Η Samsung θα προσφέρει τρία μοντέλα του Galaxy S10, το ένα με τριπλή κάμερα!

Galaxy S10, Η Samsung θα προσφέρει τρία μοντέλα του Galaxy S10, το ένα με τριπλή κάμερα!

Πριν από λίγες ημέρες, είχαν δημοσιευθεί κάποιες πληροφορίες που ήθελαν την Samsung να προσφέρει το Galaxy S10 σε δυο μεγέθη. Σήμερα, σύμφωνα με ένα report της ιστοσελίδας ET News, επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα δίνει και περισσότερες πληροφορίες για το setup της κάμερας.

Συγκεκριμένα, το report επιβεβαιώνει ότι η μικρότερη έκδοση του Galaxy S10 θα καταφθάσει με μια οθόνη των 5.8 ιντσών, ενώ όσον αφορά το μεγαλύτερο μοντέλο, θα περιλαμβάνει panel των 6.2 ιντσών. Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι η Samsung ετοιμάζει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας, με τα σχέδιά της να περιλαμβάνουν τρία μοντέλα, τα οποία διαθέτουν τις κωδικές ονομασίες “Beyond 0,” “Beyond 1,” και “Beyond 2.”

Ξεκινώντας, από το πρώτο μοντέλο, να αναφέρουμε ότι θα καταφθάσει με οθόνη 5.8 ιντσών και θα περιλαμβάνει μια κάμερα στο πίσω μέρος, αποτελώντας τον διάδοχο του φετινού Galaxy S9.  Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν θα περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις, αν και αναμένεται πως η κάμερα θα διατηρήσει το μεταβαλλόμενο διάφραγμα. Όσον αφορά το “Beyond 1,” αναμένεται και αυτό να διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών, αλλά εδώ θα γνωρίσουμε σύστημα διπλής κάμερας, όπως συνέβη και με το φετινό Galaxy S9+. Η σειρά, θα ολοκληρωθεί με ένα μοντέλο που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη οθόνη και πολύ καλύτερη κάμερα.

Όπως και το Huawei P20 Pro, το μεγαλύτερο μοντέλο του Galaxy S10 με κωδική ονομασία “Beyond 2”, θα διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, αποτελούμενο από έναν κύριο φακό με μεταβαλλόμενο διάφραγμα, έναν telephoto και τέλος έναν wide-angle αισθητήρα.

Θα είναι η δεύτερη φορά, που η Samsung, επιλέγει να διαθέσει τρία Galaxy S flagship μοντέλα την ίδια χρονιά, με την εταιρεία να το έχει ξανακάνει το 2015, με την κυκλοφορία των Galaxy S6, S6 Edge και S6 Edge+.

Δείτε εδώ το uboxing video του Galaxy S9+

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TsosMi

Το S6 edge+ το εβγαλε το φθινοπωρο του 15 και στην ουσια βγηκε αντι για το Note 5 το οποιο και δεν κυκλοφορησε στην Ευρωπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.