Η selfie κάμερα των iPhone Xs και Xs Max κάνει τους χρήστες να μοιάζουν νεότεροι;

selfie κάμερα iphone xs xsmax χρήστες νεότερ, Η selfie κάμερα των iPhone Xs και Xs Max κάνει τους χρήστες να μοιάζουν νεότεροι;

Υπάρχουν χρήστες των iPhone Xs και iPhone Xs Max οι οποίοι παραπονιούνται πως η selfie κάμερα πραγματοποιεί λήψεις στις οποίες φαίνεται να τους λειαίνει το πρόσωπο και το δέρμα σε υπερβολικό βαθμό, κάνοντάς τους να δείχνουν νεότεροι.

Το συγκεκριμένο “πρόβλημα” έγινε αντιληπτό και από το Lewis Hilsenteger του Unbox Therapy, ο οποίος πραγματοποίησε τις σχετικές δοκιμές με τη selfie κάμερα του iPhone Xs Max, και διαπίστωσε πως όντως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον τρόπο που αποτυπώνονται οι φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως εμφανίζεται στις φωτογραφίες σαν να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο ομορφιάς το οποίο κάνει το δέρμα να δείχνει πιο λείο, κάτι το οποίο υπάρχει και σε πολλές αναφορές κατόχων των συγκεκριμένων iPhone στο Reddit.

Οι δημοσιεύσεις στο Reddit αναφέρουν πως η selfie κάμερα των iPhone Xs και Xs Max κάνει τους χρήστες να μοιάζουν σαν να έχουν πρόσωπο από πορσελάνη, ενώ άλλοι δηλώνουν πως το πρόσωπό τους μοιάζει σαν πλαστικό και άλλοι σαν να τους έχουν βάλει make-up. Δεν είναι γνωστό αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο hardware ή στο software των iPhone που κάνει τη selfie κάμερα να αποτυπώνει τις φωτογραφίες με αυτόν τον τρόπο, και μένει να δούμε την επίσημη αντίδραση της Apple πάνω σε αυτό το θέμα που έχει προκύψει.

Στη συνέχεια, η δοκιμή που έκανε περιελάμβανε το συγκριτικό μεταξύ iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone 6. Τα τοποθέτησε το ένα δίπλα στο άλλο και εμφάνισε τη selfie που τράβηξε με το κάθε ένα, και φαίνεται καθαρά πως το iPhone Xs και Xs Max το δείχνουν με πιο λείο δέρμα, κάνοντάς τον να μοιάζει αρκετά ψεύτικος. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η selfie κάμερα των νέων iPhone χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίσει την κάθε σκηνή και ρυθμίζει το πως θα την απαθανατίσει.

Τέλος, έκανε μια δοκιμή σε πραγματικό χρόνο, όπου με ενεργή την εφαρμογή της κάμερας, τοποθέτησε την παλάμη του επάνω στο πρόσωπό του και αμέσως η κάμερα αλλάζει τη θερμοκρασία των χρωμάτων. Μόλις απομακρύνει το χέρι από το πρόσωπό του, τα χρώματα αλλάζουν και φαίνεται πως “μπαίνει” ένα φίλτρο ομορφιάς που αλλάζει τα χρώματα σε πιο απαλούς τόνους, κάτι το οποίο μπορεί να οφείλεται σε ρύθμιση του software της κάμερας, και θα ήταν καλό να δούμε και μια τοποθέτηση της Apple σχετικά με το θέμα της selfie κάμερας.

selfie κάμερα iphone xs xsmax χρήστες νεότερ, Η selfie κάμερα των iPhone Xs και Xs Max κάνει τους χρήστες να μοιάζουν νεότεροι;

selfie κάμερα iphone xs xsmax χρήστες νεότερ, Η selfie κάμερα των iPhone Xs και Xs Max κάνει τους χρήστες να μοιάζουν νεότεροι;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Για γέλια οι κάμερες.Και μας τις παρουσιάζουν ως μια από τις καλύτερες.χαχαχαχχα

AtiX

Ρε πάνε καλά??? Δεν υπάρχει κινέζος που να μην έχει default αυτά τα φίλτρα, το ίδιο και τα Samsung… βλέπετε το Instagram έκανε μόδα τι κάθε μια βλαχάρα που την είδε μοντέλο και πλέον όλοι μας βγαίνουμε λες και φοράμε δυο στρώσεις σοβά… είπαμε hate αλλά με μέτρο…

godis

χαχαχα!! αυτο δεν ειναι απαραιτητως κακο….αμα το μαθουν τα θηλυκα ουρες θα γινουν για την αποκτησης τους,οποτε να η ραγδαιες πωλησεις στα iphone για την Αpple.!!!!

Panos ®

Λάθος διατύπωση. Όχι νεότεροι. Κάνει τους χρήστες να φαίνονται μακιγιαρισμένοι/φωτοσοπαρισμένοι. Και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί αυτή η ανοησία. Είχαν δεν είχαν την έκαναν την πατάτα τους πάλι.

Flagship killer

Κρίμα να μη ζει η γιαγιά μου να της πάρω ένα….

Panikas

Τιτλος για κινητό iPhone: κάνει τους χρήστες να φαίνονται νεότεροι
Τιτλος για οποιοδήποτε κινητό android: κανει τους χρήστες να φαίνονται ψευτικοι.
Κατα αλλά, οι χρήστες iPhone δεν ηταν αυτοι που υπερηφανεύονταν οτι βγάζουν τις πιο πίστες φωτογραφίες? Παει και αυτό πια?
Επίσης , να ξέρουν όλοι αυτοι που τόσο ξενδιαντροπα προμοταρουν ενα συγκεκριμένο προϊόν ,θα γυρίσει μπούμερανγκ . Έχουν βαλθει τις τελευταίες μέρες να μας αποδείξουν όλοι οι αμερικάνοι και το λοιπό συναφι τους οτι το οποιοδήποτε xs max αξίζει 1 με 1μιση χιλιάρικο.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, σταματησαμε να τρώμε σανό χρόνια τώρα.

JohnWave

Eλπίζω οι εταιρίες να σταματήσουν αυτήν την ιστορία με το beauty mode αλλά και το AI που μέχρι στιγμής το μόνο που κάνει είναι να δίνει ψεύτικο τόνο στα πράγματα. Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε πως αυτή η μόδα οφείλεται στα γούστα των Κινέζων οι οποίοι προτιμούν το ψεύτικο στυλ απεικόνισης και επειδή η Kίνα είναι τεράστια αγορά, οι εταιρίες κινούνται με βάση τα γούστα εκείνων. Δεν ξέρω αν όντως είναι αυτός ο λόγος.

George

Μπράβο στην Apple και στο νέο της εκπληκτικό δημιούργημα που λέγεται iPhone Xs!! Σκεφτόμουν να πάρω ένα android στην γυναίκα μου, αλλά τώρα το ξανασκέφτηκα και άλλαξα γνώμη. Με το android θα έβγαζε selfie με το beauty mode απενεργοποιημένο, μετά θα έβγαζε άλλες selfie με το beauty mode ενεργοποιημένο, θα έβλεπε την διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες, και ξέρετε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα;; Θα φρίκαρε από τις διάφορες που έχουν οι φωτογραφίες και θα μου ζητούσε καλλυντικά, make up, botox, αισθητικούς, lazer και τα σχετικά. Δηλαδή μιά ολόκληρη περιουσία με απλά λόγια. Ενώ με το iPhone Xs που σου έχει το beauty mode πάντα ενεργοποιημένο χωρίς να σε ρωτήσει και χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης, όλα μέλι γάλα. Θα γλιτώσω τα λεφτά μου. Πάω λοιπόν ντουγρού για iPhone Xs!! Xαλάλι λοιπόν τα 1.300 ευρωπουλάκια, εδώ θα γλιτώσω χιλιάδες άλλα. ‘Ασε που όταν θα με ρωτάει “είμαι κούκλα αγάπη μου;?” θα έχω έτοιμη την καλύτερη απάντηση: Φυσικά και είσαι!! Το “λέει” και η ίδια η Apple!! Τι μεγαλύτερη εγγύηση υπάρχει από αυτό;;!!!!!

Christz

George χαχαχαχαχα έκλαψα!
Παντός μεγάλη βλακεία αν δεν βγάλουν updateνα απενεργοποιείται!

Rizo

@AtiX Δεν είναι πρόβλημα ότι υπάρχει beauty mode αλλά ότι δεν υπάρχει επιλογη απενεργοποίησης!
Κατά τ’άλλα συμφωνώ με το πρώτο μισό του JohnWave. Το εχουν ξεφτιλίσει. Τι μπλε ουρανού τι ωκεανού, το κάνανε ίδιο με την ΑΙ.. και καλά.

Πετρος

Δεν τους κανει να φαινονται νεοτεροι, τους κανει νεότερους!
Μιλαμε για ΚΑΙ-ΝΟ-ΤΟ-ΜΙ-Α με το τσουβαλι που ειπε και ο γιγαντας ο Κουκ.

Agnostos13

Είναι στο πλαίσιο του ΑΙ που έχει λανσάρει και η Huawei και έχει καταπλήξει τα πλήθη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.