Η Samsung ετοιμάζει οθόνες με notch και all-screen σχεδιασμό

Samsung ετοιμάζει οθόνες notch all-screen σχεδιασμός, Η Samsung ετοιμάζει οθόνες με notch και all-screen σχεδιασμό

Κατά το χτεσινό Developers Conference η Samsung παρουσίασε το αναδιπλούμενο smartphone με την Infinity Flex Display αλλά και τους τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς notch που ετοιμάζει όπως και τον all-screen σχεδιασμό για μελλοντικές συσκευές.

Ο Hassan Anjum, Διευθυντής του marketing των προϊόντων της Samsung, πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια του Samsung Developers Conference και έκανε μια αναφορά στις οθόνες που η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Όταν έφτασε στο σημείο αναφορικά με τα bezel, δήλωσε πως αυτά πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο λεπτά και ότι ετοιμάζεται μια γενιά νέων οθονών Infinity, με τις Infinity U, V και O, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα notch που διαθέτουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Infinity U παρουσιάζει ομοιότητες με το notch που βρίσκουμε στο Essential Phone, σε σχήμα οβάλ. Η Infinity V διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με τη U αλλά με τέσσερις μικρές πλευρές αντί για οβάλ σχήμα, ενώ η Infinity O είναι στην ουσία μια στρογγυλή τρύπα όπου θα τοποθετείται η selfie κάμερα. Τέλος, έχουμε και την οθόνη New Infinity η οποία βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό και είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε στην πράξη, όπως και τις υπόλοιπες Infinity για να δούμε το κάτα πόσο και πως διαφοροποιείται η πρόταση της Samsung.

Μένει να δούμε το πως θα υλοποιήσει τα σχέδιά της η Samsung τουλάχιστον αναφορικά με τον all-screen σχεδιασμό και αν τελικά θα έχουμε τους αισθητήρες και τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη ή θα γίνει η επιλογή ενός συρόμενου μηχανισμού που θα αποκαλύπτει τη selfie. Όσον αφορά τις άλλες οθόνες με notch, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η Samsung είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια σειρά από video που στην ουσία κατακρίνει χαρακτηριστικά του iPhone, με το notch να είναι ένα από αυτά, με την εταιρεία να δείχνει πως τα επόμενα smartphone θα διαθέτουν το χαρακτηριστικό το οποίο η ίδια χλεύαζε.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Τι να πει κανείς… 😂😂😂

ΚώσταςD.

Η apple σέρνει καράβι …. 😂😂😂😂😂😂

Giako

Κάπου πρέπει να μπει η σέλφι κάμερα, η αναγνώριση προσώπου αλλά και το ακουστικό. Είτε θα υπάρχει κανονικό μπεζέλ πάνω, είτε notch.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το λες και κωλοτουμπα!

Koukouroukou

λογικα στα φθηνα θα εχει το δοντι και στα ακριβα την νεα ινφινιτι

Nickolas

Η Samsung παρουσίασε διάφορους τύπους οθονών που μπορεί να κατασκευάσει και που πουλάει σε όλους δε σημαίνει απαραίτητα οτι θα τις χρησιμοποιήσει και η ίδια.
Έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι στις ναυαρχίδες της θα χρησιμοποιήσει οθόνη χωρίς notch, αν θέλει να ξεχωρίσει.

JD

Για αποκατασταση της αληθειας πρωτο κινητο με notch ηταν Sharp , δευτερο Essential phone και ΤΡΙΤΗ η Apple (η εταιρεια που δεν εχει ανακαλυψει ΤΙΠΟΤΑ πρωτη ΠΟΤΕ).

ΚώσταςD.

JD σωστός!

jonjon

Ρε παιδιά δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο!
Εταιρία είναι, δείχνει τι έχει διαθέσιμο για τους πελάτες της.

Chris_BMW

@JD

Και ούτε πρόκειται ..

Γιατί πολύ απλά κάθε φορε που θα κυκλοφορεί μια «επιβεβαιωμένη» διαρροή θα τρέχουν κακήν κακώς οι Κινέζοι να την προλάβουν ..
Βλέπε Huawei με αισθητήρες πίεσης στην οθόνη ..

giorgosgek

Απο τις δυο τρεις που δεν ειχε βγαλει με notch. Αργησε πολυ και μπραβο της οφειλω να πω , γιατι αυτο προσταζει η μοδα και ολες ετρεξαν να το εκμεταλλευτουν , απο κινα κυριως και πουλησαν αρκετα για να λεμε την αληθεια. Η samsung τολμουσε απο τα feature phones στο design ,εβγαλε τα edge που εφαγαν κραξιμο , εβγαλε το s8 σχεδον all screen με νεα αναλογια που ακολουθησαν ολες με καποιον τροπο. Οποτε δεν ειχε αναγκη για notch, ειχε απο τα καλυτερα σχεδια και ηταν συμμετρικα . Τωρα παει να κανει κατι διαφορετικο , παλι κραξιμο με τα αναδιπλουμενα , μεινετε με τις ιδιες τυπικες συσκευες για χρονια , ας μην παμε μπροστα . Απορριπτουμε τα παντα ενω μπορει να φερουν και το next big thing , δεν το ξερουμε . Τελος θεωρω οτι η new infinity θα παει στη σειρα s και note , επειδη νομιζω ειχε πει σε αυτα δεν θα παει notch, μπορει και κανα type o. Στα υπολοιπα τα φθηνα type u ,v και ο , οπως ολα τα κινεζικα , η λογικη αυτο λεει. Ετσι εκανε και τα τελευταια δυο χρονια , ακομα και τα φθηνα ηταν σχεδον bezelless 18:9

JohnWave

Πολύ χαίρομαι που η Samsung θα υιοθετήσει το waterdrop notch αντί των μεγάλων notch άλλων συσκευών. Ακόμα πιο πολύ θα χαρώ βέβαια όταν δω το design που ετοιμάζει χωρίς notch. Ωστόσο το αν θα πάρω το S10 δεν θα εξαρτηθεί από το είδος του notch αλλά από το σε ποια τιμή θα βρεθεί στα ιντερνετικά καταστήματα τον Ιούλιο η έκδοση που θα έχει τη wide angle κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.