Η Samsung χρησιμοποίησε stock photos σαν δείγμα της selfie camera του A8 (2018)

samsung stock images selfie camera galaxy a8 2018, Η Samsung χρησιμοποίησε stock photos σαν δείγμα της selfie camera του A8 (2018)

Η Samsung Βραζιλίας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Twitter οι οποίες υποτίθεται πως προέρχονται από τη selfie camera του Galaxy A8 (2018), αλλά τελικά αποδείχτηκε πως είναι stock φωτογραφίες από την υπηρεσία Getty Images.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε από το χρήστη του Twitter @feliperas, ο οποίος “ξεσκέπασε” τη Samsung στη Βραζιλία, με την εταιρεία να απαντάει: “Ωχ, μας συγχωρείτε, έχετε δίκιο. Ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε έχουν τραβηχτεί με smartphones και άλλες, όπως οι συγκεκριμένες, είναι φωτογραφίες που εκφράζουν τη στάση και τη διάθεση του κοινού που απευθυνόμαστε”.

Η μια φωτογραφία δείχνει ένα ζευγάρι να ποζάρει για μια selfie φωτογραφία, η οποία όπως φαίνεται από το Getty Images, τραβήχτηκε το 2015 με τίτλο “Portrait of a beautiful hipster couple looking happy”, ενώ η δεύτερη απεικονίζει ένα ζευγάρι που τραβάει selfie φωτογραφία τη στιγμή που η σύντροφος βρίσκεται ανεβασμένη στην πλάτη του συντρόφου της και έχει τίτλο “Boyfriend and girlfriend taking selfie, piggy back ride”.

Η κάθε μια φωτογραφία κόστισε στη Samsung 499 δολάρια για να τις αποκτήσει και να τις χρησιμοποιήσει, με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 998 δολάρια, για δυο φωτογραφίες που δεν έχουν τραβηχτεί όπως φαίνεται με τη selfie camera του Galaxy A8 (2018), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στη Βραζιλία.

samsung stock images selfie camera galaxy a8 2018, Η Samsung χρησιμοποίησε stock photos σαν δείγμα της selfie camera του A8 (2018)

samsung stock images selfie camera galaxy a8 2018, Η Samsung χρησιμοποίησε stock photos σαν δείγμα της selfie camera του A8 (2018)

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Αφού δεν τις έστειλε και από iPhone πάλι καλά να λένε.

Darth

Ούτε καν μπήκαν στο κόπο να της βγάλουν με καμία camera της πήραν έτοιμες…

Agnostos13

Παρεξήγηση…τις τράβηξαν με την κάμερα το Α8 από το Getty Images…

VasiliS7edge

Το Α8 τραβάει καλύτερες selfie από αυτές τις stock.

Flagship killer

Γελάει ο κόσμος…. Ξανά…

Theo

Αχ ρε σαμσουνγκ κάθε μέρα δείχνεις πόσο ξεπερασμένη είσαι πλέον. Κρίμα και παλιά ήμουν φανατικός της αλλά πλέον μόνο vfm.

Nick1994

H γελοιότητα των εταιρειών κάποιες φορές δεν έχει όρια. Η samsung το τελευταίο διάστημα πρέπει να πιστεύει πως ο κόσμος είναι χαζός, δεν εξηγείται αλλιώς η πολιτική που ακολουθεί κατα καιρούς. Το ότι είσαι τώρα στη κορυφή (με δυσκολία) δεν σημαίνει πως θα είσαι για πάντα, δες το παράδειγμα της nokia. Πιστεύω πως οι κινέζικες εταιρείες είναι θέμα χρόνου να κατακτήσουν την κορυφή και εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα ανοίξει η τεράστια αγορά των ΗΠΑ για αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.