrew Cat, σου ήρθε ota και απλά έκανες το update μέσω WiFi δηλαδή; Δεν είναι πολύ περίεργο που έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που ήρθε σε σένα και εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα;

Νικος

@Nick Αν δεν έχεις επαρκή μνήμη δεν σου εμφανίζει την ενημέρωση. Δες το μήπως παίζει κι αυτό

Nick

@One, ευχαριστώ πολύ. Βέβαια δεν γνωρίζω από αυτά είμαι άσχετος, αν βοηθάει το build number μου είναι το 47.1.Α.16.20 και είμαι ακόμα με το 8.0.0 Oreo. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που το τελευταίο μηνιαίο security patch του Android το έλαβα τον Σεπτέμβριο και δεν μου έχει ξαναέρθει τίποτα έκτοτε ενώ ήταν στάνταρ κάθε μήνα και καινούργιο μέχρι εκείνο το σημείο.

Nick

Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε και οι δυο σας που το έχετε το τηλέφωνο, όλα καλά και με το Pie ; Ακόμα και να μου έρθει το update κάποια στιγμή δεν είμαι σίγουρος αν θα το κάνω διότι έτσι όπως είναι το τηλέφωνο τώρα πετάει πραγματικά και το φοβάμαι μην το χειροτερεψει λίγο για αυτό.

Andrew Cat

@nick Ναι η αναβάθμιση μου ήρθε απευθείας στη συσκευή και την έκανα μέσο wifi. Όσο για το Pie στη δική μου συσκευή τουλάχιστο πετάει και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα μου φάνηκε πως έγινε
πιο γρήγορη και σταθερή. Αν και για το τελευταίο δεν περνώ και όρκο μιας και πότε δεν είχα προβλήματα ούτε με το oreo

One

@Nick για να βρεις τη ROM πήγαινε στη εφαρμογή των κλίσεων και πάτα *#*#7378423#*#*
Μέτα Service Info -> Software Info
Στη καρτέλα Customization Version γράφει τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ROM που έχεις και μετά πας στο site του Xpericheck που σου έδωσα πριν και το βρίσκεις.
πχ. εγώ εχω κωδικό 1309-2348_R2C
Εσένα θα έχει ένα παρόμοιο κωδικό
Από αυτόν γράφεις στο Xpericheck μόνο τους 8 πρώτους αριθμούς μαζί με την παύλα ενδιάμεσα που γράφει στο τηλέφωνο σου, και θα σου δείξει σε πια ROM αντιστοιχεί.

Nick

@One, σε ευχαριστώ πολύ την βρήκα το customization version είναι το 1308-5289_R4B, έβαλα τους πρώτους 8 αριθμούς με την παύλα ενδιάμεσα όπως μου είπες και είδα ότι η rom είναι η Customized DE αλλά και πάλι δεν κατάλαβα αν είναι λογικό που δεν μου έχει έρθει ακόμα. Σορρυ ξέρω σε κουράζω και σας κουράζω με το off topic.

djfapples

Nick το pc companion το δοκίμασες?

Nick

Σας ευχαριστώ όλους σας και ιδιαίτερα τον One, μου φαίνεται ήταν να μην το μελετήσω και “γκρινιάξω” δημοσίως, μου ήρθε το update μόλις μερικές ώρες αργότερα από το τελευταίο μου σχόλιο εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.