Η Samsung ετοιμάζει flip-phone με Snapdragon 845, 6GB RAM και διπλή κάμερα;

samsung ετοιμάζει flip phone διπλή κάμερα snapdragon 845 6gb ram, Η Samsung ετοιμάζει flip-phone με Snapdragon 845, 6GB RAM και διπλή κάμερα;

Μετά την κυκλοφορία του flip-phone Samsung W2018 για την αγορά της Κίνας, σε συνεργασία με την China Telecom, η Samsung ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του W2019 το οποίο αναμένεται να ενσωματώνει high-end τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Samsung, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει το διάδοχο του W2018, με το W2019 να έχει τον κωδικό Project Lykan και πιθανόν να είναι το πρώτο flip-phone με κύρια διπλή κάμερα. Όσον αφορά το W2018, ήταν ένα μείγμα Galaxy S8 και Note 8 μιας και στην “καρδιά” της συσκευής είχαμε το Snapdragon 835, 6GB RAM, 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και κάμερα στα 12MP με κλείστρο f/1.5.

Οι φήμες που συνοδεύουν το επόμενο flip-phone της Samsung κάνουν λόγο για τη διπλή κάμερα μιας και η συσκευή αναμένεται να διαθέτει flagship τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν αποκλείεται να δούμε τη διπλή κάμερα της Samsung σε αυτόν τον τύπο smartphone. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενδεχομένως να έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και 6GB RAM, ικανά να μετατρέψουν το flip-phone σε flagship smartphone, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει και πάλι αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας προς τα τέλη του 2018.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.