Η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone;

φήμες samsung gaming smartphone, Η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone;

Φήμες αναφέρουν ότι η Samsung ετοιμάζει το δικό της Android gaming smartphone, ακολουθώντας την τάση εταιρειών όπως οι Razer, Xiaomi, Asus και άλλες οι οποίες έχουν εκφράσει την ίδια επιθυμία. Χρειαζόμαστε ένα τέτοιο smartphone;

Ο leakster @MMDDJ_, ο οποίος έχει συχνά αποδειχτεί αξιόπιστος αναφορικά με τις πληροφορίες που διαρρέει σχετικά με τα προϊόντα της Samsung, ανέρτησε στο Twitter το ότι η Samsung ετοιμάζει ένα gaming smartphone, χωρίς να αναφέρεται σε οτιδήποτε άλλο σχετικά με πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά ή ειδικές λειτουργίες για τους λάτρεις των video games στα smartphones.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως η Samsung θα εφοδιάσει ένα τέτοιο smartphone με ό,τι καλύτερο υπάρχει από hardware και software, κάτι το οποίο γίνεται στις ναυαρχίδες της κάθε χρόνο, αφού αποτελούν τις high-end προτάσεις της εταιρείας. Θα πρέπει να εμπνευστεί με κάτι καινοτόμο το οποίο θα κινητοποιήσει τους καταναλωτές στο να επιλέξουν το φημολογούμενο gaming smartphone της Samsung από τη ναυαρχίδα της, η οποία θα έχει εξίσου κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως να δούμε ένα smartphone με οθόνη στα 120Hz, όπως έκανε και η Razer με το Razer Phone, έτσι ώστε η συνολική εμπειρία χρήσης της συσκευής, ειδικά κάτω από τις συνθήκες των video games, να γίνεται όσο πιο ομαλά και άμεσα γίνεται. Τέλος, η Samsung θα μπορούσε να κάνει overclock το Snapdragon ή Exynos επεξεργαστή, ψύχοντάς τον για να μην υπερθερμανθεί, με τον τρόπο που έπραξε η Asus με το Asus ROG, για ακόμα πιο extreme επιδόσεις κατά τη διάρκεια των video games.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Λογικά θα είναι κινητό με οθόνη εύκαμπτη (σε 3 διπλώματα) και αυτό είμαι λογικό αφού μπορεί και έχει όλα τα απαραίτητα “υλικά” για να το υλοποιήσει. Μάλιστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα διαφοροποιείται λόγω της αναδιπλουμενης οθόνης που θα βοηθήσει στο μέγεθος της οθόνης αλλά και τη φορητοτητα

Theo

Gaming phone από την Samsung? Ε ναι καιρός να πάνε στα 2000€……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.