Η Poco τρολάρει την OnePlus μοιράζοντας calculator σε όσους περίμεναν στην ουρά για το OnePlus 6T

poco τρολάρει oneplus μοίρασε calculators όσους περίμεναν oneplus 6t, Η Poco τρολάρει την OnePlus μοιράζοντας calculator σε όσους περίμεναν στην ουρά για το OnePlus 6T

Η Poco τρόλαρε την OnePlus μοιράζοντας calculators για να “κάνουν τα μαθηματικά” όσοι περίμεναν στην ουρά για να αγοράσουν το OnePlus 6T στο Νέο Δελχί και να δουν πόσο φτηνότερο είναι το Pocophone F1 σε σύγκριση με το νέο smartphone της OnePlus.

Η Poco θέλησε να τρολάρει την OnePlus μοιράζοντας calculators σε κόσμο που περίμενε στην ουρά για να αγοράσει το OnePlus 6T θέλοντας να τους δείξει ότι τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά έχει και το Pocophone F1 το οποίο είναι οικονομικότερο από το smartphone της OnePlus, και μπορούν να κάνουν τον υπολογισμό με το “κομπιουτεράκι” τοποθετημένο μέσα σε σακούλα που αναγράφει τη φράση “Do the Math”.

Επιπλέον, η Poco India δημοσίευσε ένα video στο Twitter το οποίο περιέχει το σλογκαν της OnePlus αλλαγμένο, μιας και αναφέρει “Never Settle for OverPriced” και το video να λέει “Ο ίδιος επεξεργαστής σε καλύτερη τιμή”, μιας και το Pocophone F1 πωλείται στην Ινδία στα 250 και το OnePlus 6T στα 453 ευρώ και τη διαφορά στην τιμή να είναι μεγάλη.

Αν τα βάλουμε δίπλα δίπλα, μπορεί το Pocophone F1 να έχει μεγαλύτερη μπαταρία, ίδιο επεξεργαστή και μνήμη RAM, αλλά διαθέτει το συμβατικό ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, LCD οθόνη, μεγαλύτερο notch και είναι κατασκευασμένο από πλάστικό, με την τελική επιλογή να ανήκει στην κρίση των καταναλωτών.

poco τρολάρει oneplus μοίρασε calculators όσους περίμεναν oneplus 6t, Η Poco τρολάρει την OnePlus μοιράζοντας calculator σε όσους περίμεναν στην ουρά για το OnePlus 6T

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Μόλις ευτυχείς κάτοχος 6τ. Δεν το ρίσκαρα με χαβαι ποκο.

TSAK

Pocophone no1 value. Τωρα οποιος τα εχει και θελει να τα σκασει για ποιοτητα καλα κανει, για αυτο και εγω πηρα iphone xs max να γουσταρω! Μια ζωη android αντε να δουμε και λιγο apple τωρα που μπορουμε.

bill

σαν πολυ φορα δεν πήρε το σαπακι?
ακους εκει
οκ ιδιο cpu αλλα δεν εχει κ κτ αλλο κλτερο
απτο 1+
δεν θα φτασει ποτε το. ποκοφονι το 1+

mech.al.

Εδω που τα λέμε δεν έχουν και άδικο. Σε ναυαρχίδες άλλων εταιριών παραπλήσιας τιμής έχεις συν αδιάβροχοποίηση, συν ασύρματη φόρτιση, συν στέρεο ηχεία, συν καλύτερη ανάλυση οθόνης (βλ. Samsung, Huawei, Sony). Ιδικά για αυτούς που περιμένουν στην ουρά έξω απο το κατάστημα αλά Απλ: Never Settled for the OverPriced 😁

Νεκτάριος Ζόγκος

Δεν θέλω να διαβάζω βλακείες. Το μόνο που υπολείπεται το poco είναι η πλάτη που είναι πλαστική (με πλεονέκτημα βάρος ανθεκτικότητα και πολύ ποιο ισχυρό σήμα σε όλους τους δέκτες του) καθώς και η οθόνη του που ναι μεν δεν είναι Oled αλλά έχει εκπληκτική ευκρίνεια και φωτεινότητα (παραδόξως ΚΑΙ αντίθεση με μαύρο σε νορμάλ φωτισμό σαν να βλέπεις OLED και λευκό καλύτερο εννοείται από OLED) καθώς και ίδια καθαρότητα αλλά μικρότερη σε μέγεθος που προσωπικά είναι και το ΜΟΝΟ σοβαρό πλεονέκτημα του 1+ Προς Θεού μην πάμε σε λογισμικό γιατί εκεί η Xiaomi διαλύει τον ανταγωνισμό και όσοι έχουν ξέρουν τι εννοώ. Τίμια και η Oneplus και είχα όλες τις συσκευές της και την λάτρευα όσπου ήρθε το ποκοφόνι… Που βάζει σε όλους τα γυαλιά και δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΕ. Ακόμη και οι κάμερες του που με λίγο μεράκι και ψάξιμο (όσοι έχουν πάλι ξέρουν επίσης τι εννοώ) με την τελευταία έκδοση 6.1 του PIxel 3 δεν αφήνει τίποτε να πλησιάσει και μάλιστα με την ευλογία της ίδιας της Google εφόσον δεν χρειάζεται να κάνεις το πανεύκολο ξεκλείδωμα root Που το έκανε ακόμη και η μικρή μου κόρη αφού τα έχει δώσει όλα διάπλατα και ανοιχτόχερα δίχως ενδοιασμούς. Τώρα… Συνέχεια »

Flagship killer

Έβγαλε η μύγα…..
Άντε από δω ρε ποκεμονφώνε που έχεις μούτρα να τρολαρεις την op 😡
Με τη πλαστικουρα, με την οθόνη διαρροής φωτός (νέα τεχνολογία χαχαχαχα) με SAR που ψήνεις κάστανα και έχει μούτρα και τρολαρει.

Υ.Γ. οφείλω να παραδεχτώ πως το κομπιουτεράκι που μοίρασε, μοιάζει αρκετά ποιοτικό! ΣΕ αντίθεση με το μπρίκι της το ποκεμονφωνε

bill

Νεκτάριος Ζόγκος θα σταθω σε. μια. σ εκφραση πιο πολυ ‘οσοι εχουν ξερουν’ πρωφανος δεν εισαι ενας απο αυτους
αμα ηξερες δεν θα λεγες τις μπουρδες που αραδιαζεις
μιλας για λογισμικο της 1+ με της χιομι?
ΑΛΗΘΕΙΑ?
ολοι ξερουν οτι ειναι οτι πιο καθαρό και γρήγορο κυκλοφορει σε αντροιντ χωρις μπαγκ
κ καθεσε κ το. συγκρινεις με το σαπιο σκιν της χιομι?
θες μηπως να αναφερω τις καταγγελίες χρηστων ποκοφονων που τα κινητα τους γεμιζουν διαφημίσεις απο τις. ηδη προεγκατεστημενες εφαρμογες της χιομι?
ΛΟΓΙΣΜΙΚΑΡΑΑΑΑΑ
καμεραρα χωρις OIS?
επιασες ποκοφονι που νταξ δεν ειναι. κακο δεν. λεω αυτο. πρως θεου μια χαρα τηλ ειναι στα λεφτα του αλλα οχι κ κινηταρα κ να μου το συγκρινεις με 1+
αμα κανεις ετσι για το ποκοφονι φαντασου να πιασεις κανα κινητο της προκοπης δηλαδη 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Δημήτρης Ν

Μπορεί να έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το ίδιο το one plus έχει καλύτερη κατασκευή καλύτερη κάμερα εσωτερική αναγνώριση δαχτύλου καλύτερη οθόνη.

Nikopoup

Ο μέσος όρος iq του techblog πέφτει κάθε μέρα. Προφανώς και δεν είναι καλύτερο το poco αλλά βαράει πλέον τον τίτλο του flagship killer. Εκεί θέλει να εστιάσει με την κίνηση. Από την στιγμή που στο εξωτερικό επιτρέπεται αυτου του είδους διαφήμιση/δυσφήμιση θα το βλέπουμε όλο και πιο συχνά.
“Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά”

GS

Γλέντα τους ρε Ποκο με τα μισά έχεις τούμπανο κινητό χωρίς χαζομάρες με in-display αισθητήρα και ο παραδοσιακός μια χαρά είναι.χαχαχα τα λεγόμενα VFM κινητά με 600 και 700 ευρώ.Τι λες ρε με τα μισά παίρνω τον ίδιο τούμπανο επεξεργαστή.Τα άλλα με τις ασύρματες φορτίσεις είναι απλά για να λες γουαου.Εγώ δε θα είχα λόγο να φορτίσω το κινητό μου ασύρματα γιατί είναι και αργή διαδικασία.Poco θα λέτε και θα κλαίτε.

Poco > 1+

bill

GS βλεπω το επιπεδο της ασχετοσυνης σου διαρκως μεγαλωνει
μια φορα να δω ενα λογικο σχόλιο απο σενα
μονο 1 ΦΟΡΑ

Flagship killer

Παρατηρώ ότι δε νοιάζεται κανένας για τον δείκτη SAR… λυπηρό…

GS

@bill επιστήμονα της πλάκας για δώσε μας τα φώτα σου και πες μας που διαφωνείς από αυτά που γράφω. Ανυπομονώ.

Baiosss

Εντ μεταξύ άλλη μια συσκευή της Xiaomi με ελλείψεις και παραχωρήσεις. Σε διπλανά forums έχει γίνει της κακομοιρας με την έλλειψη 4G+ και μάλιστα μέλος ενός forum πήρα και απάντησε σε ερώτηση που έκανε στην info σχετικά με το ζήτημα αυτό. Πιο συγκεκριμένα “Το τηλέφωνο υποστηρίζει 4G στις μπάντες 800, 1800, 2100 με ταχύτητες 150Mbps download και μέχρι 50 για upload. 4G+ για ταχύτητες μέχρι 300Mbps download στις προαναφερθείσες μπάντες, δεν υποστηρίζονται από το Pocophone F1 και άρα δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί αυτές τις συχνότητες”. Πάμε παρακάτω. Ακούω για τα stereo ηχεία που λένε όλοι. Αυτό είναι δείγμα stereo ηχείων. Κάτι ανάλογο του Mi Note 3 που διαφημιζονταν γι αυτό. Μέχρι και το MiA1 πιο δυνατά ηχεία είχε. Ουτε ποιοτικός ήχος ούτε κάτι φοβερό για stereo ηχο. Συμπέρασμα; Υποτιθεμενα stereo ηχεία. Για την οθόνη του ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Πρρα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε κάποιους με bleeding κλπ, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μια κοινη LCD οθόνη σαν αυτές που φοράνε όλα τα μοντέλα της Xiaomi. Δυνατή φωτεινότητα μεν, όχι κάτι το ιδιαίτερο όμως. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την Amoled οθόνη των Oneplus, πόσο μάλλον της Samsung που είναι και δύο… Συνέχεια »

Baiosss

Να μην μιλήσω φυσικά για τα κακής ποιότητας μικρόφωνα της Xiaomi, σε όλα της τα smartphones, όπως στο Mix 2S που χρειαζόταν μοντες για να δουλέψει καλύτερα.

Να μην αναφέρω επίσης τα μονόχρωμα led notifications στα τελευταία της Smartphones, που είναι ακόμα μια έλλειψη η παραχώρηση η όπως θέλετε πείτε την.

Στα υπόλοιπα μπορεί να συμπληρώσει κάτι εάν θέλει ο φίλος @gianniklis εάν παρακολουθεί το θέμα. Χαχαχαχα

bill

GS
πρωτον ηδη τα εχω γραψει γτ το. ποκοφονι δεν πιανει μια μπροστα. στην 1+ αλλα ουτε να. διαβασεις δεν μπορεις
δευτερον δεν ειπες και τπτ της προκοπης για να συζητήσω κ. κτ μαζι σου
σαχλαμαρες ως συνηθως ουτε καν κοντα σε κτ ουσιώδες
ο Baiosss εγραψε τα πραγματα ως εχουν διαβασε κ ανοιξε λιγο. το. μυαλουδακι σου

George

Αν με ρωτήσει κάποιος ποιό κινητό θεωρώ καλύτερο, θα έλεγα ότι είναι το oneplus 6T. Αν όμως με ρωτούσε σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις, πιο θεωρείς ότι είναι το καλύτερο, δηλαδή πιο είναι “best value for money”, τότε ξεκάθαρα η επιλογή είναι το pocophone F1. Το oneplus έχει ως πλεονέκτημα την amoled οθόνη (αν και μία καλή LCD ουσιαστικά δεν αποτελεί κατά την γνώμη μου συμβιβασμό, μιά χαρά είναι, με μόνη εξαίρεση το απόλυτο μαύρο της amoled). Το μεταλλικό πλαίσιο του oneplus σε σχέση με το πλαστικό του pocophone απλά δίνει έναν “αέρα” πιο premium αίσθησης. Κανένα άλλο πραγματικό πλεονέκτημα. ‘Ενα άλλο, πιθανό όμως αυτή τη φορά, πλεονέκτημα του oneplus 6T είναι ότι πιθανόν να υπάρχει, όπως στο προηγούμενο oneplus 6, κάποιου είδους αδιαβροχοποίηση παρόλο που δεν δίνεται επίσημα κάτι τέτοιο από την εταιρεία. Αυτό μένει να φανεί στο tear down της συσκευής. Στο pocophone από την άλλη μεριά, χαίρομαι που η εταιρεία διατήρησε την δυνατότητα για επέκταση μνήμης μέσω micro sd. Οι τιμές των micro sd έχουν πέσει σημαντικά, ενώ μπορείς πια να βρεις micro sd με πραγματική χωρητικότητα 512Gb, ακόμα και… ένα Terra!!! ‘Οσον αφορά τώρα την κάμερα, πιθανόν του oneplus να είναι καλύτερη, αν και… Συνέχεια »

vtag

Καλά ρε παιδιά ηρεμήστε με τα 1+ τηλέφωνα σας, σκάστε 550+€ για 1+6T και σε ένα εξάμηνο θα έχει βγει το 1+7 και φυσικα σε ακούς έξι μήνες το 1+7T και έτσι θα πάσι η μπάλα γιατί η φοβερή OnePlus σέβεται απόλυτα τους πελάτες της και βγάζει μόνο ανα 6μηνο συσκευή…..Εν τω μεταξύ δεν έχει καν δίκη γραμμή παραγωγής, ανήκουν στην εταιρια BBK ELECTEONICS μαζί με Oppo και Vivo και όλα τα τηλ της είναι κόπιες από Oppo…..με μια ξενάγηση στο site της Oppo θα καταλάβετε τι εννοώ!

Baiosss

@vtag το ακυρο επιχειρημα της ημερας ηταν αυτο; Τι παει να πει δεν σεβεται τον πελατη της επειδη βγαζει καθε εξι μηνες απο ενα smartphone; Δυο συσκευες τον χρονο σε πειραξανε; Η Xiaomi που βγαζει 30 μοντελα καθε εξαμηνο και εχει χασει μεχρι και η ιδια τον μπουσουλα με τα ονοματα αυτων, καλυτερα ειναι; Δηλαδη για παραδειγμα εχει λογο υπαρξης το Redmi note 6 εναντι του 5 που εχουν ελαχιστους μηνες διαφορα;

Και τι περισσοτερο εδωσε στο OnePlus 6T που δεν εχει το απλο OP6 ωστε να πεις οτι δεν σεβεται τον πελατης της και ενιωσαν ριγμενοι οι κατοχοι του 6; Εναν indisplay fingerprint και μεγαλυτερη μπαταρια; Λογικο αλλωστε, εφοσον προκειται για ενα successor μοντελο του προηγουμενου και με καποιες ελλειψεις φυσικα, οπως θυρα ακουστικων και led.

Και επειδη ανηκουν στην Oppo και ΒΒΚ τι να λεει αυτο; Εχει η Vivo η η Oppo καποια παρουσα στην Ευρωπαικη αγορα και δεν το ξερω; Ερχονται τα τηλεφωνα τους εδω και δεν το γνωριζουμε;
Οποτε τι με νοιαζει εμενα εαν εχουν το ιδιο σασι με το εκαστοτε Oppo, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι και πιο ακριβο;

Αλλα ντ’ αλλα της Παρασκευης το γαλα εισαστε καποιοι εδω μεσα.

Baiosss

Και για να τελειώνει το παραμύθι. Και εγώ αγαπάω Xiaomi, ήμουν και είμαι ένθερμος υποστηρικτής της, αλλά αυτό που έχει αλλάξει από τότε που αγόραζα τα smartphones της έως τώρα, είναι ότι πλέον βλέπω τα λαθάκια της και τα φάουλ της. Και πάντα οι δικαιολογίες των Xiaomi fans που τις χρησιμοποιούσα και εγώ, είναι μονίμως καρμπον! Όπως πχ με τα Notches. Δεν άρεσαν σε κανέναν, όλοι τα κοροιδευαν και ξαφνικά τώρα που το Pocophone με δύο στρέμματα notch κοστίζει βαριά βαριά 300 ευρώ, κάνουμε τουμπεκί! Δεν έχουν 4G+ τα κινητά της και απαντάει ο άλλος “τι με νοιάζει; Μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με 4G”. Δεν έχουν 800αρα μπάντα κάποια μοντέλα της και σου λέει ο άλλος “και τι έγινε; Και με 3G κάνω την δουλειά μου.” Δεν έχει Ip68 στα smartphones της η Xiaomi και σου λένε όλοι “τι να το κάνω; Να μιλάω στην βροχή;” Δεν έχει ποιοτικά μικρόφωνα στα κινητά της η Xiaomi και σου απαντάει ο τάδε, “ε, και τι έγινε; Δε με νοιάζει ο ηχος στα βίντεο που τράβηξα ούτε θα τραβάω βίντεο σε συναυλίες.” Μέχρι πρόσφατα δεν είχε καλές κάμερες και όλοι ήταν με την δικαιολογία “και τι να την κάνω την… Συνέχεια »

Baiosss

Και για το τέλος, τώρα που δε θα μπορείτε να κάνετε rollback σε προηγούμενες εκδόσεις της MIUI, ελάτε να δικαιολογηθείτε πάλι. Σε λίγο καιρό που δεν θα επιτρεπει ούτε το ξεκλείδωμα του BL ακόμα και σε συσκευές που έρχονται από Κίνα, ελάτε να βγάλετε γλώσσα πάλι.

Απλά να ξέρετε ότι δε θα αργήσει η μέρα που θα έρθει άλλος παίκτης στην θέση της όταν θα καβαλήσει κι άλλο το καλάμι.

Επίσης @vtag από περιέργεια μιας και αναφέρθηκες στα 550 ευρώ του Oneplus 6T. Πόσο έκανε το Mi6 από την infoquest και τους επίσημους διανομείς; Πόσο έκανε το Mi Mix2S πάλι από τους ίδιους στην χώρα μας; Πόσο νομίζεις θα κάνει Mi Mix 3 όταν έρθει στα μέρη μας από την Infoquest;

Νεκτάριος Ζόγκος

Με εξαίρεση baioss George και κάνα δυο ακόμη που γράφουν πολιτισμένα σύμφωνα με την μόρφωση που έχουν οι υπόλοιποι αγοράζουν iPhone Samsung (όχι δε θα βρίσω. Το κάνουν πλέον άλλοι για μένα).

Μόνο σε ένα θα σταθώ. Λογισμικό. Οκ στο ότι ο άσχετος έχει πρόβλημα να ρυθμίσει. Δεν ίσχυε το ίδιο όμως και με Samsung κλποι? Ένα αυτό. Και δεύτερον. Θέλω ήχογραφιση κλήσης με σύννεφο, αυτόματη απάντηση bt, ενημερώσεις με flash, όλα αυτά δεμένα μεταξύ τους σε μια συσκευή που δεν έχει λαγκ καθόλου, δεν ζεσταίνεται καθόλου με διάρκεια μπαταρίας καλύτερη από όλους. Out of the box Τα κάνει άλλη συσκευή? Όχι. Όσο ακριβή και αν είναι. STFU λοιπόν οι άσχετοι.

mixtri

+100000 Baiosss.

Baiosss

@Νεκτάριος Ζόγκος όχι, δεν ίσχυε το ίδιο. Το μενού της Samsung ήταν και είναι πιο απλοϊκό, αλλά το ιδιο βαρύ.
Δε χρειάζεται να σετάρεις ειδοποιήσεις και εξοικονόμηση μπαταρίας για να δουλέψει σωστά, ούτε χρειάζεται να χαθείς σε λαβύρινθους και υπομενου για να ρυθμίσεις 4-5 βασικά πραγματακια.

Και όλα αυτά που ζητάς τα κάνεις με όλες τις συσκευές πλέον.

vtag

χαχαχα @Baiosss μας συγχωρείς που σου θίξαμε την εταιριαρα σου την 1+!
Απλά τραγικός φίλε….κι εγω είχα το 1+1 και 1+2 και από τότε είπα τέλος ποτέ ξανά.
Άσε να πάρουμε εμείς τα Xiaomi και εσυ συνέχιζε να σκας 600αρια στην 1+ ανα εξάμηνο! Και όχι η Xiaomi δεν ανανεώνει την κάθε σειρά ανα 6μηνο αλλά ανα 1 έτος και για να λες ότι το MIUI δεν είναι εύκολο απλά δεν έχεις πιάσει συσκευή στα χέρια σου!

Baiosss

@vtag πως φαίνονται τα fanboγια! Δουλεύω την MIUI από έκδοση 4 σαν custom rom σε Galaxy S3.

Έχω αναφέρει μάλιστα ποιες συσκευές είχα στο παρελθόν και ποια έχω τώρα από Xiaomi. Το γεγονός και μόνο που έχει γραφτεί ολόκληρος οδηγος χρήσης στο miui.gr για σετάρεις τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, το προσπερνάμε βλέπω. Όπως και ένα σωρό άλλοι οδηγοί στο ίδιο site για απλά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις με ένα δύο πατήματα σε καινούριο smartphone.

Και όχι, δεν δίνω 600αρες στην Oneplus κάθε εξάμηνο. Έχω το OP5 σχεδόν δύο χρόνια και φυσικά δεν έδωσα 600αρα αλλά 550. Ουτε κολλημένος με την Oneplus ειμαι. Εχουν περασει συσκεθες και συσξευες διαφορων εταιρειών από τα χέρια μου. Δεν μας είπες όμως, η info πόσο πουλάει τις ναυαρχίδες της Xiaomi που δεν έχουν ούτε 4G+, ούτε IP68, ούτε μικρόφωνα της προκοπής και δεν σε αφήνουν να κάνεις ξεκλείδωμα και root; Το pocophone πόσο το πουλάει η info επίσης;

Και τι πάει να πει δεν βγάζει κάθε εξάμηνο συσκευές η Xiaomi. Έχει βγάλει μέσα σε τρία χρόνια ότι δεν έβγαλε η Sammy όλη της την ζωή σε συσκευές. Τρολλαρεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.