Η Samsung ξεκινά να κατασκευάζει αναδιπλούμενες οθόνες στα τέλη του καλοκαιριού;

samsung ξεκινά κατασκευή αναδιπλούμενη οθόνη τέλος καλοκαιριού, Η Samsung ξεκινά να κατασκευάζει αναδιπλούμενες οθόνες στα τέλη του καλοκαιριού;

Πληροφορίες που προέρχονται από το ET News αναφέρουν πως η Samsung βρίσκεται σε διαδικασίες για την κατασκευή των αναδιπλούμενων οθονών για το πρωτοποριακό Galaxy X που θα παρουσιαστεί στην MWC 2019 στη Βαρκελώνη, με την παραγωγή τους να αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού.

Στην παρούσα φάση, η Samsung φημολογείται να έχει ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή των οθονών έτσι ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο ομαλά θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη μαζική παραγωγή τους και τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν μέχρι τότε. Εαν όλα πάνε βάσει των πλάνων της εταιρείας, η κατασκευή των αναδιπλούμενων οθονών αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού με στόχο την κατασκευή 1 εκατομμυριού οθονών.

Ο αριθμός των τεμαχίων που έχει σα στόχο η Samsung μπορεί να ακούγεται μικρός αλλά αν σκεφτούμε το ότι οι οθόνες που θα κατασκευαστούν θα αφορούν μια συσκευή που δεν έχουμε ξαναδεί και η οποία μπορεί να μη γίνει αποδεκτή από τους καταναλωτές, τότε ο συγκεκριμένος αριθμός ακούγεται λογικός έτσι ώστε να αποφευχθούν μεγάλες απώλειες στο ενδεχόμενο της αποτυχίας.

Όσον αφορά το σχεδιασμό του αναδιπλούμενου smartphone, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Το πρώτο πλάνο έχει να κάνει με μια συσκευή που διπλώνει στη μέση για να κλείσει, κάτι το οποίο δεν αρέσει στη samsung μιας και όταν η συσκευή παραμένει διπλωμένη, δε θα εμφανίζει καμία πληροφορία στο χρήστη. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση, η Samsung θέλει να κατασκευάσει μια συσκευή που θα διπλώνει στα 2/3 της, επιτρέποντας μέρος της οθόνης να είναι συνεχώς εμφανές, ενώ όταν η συσκευή βρίσκεται σε πλήρη έκταση, θα έχει μέγεθος κοντά στις 7 με 8 ίντσες.

Τέλος, εφόσον οι πληροφορίες για την αποκάλυψη του αναδιπλούμενου smartphone στην MWC 2019 αποδειχθούν αληθινές, η Samsung πρέπει να βρίσκεται κοντά στον τελικό σχεδιασμό αυτής της φιλόδοξης συσκευής, η οποία θα έχει να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους κατασκευαστές που όπως είναι προφανές, θα ετοιμάζουν με τη σειρά τους τις δικιές τους προτάσεις.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.