Η Samsung καταργεί τη θύρα ακουστικών 3.5mm ξεκινώντας από το Galaxy A8s;

Samsung καταργεί θύρα ακουστικών 3.5mm ξεκινώντας Galaxy A8s, Η Samsung καταργεί τη θύρα ακουστικών 3.5mm ξεκινώντας από το Galaxy A8s;

Η Samsung είναι μια από τις λίγες εταιρείες που διατηρεί τη θύρα ακουστικών 3.5mm στα smartphone της, κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αλλάξει μιας και το Galaxy A8s ίσως είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας χωρίς τη θύρα για χρήση ακουστικών.

Υπάρχουν ορισμένα θέματα αναφορικά με τα smartphone για τα οποία η Samsung έδειξε να μην επηρεάζεται μέχρι σήμερα. Αυτά είναι το notch στην οθόνη, με την ίδια τελικά να “υποκύπτει” και να αποκαλύπτει τις οθόνες Infinity-U/V/O Display, με το άλλο θέμα να έχει να κάνει με τη θύρα ακουστικών 3.5mm την οποία διατηρεί ακόμα στα smartphone της.

Αυτό όμως ενδέχεται να αλλάξει, μιας και ο leakster @MMDDJ_ αναφέρει στο λογαριασμό του στο Twitter πως υπάρχει η πιθανότητα για τη Samsung να καταργήσει τη θύρα για την υποδοχή ακουστικών 3.5mm στο Galaxy A8s, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη χρήση ασύρματων ακουστικών αλλά και ενσύρματων μέσω USB-C στα επόμενα Galaxy S και Galaxy Note.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε τι θα ετοιμάσει η Samsung για το Galaxy A8s, με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του να τα δούμε να μεταφέρονται στα Galaxy S και Note, τουλάχιστον ό,τι αφορά το σχεδιασμό της οθόνης με τη selfie κάμερα, και το αν θα καταργηθεί η θύρα ακουστικών την οποία η Samsung διατηρεί ακόμα στις συσκευές της.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Έγκλημα ….σοβαρός λόγος για να μην αγοράσω ξανά συσκευή χωρίς θύρα ακουστικών. ..ήταν μεγάλο πλήγμα που καταργήθηκε το ραδιόφωνο και η θύρα υπερύθρων αν τώρα καταργηθεί και η θύρα ακουστικών 3.5 audio jack …τότε αντε Γειά Samsung

Αστέριος Στέλιος

Βάλε βρε Κώστα και ένα edit στα σχόλια. ..
Φυσικά και η κατάργηση της αποσπώμενης μπαταρίας ήταν μεγαλο φάουλ

VasilisN9

Καλά αγορασε τώρα συσκευή και κράτα την μια ζωή γιατι εκεί θα κινηθούν ΟΛΟΙ. Το κινητό σε 3 χρόνια θα έχει ένα κουμπί και αν και καμιά τρύπα. Πιστεύω ότι ακόμα και η πίσω κάμερα θα κρυφτεί πίσω από γυαλί.

The Dark Knight

Εχω δει πολλα αρθρα να γραφουν το ιδιο και η πηγη ειναι η ιδια δηλαδη ο MMDDJ ενα ατομο που πιστευω οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν επειδη δεν ειναι τοσο εμπιστος,επισης ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι σιγουρος αρα ποιος ο λογος να γραφτουν τοσα αρθρα.Δεν λεω αν υπαρχει ή οχι headphone jack επειδη δεν το ξερουμε.Αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουμε να παιρνουμε τα λογια απο ενα ατομο και να δημοσιευουμε αρθρα σαν να επιβεβαιωθηκε απο την ιδια την Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.