Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.

Το Aquos D10 είναι το πιο ακριβό από τα τρία με τιμή λιανικής στα 399 ευρώ. Το εν λόγω μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 630 SoC, 4GB of RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και full HD+ LCD οθόνη με διαγώνιο 5.99 ιντσών και notch. Το D10 είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 2900mAh, διπλή κάμερα 12MP+13MP (telephoto), 16MP selfie κάμερα μπροστά και συνδυσιμότητα USB Type-C. Το D10 “τρέχει» έκδοση με Android 8.0 Oreo.

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

To Aquos C10 έρχεται στα 299 ευρώ και μοιράζεται τα βασικά χαρακτηριστικά του D10 (Snapdragon 630 SoC, 4GB of RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, Android 8.0 Oreo, USB Type-C). Ωστόσο, ενσωματώνει μικρότερη οθόνη, 5.5 ιντσών full HD+ TFT, με μικρότερο α αλ Essential notch, 2,700mAh μπαταρία, dual κάμερα 12MP+8MP και 8MP πρόσθια κάμερα.

Το πιο οικονομικό μοντέλο στα 299 ευρώ είναι το B10 που βασίζεται στο Mediatek MT6750T chipset (octa-core Cortex-A53) με 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και 5.7 ιντσών TFT οθόνη ανάλυσης 1440×720 pixels. Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει επίσης μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, dual κάμερα 13MP+8MP με super-wide angle φακό, 13MP selfie κάμερα μπροστά και θύρα microUSB.

Τέλος, και τα τρία μοντέλα διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου ωστόσο οι ξεπερασμένες εκδόσεις Android που ενσωματώνουν (το B10 υποστηρίζει ακόμη Android 7.0 Nougat) ίσως και να θεωρηθεί πισωγύρισμα για το χρήστη που θέλει να τολμήσει τη νέα επιλογή. Ας ελπίσουμε ότι η Sharp έχει στα πλάνα της να αναβαθμίσει σύντομα τις συσκευές με νεότερες εκδόσεις.

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Τα C10 και B10 βρίσκονται ήδη στις ευρωπαΪκές αγορές από τον Ιούλιο, ενώ το πιο ενισχυμένο μοντέλο D10 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβρη. Η Sharp στα πλαίσια προωθητικής ενέργειας στην ίδια τιμή μαζί με το B10 προσφέρει μία τηλεόραση 24 ιντσών HD-ready TV.

Για όσους τώρα ήλπιζαν ότι η ναυαρχίδα της εταιρείας Sharp Aquos R2 με αποκλειστική κάμερα για βιντεοσκόπιση θα κυκλοφορήσει επίσης στην Ευρώπη μάλλον θα απογοητευτούν. Η εταιρεία στα πλαίσια της IFA δεν ανέφερε τίποτα σχετικό για το flagship smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

To B10 με το C10 έχουν την ίδια τιμή;

One

Εδω και 3 χρόνια έλεγαν οτι επιστρέφουν αλλα δεν έχουμε δει κανένα.

vtag

Αργά το θυμήθηκαν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp

Η Sharp ξεκινά τη μαζική παραγωγή OLED οθονών

Η Sharp ετοιμάζεται να φέρει τις OLED οθόνες που εφοδιάζει τα Aquos smartphone σε μαζική παραγωγή, θέλοντας να μπει σε μια αγορά όπου κυριαρχεί η Samsung αλλά και η LG που έχει το δικό της μερίδιο αγοράς. Θα τα καταφέρει;