Η Samsung θα παρουσιάσει το πρώτο foldable phone με 7’’ οθόνη στις αρχές του 2019

foldable phone, Η Samsung θα παρουσιάσει το πρώτο foldable phone με 7’’ οθόνη στις αρχές του 2019

Η Samsung θέλει να είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα λανσάρει στην αγορά πτυσσόμενο τηλέφωνο με ενιαία οθόνη. Ξένες πηγές αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί στις αρχές του επόμενου έτους και ότι σύμφωνα με την εταιρεία αυτό θα αναζωογονήσει τη ζήτηση για τηλέφωνα υψηλού κόστους.

Το νέο μοντέλο όταν βγει στην αγορά θα κοστίζει τουλάχιστον 1.500 δολάρια και θα έχει αρχικό στόχο τους gamers, μία ομάδα χρηστών που δεν διστάζει να ξοδέψει το κάτι παραπάνω για την ψυχαγωγία του.

Το foldable phone της Samsung θα έχει οθόνη μεγέθους 7 ιντσών με τη συσκευή ανοικτή, ενώ θα διπλώνει σαν ένα πορτοφόλι για λόγους φορητότητας και ευχρηστίας. Μία δευτερεύουσα εξωτερική οθόνη που καλύπτει το μπροστινό μέρος όταν είναι διπλωμένη η συσκευή θα εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. Αντίστοιχα, η κύρια κάμερα βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung επιδιώκει την ευρύτερη υιοθέτηση των πτυσσόμενων τηλέφωνών της κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 (όταν πιθανώς οι τιμές θα είναι χαμηλότερες). Ta foldable phones θα αποτελέσουν την τρίτη ναυαρχίδα, δίπλα στα Galaxy S και Galaxy Note.

Στελέχη της εταιρείας βλέπουν την κατηγορία των foldable phones ως μία από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στο σχεδιασμό smartphones των τελευταίων ετών θέτοντας το project ως βασική προτεραιότητα για τη Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Ημουν νιός και γέρασα από τότε που το πρωτάκουσα. Βάλε και εκείνες τις μπαταρίες που θα κρατάνε κάνα μήνα με μια φόρτιση….ουφ…το τι παπατζιλίκι πέφτει στα τεχνολογικά πλέον, δεν παίζετε….

Ekimolaos

Foldable ή flexible; Έχει τεράστια διαφορά. Αν λανσάρει foldable, δεν θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.