Η press conference της Samsung στη CES 2019 θα επικεντρωθεί σε AI και Internet Of Things

press conference Samsung CES 2019 επικεντρωθεί AI Internet Of Things, Η press conference της Samsung στη CES 2019 θα επικεντρωθεί σε AI και Internet Of Things

Η έκθεση CES 2019 διαξαγεται μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου στο Las Vegas και η Samsung ανακοίνωσε το δικό της press event στις 7 Ιανουαρίου όπου θα επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη και το Internet Of Things.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει πόσες και τι συσκευές θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της CES 2019 αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό της σε αυτήν την έκθεση τεχνολογίας, τότε θα δούμε πως παρουσιάζει συνήθως οικιακές συσκευές. Αυτή τη χρονιά όμως φαίνεται πως θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη αλλά και τεχνολογίες βασισμένες στο Internet Of Things έτσι ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Πρέπει να αναφέρουμε πως μαζί με την ανακοίνωση για τη CES 2019, η Samsung δημοσίευσε και μια φωτογραφία που απεικονίζει διάφορες συσκευές στις οποίες θα επικεντρωθεί, ενώ δεν αναμένεται να κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με smartphones μιας και η εταιρεία συνηθίζει να κάνει τις ανακοινώσεις της το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.