Η Samsung χρησιμοποίησε iPhone για να διαφημίσει την οθόνη του Note 9 στο Twitter

Samsung χρησιμοποίησε iPhone διαφημίσει οθόνη του Note 9 Twitter, Η Samsung χρησιμοποίησε iPhone για να διαφημίσει την οθόνη του Note 9 στο Twitter

Όλοι κάνουν λάθη και αυτό που έκανε η Samsung σε Νιγηρία και Σαουδική Αραβία προκαλεί ερωτηματικά μιας και τα δύο tweet για το Galaxy Note 9 στάλθηκαν από Twitter για iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί της Samsung σε Νιγηρία και Σαουδική Αραβία, δημοσίευσαν tweets τα οποία διαφημίζουν τη Super AMOLED οθόνη του Galaxy Note 9. Το λάθος όμως που έγινε είναι ότι και τα δύο tweet ανέβηκαν από κάποιο iPhone, ενώ θα μπορούσαν να ανέβουν από κάποιο άλλο Android smartphone ή tablet και όχι iPhone, στην περίπτωση που η Samsung δεν είχε προμηθεύσει κάποιο Note 9 σε αυτούς που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς σε αυτές τις χώρες.

Η διαφήμιση, τουλάχιστον για το λογαριασμό της Samsung Νιγηρίας, εντοπίστηκε από το γνωστό Youtuber Marques Brownlee ο οποίος δημοσίευσε το σχετικό screenshot, με τη Samsung όχι μόνο να αφαιρεί το tweet αλλά και ολόκληρο το λογαριασμό. Κάτι ανάλογο έγινε και από το λογαριασμό της Samsung στη Σαουδική Αραβία, με το διαφημιστικό για την οθόνη του Note 9 να ανεβαίνει στο twitter από iPhone.

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Samsung είναι να προμηθεύσει με Galaxy Note 9 τις εταιρείες που την εκπροσωπούν σε όλες τις χώρες έτσι ώστε να μην επαναληφθούν αυτού του είδους τα λάθη τα οποία εκθέτουν την εταιρεία.

Samsung χρησιμοποίησε iPhone διαφημίσει οθόνη του Note 9 Twitter, Η Samsung χρησιμοποίησε iPhone για να διαφημίσει την οθόνη του Note 9 στο Twitter

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Κάποια λάθη…Δεν είναι λάθη…
Μόλις κάνατε αναδημοσίευση της διαφήμισης τους χωρίς να πληρωθειτε….
Το ίδιο και πολλά site ανά τον κόσμο… 😇

Flagship killer

Επίσης και iPhone να πουληθούν από το συγκεκριμένο “λάθος” πάλι θα γεμίσουν τα ταμεία της Samsung… οθόνες Xs /Xs max

Agnostos13

Προφανώς μιλάμε για κάποιο τοπικό γραφείο που διαχειρίζεται (μεταξύ άλλων) τα social media της Samsung.
Προφανώς δεν έχουν συσκευές Samsung για να κάνουν τις αναρτήσεις ή δεν σπουδαιολόγησαν οτι θα έχουν πρόβλημα αν τις κάνουν από άλλες συσκευές.
Στο δια-ταύτα…no news!

ΥΓ. Αν μιλάγαμε για tweet το CEO της Samsung θα είχε κάποιο νόημα…αν και εκεί πάλι θα είχε κάποιο συνεργάτη που τα αναρτεί και δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα είχε Samsung συσκευή.

Thanoslam

Τραγική απλά. Δεν εμπιστεύεται ούτε τα κινητά της για διαφήμιση.

ΚώσταςD.

Flagship killer σωστός και στα 2!😎

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

συνεχεια συμβαίνουν ιδια η παρόμοια περιστατικά. εχει ξεφτυλιστει η samsung στα μάτια οσων εχουμε γνωση των γεγονότων και τα παρακολουθουμε..

dionisaras

Και head του mobile department της Samsung iPhone θα έχει, δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Άλλο τι πουλάμε άλλο τι χρησιμοποιούμε. Άμα δεις τον ιδιοκτήτη της ΚΙΑ να έχει ένα Porsche δεν θα σοκαριστείς κιόλας

Theo

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν όλο αυτό το σκέφτηκε να το κάνει η σαμσουνγκ και δεν ήταν γκάφα. Ουσιαστικά και η αρνητική διαφήμιση αποτελεί διαφήμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.