Η Samsung επαναφέρει την επίπεδη οθόνη στη βασική έκδοση του Galaxy S10;

Samsung επαναφέρει επίπεδη οθόνη βασική έκδοση Galaxy S10, Η Samsung επαναφέρει την επίπεδη οθόνη στη βασική έκδοση του Galaxy S10;

Η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζει τη νέα γενιά των OLED οθονών με την κωδική ονομασία “M9”, για να χρησιμοποιηθούν στα Galaxy S10 τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν μια έκδοση που θα διαθέτει επίπεδη οθόνη, κάτι το οποίο θα γίνει πρώτη φορά μετά το 2016 και το Galaxy S7.

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια αναφορά των προμηθευτών για τα χημική σύσταση των οθονών στα τρία διαφορετικά μοντέλα των Galaxy S10 που πιστεύεται θα παρουσιάσει η Samsung στις αρχές του 2019. Αυτό που φημολογείται είναι πως η Samsung θα επαναφέρει την επίπεδη οθόνη στο βασικό μοντέλο των 5.8 ιντσών, με το μεσαίο να είναι αυτό με την κυρτή οθόνη των 5.8 ιντσών, με το high-end S10 να διαθέτει κυρτή οθόνη στις 6.2 ίντσες.

Όσο αφορά τους προμηθευτές υλικών για τις οθόνες των S10, η Samsung συνεργάζεται με νέες εταιρείες για τη χημική σύσταση των κόκκινων, πράσινων και μπλε sub pixel στις οθόνες M9 που θα αντικαταστήσουν τις M8 που βρίσκουμε στα Galaxy S9 και Note 9. Για παράδειγμα, τα κόκκινα sub pixel θα προέρχονται από την πολυεθνική εταιρεία των Η.Π.Α, Dow, αντί της Duksan Neolux που βρίσκεται πίσω από τις οθόνες που η Samsung χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή.

Τέλος, όλες αυτές οι αλλαγές αναμένεται να βελτιώσουν την ποιότητα των νέων οθονών αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία των Galaxy S10 για να δούμε την ποιότητά τους αλλά και το πως είναι σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimo

Επιτέλους!

Φωτης

Αυτο έπρεπε να γινει απο καιρό..Πολυ θετικο νέο!! Τωρα τα τζαμακια θα εχουν αξια δεν θα ξεκωλανε τοσο ευκολα..

giorgosgek

Τα τελευταια edge δεν ηταν τοσο edge. Επισης αισθητικα ειναι πιο ομορφα, οπως και το mate 20 pro η το sirocco

Δημήτρης

Χλμ, δεν κατάφερε να το κάνει καθολική μόδα και αρχίζει να το μαζεύει…
Ε, δεν είναι όλοι Apple και δεν επηρεάζουν το ίδιο την αγορά των smartphones και όχι μόνο…😉

Τακης

@Δημητρης Απλα το κόστος των Amoled και ειδικα των edge οθονων είναι τεραστιες γιαυτο δεν βγαζουν φτηνες απομιμησεις σαν τις apple στην αγορα ουτε καν προσπαθουν για edge ( Μονο το τελευταιο Huawei και Νοκια) . Μονο που βλεπεις ενα σωρο κινητα πλεον με νοτσ καταλαβαινεις οτι δεν ειναι κατι το δυσκολο στην παραγωγη. Και για αυτο πιστευω οτι η Samsung θα βγαλει ενα με επιπεδη οθονη ωστε να ριξει το πρωτο s10 στην τιμη πχ 599ευρω το edge 699 και το plus 799 και να γινει λιγο πιο ανταγωνιστικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.