Η Samsung κατοχύρωσε εμπορικό σήμα αισθητήρων του Galaxy S10 για βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου

Samsung κατοχύρωσε εμπορικό σήμα αισθητήρων Galaxy S10 αναγνώριση προσώπου, Η Samsung κατοχύρωσε εμπορικό σήμα αισθητήρων του Galaxy S10 για βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου

Η Samsung κατέθεσε νέο εμπορικό σήμα για τους αισθητήρες που θα βρίσκονται στα Galaxy S10, σχετικά με τη σάρωση και την αναγνώριση προσώπου για το ασφαλές ξεκλείδωμα των συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, το αρχείο που κατέθεσε η Samsung αναφέρεται σε τρεις αισθητήρες για τη βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου, με τις ονομασίες Dynamic Vision, Private Vision και Detect Vision που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στα Galaxy S10.

Τα εμπορικά σήματα κατατέτθηκαν στη Νότιο Κορέα στις 6 Δεκεμβρίου, με τους αισθητήρες να πραγματοποιούν διαφορετικές λειτουργίες οι οποίες συνδυαστικά θα βοηθούν στη βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου. Για παράδειγμα, ο Detect Vision θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στο να αναγνωρίζει ένα πρόσωπο, ο Private Vision θα επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία μέσω αναγνώρισης προσώπου, ενώ ο Dynamic Vision ενδέχεται να αφορά τη λεπτομερή τρισδιάστατη σάρωση του προσώπου για να κάνει τη συσκευή ακόμα πιο ασφαλή.

Η Samsung φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά Galaxy S10 και δεν είναι γνωστό το αν οι συγκεκριμένοι αισθητήρες ενσωματωθούν μόνο στο Galaxy S10 Plus και όχι στα άλλα δύο με σκοπό τη μείωση του κόστους, κάτι το οποίο θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση των συσκευών στις αρχές του 2019.

Samsung κατοχύρωσε εμπορικό σήμα αισθητήρων Galaxy S10 αναγνώριση προσώπου, Η Samsung κατοχύρωσε εμπορικό σήμα αισθητήρων του Galaxy S10 για βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.