Η πλάτη και το σώμα του iPhone SE 2 σε πραγματικές φωτογραφίες

πλάτη σώμα iphone se2 πραγματικές φωτογραφίες, Η πλάτη και το σώμα του iPhone SE 2 σε πραγματικές φωτογραφίες

Το επόμενο iPhone SE φαίνεται θα μας απασχολήσει και πάλι μιας και μετά τις φωτογραφίες της οθόνης του iPhone SE 2, έχουμε την επανεμφάνιση της πλάτης της συσκευής καθώς και του πως είναι εσωτερικά το σώμα που θα τοποθετηθούν όλα τα εξαρτήματα του νέου μικρού iPhone.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το τι θα γίνει με το iPhone SE 2 μιας και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είτε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές είτε τους κάνουν τα πράγματα ξεκάθαρα στο μυαλό τους. Αυτό γίνεται γιατί είτε θα εμφανιστεί το επόμενο μικρό iPhone με οθόνη που έχει home button τη στιγμή που άλλες φωτογραφίες έχουν αποκαλύψει πως δε θα το διαθέτει.

Επίσης, το θέμα της υποδοχής 3.5mm για χρήση ακουστικών είναι κάτι που αμφισβητείται μιας και πότε εμφανίζεται ένα iPhone SE 2 με τη συγκεκριμένη υποδοχή ενώ άλλες φορές φαίνεται πως δε θα τη διαθέτει, τηρώντας τη “γραμμή” της Apple στον τομέα αυτόν. Όπως και να έχει, οι διαφορετικές πληροφορίες φαίνεται πως θα φέρουν περισσότερο εκνευρισμό από χαρά.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, έχουμε την πλάτη του φημολογούμενου iPhone SE 2 η οποία φαίνεται για άλλη μια φορά πως είναι κατασκευασμένη από γυαλί, κάτι που ενδεχομένως να προμηνύει την ασύρματη φόρτιση της συσκευής. Όσον αφορά τη δεύτερη φωτογραφία, αυτή δείχνει το εσωτερικό σώμα της πλάτης του iPhone SE 2, μαζί με το sim tray και τα κουμπιά ενεργοποίησης, ενεργοποίησης αθόρυβης λειτουργίας και άυξησης/μείωσης της έντασης του ήχου.

Αυτό που παρατηρείται είναι πως ενώ στο εσωτερικό της πλάτης (housing) των iPhone 5S και SE υπάρχει εσωτερικά η “χάραξη” για το μήλο της Apple στο πίσω μέρος της συσκευής, στο συγκεκριμένο “σασί” δεν είναι διαθέσιμο, πιθανόν γιατί θα τοποθετηθεί μέσα στη γυάλινη πλάτη της συσκευής. Όπως είναι ευνόητο, λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone SE 2 δεν υπάρχουν και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει πράξη η Apple σχετικά με το νέο μικρό μέλος της οικογένειας των iPhone.

πλάτη σώμα iphone se2 πραγματικές φωτογραφίες, Η πλάτη και το σώμα του iPhone SE 2 σε πραγματικές φωτογραφίες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Πρωτον: αυτο στη φωτογραφια δεν ειναι το σασι απο το iphone se2 ειναι το σασι απο το se και το πουλανε στο ebay σε οσουσ θελουν να μοιαζει το κινητο τους με το iphone 8. παρομοια σασι πουλανε και για το iphone 6 να μοιαζει με το 7.

Δευτερον: αν υπηρχε η πιθανοτητα αυτο να ειναι το σασι του se2 τοτε θα επρεπε να εχει ενα στρογγυλο κενο στην πλατη για να μπει το wireles charging module.

Makis

@Dimitris….+1…γνώστης…

Agnostos13

Σωστός ο Dimitris L.A!

Επίσης δεν εμφανίζονται τα regulatory signs και το καθιερωμένο “Designed by Apple in California-Assembled in China/India” κάτι που θα έπρεπε να υπήρχε εφόσον μιλάμε για γνήσιο ανταλλακτικό συσκευής παραγωγής.

forneverarrow

Το SE είναι για εμένα ο,τι καλύτερο έχει βγάλει η Apple σε θέμα εργονομίας/απόδοσης. Αν μπορούσα πριν λίγες μέρες που πήρα νέα συσκευή θα το προτιμούσα (αν και ήδη δυο ετών), αλλά επειδή ο πάροχος δεν το είχε επέλεξα το iPhone 8 (φυσικά δεν μετανιώνω καθόλου αλλά το SE ήταν απωθημένο).

Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Παρακολουθώ πολύ το θέμα τον τελευταίο καιρό και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα: αν δεν το δούμε στην WWDC 2018 (χλωμό) σημαίνει ότι δεν υφίσταται πλέον στα σχέδια της Apple, τουλάχιστον όχι άμεσα. Αν υπήρχε πρόθεση για συνέχεια δεν θα άφηνε κενή χρόνια από το πρώτο και εξάλλου η ονομασία Special Edition μπορεί να ήταν κυριολεκτική. Δεν έχει λογική να βγάλει SE 2, δεν θα ήταν πια special! Και δεδομένου ότι μάλλον θα έχει τρία νέα μοντέλα, τη θέση του SE θα έχει ο διάδοχος του 8 (γενικά του 2014-2017 form factor), στο ίδιο καλούπι αλλά ίσως χωρίς bezels και με notch. Έτσι το βλέπω. Φυσικά όλα είναι εικασίες όποτε, είδωμεν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.